Hocam @_gunes__00 ileeee
Eğlence zamanı 🎉🎉🎉🎊🎊🎉🎉🎉🎊🎊🎉

Corona dönemi bence çok açığa çıkan nokta :
bir çok insan Evinde değil dışarıya odaklı bir düzen kurmuş durumda…Ev esasen sadece yatıp uyuma yeri olmuş…
Ben eski kafayım bu konuda: Ev gibisi yok✅
Evet, evimi seviyorum çünkü bana huzur veren, kendimi en rahat hissettiğim yer. Dışarıda ne kadar vakit geçirirsem geçireyim, sonunda döndüğüm yerin bana ait olması, güven vermesi önemli. Kendi alanımda olmak, kimseye hesap vermeden rahatça zaman geçirmek iyi hissettiriyor. Bazen sıkıldığım anlar oluyor ama sonuçta ev dediğin, insanın en güvenli limanı. Ne kadar büyük ya da lüks olduğu değil, içinde nasıl hissettiğim önemli. Bu yüzden evimi seviyorum, çünkü burada gerçekten kendim olabiliyorum.
Kesinlikle doğru her zaman ki gibi
Evet seviyorum ama nedense yaş aldıkça ormanı ağaçları evimden daha çok sevmeye ilgi duymaya başladım. Ev kelimesine mecazen bakarsak herkesin evi, ev anlayışı farklı.. Eğer mecazen bakarsak.. bazen içinde yaşanılan yemek yenilen ve çatısı olan yeri sadece formalite icabı bir sevgiyle sever bazı insanlar... Evi gibi hissetmez içinde olduğu evde.. Aidiyet, teslimiyet ve güven içinde olmaz çoğu zaman.. sadece evdir.. çatısı olan, içinde yemek yediği... bir gün gerçekten evi gibi hissedecegi yere gidene kadar yaşadığı bir yerdir o kadar... Her sevgi bazen içten olmaz.. Ne yapılsa ne edilse bile...
evim benim huzur bulduğum minicik bir cennet. İnsan eviyle bağ kurunca o dört duvar daha da anlamlı oluyor. İnsanın kendi köşesini sevmesi kadar güzel bir şey yok.
Evini sevdiğini çok belli ve bu çok güzel bir şey
Eic için teşekkür ederim🙏✨
Ben teşekkür ederim
Çok seviyorum, evimi de içindekileri de 🙏🏻
Wow
Cevap
8Cevap
hayır sevmiyorum kendi evim olsun isterdim
Özel alan sevilmez mi? Kendime vakit ayırdığım, kombin yaptığım, hayatı romantize ettiğim, rahatça gülüp ağladığım, yatağımda Anna Landolt (Henry Fuseli- The Nightmare tablosundaki figür) gibi uzanıp insanları ve davranışlarını sorguladığım, masamda otururken bilgisayarımda -kağıda yazı yazmaya üşeniyorum- sayfa sayfa düşüncelerimi dile getirdiğim, mum yakıp meditasyon yaptığım, kafamı dağıtmak için -ilkel yöntemlere başvururum- tatlı yaptığım, camı açtığımda iğrenç ve yüksek binalara rağmen tenime çarpan o rüzgarı hissettiğimde gözlerimi kapatıp bir şeylerin varlığına şükretme bilincine vardığım o mekan. İşte benim konfor alanım.

Bayağı güzel yorum
En çok evimde olmayı seviyorum çünkü iş hayatım yoğun geçiyor 13 saat çalışıyorum uyku problemi çekiyorum akşamları evde olmayı özlüyorum, mesai bitmesini bekliyorum. Sıcacık evde olmak, kitapları okumayı youtube videoları izlemeyi keyfimi tadımı çıkarıyorum.
Evimin her köşesini çok güzel. Ama en çokta içinde ailemle yaşadığım anılarımı seviyorum. Onların varlığı ile ev hayat buluyor. Yoksa ev dediğin maddeten dört duvar arası bir mekan.. Onu insanlar güzelleştiriyor, eşyalar değil.. Ve ev insanın oturduğu yer değil, sığındığı yerdir. Sığındığım her mekan benim evimdir.
Evimi seviyorum ama evime bağımlı değilim. Abilerim şehir dışında olduğu için farklı bir yerde kalmayı yadırgamıyorum
Güzel
Evimi çok seviyorum hatta bana kalsa evden hiç çıkmam o derece seviyorum 🫣
Bu güzel bir şey 😊
Ev benim için yaşam alanım demektir, kalemdir😄
Her noktasında izim olması en sevdiğim şeydir..
Evini otel gibi kullanan insanların eninde sonunda kurduğu sistem çöker.
Evime aşığım ben. Hiç bir yer, hiç bir insan benim kendi evim gibi huzurlu rahat hissettirmez. Bundan dolayı evimi çok seviyorum.
Acilde nöbetlerden dolayı çok vakit geçirdiğim için evde olduğum günlerde yalnız olmayı seviyorum "eski kafayım,, denilecek kadar.
tamam dünyadaki en güzel şey eve varmaktır zaten ama her anlamda eve varmaktır
Her anlamda
Sevmez olurmuyum yaa ev gibisi yok zâten ben ev kuşuyum kolay kolay çıkmam ehehe
Evim evim güzel evim elbetde severim
Ben hiç evimi sevmedim çünkü anne baba kavga ederdi hala da eder o yüzden sevmiyorum doğduğum yeri
Evet seviyorum dışarıda vakit geçirmektense evde vakit geçirmeyi daha çok seviyorum bile diyebilirim
Gezmeyi sevsem de dönüp dolaşıp kendi evime gelmek isterim.
Evimi seviyorum ama yalnızken. Huzurlu şekilde seviyorum 💅🏻
evimi seviyorum. Kendimi en sakin güvende ve huzurlu hissettiğim yer evim.
Evet evimi severim yaşadığım yeri korona ile ilgisi yok 😅
evlenmeden önce evet : )
Haydaaa djsshshhs
Evim bir başka ya başka evlere gidince evimi özlüyorum
Severiz
Severim evini kim sevmez 😀
Seviyorum evimi.
Seviyorum ömür boyu evde yatakta olim
Hayr taşınmak istiyorm çatı katı çünkü
Seviyorum tabi ki
Tam bir evcilim
O ev sadece size aitse evet.