Aile & Toplum Tekrar evlenecek olsanız şuanki eşinizle evlenir misiniz? berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Benim eşim yok o yüzden yanıt veremem. Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tekrar evlenecek olsanız şuanki eşinizle evlenir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. şu an eşim yok maalesef 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. Boşanmış biri olarak söylüyorum, kesinlikle HAYIR 1 0 Yorumla
silik1tip Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Evlenmezdim. Pişman olmadığım tek şey kızım bu evlilikte. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eşim yok ki yanıt vereyim 😂 1 0 Yorumla
AsyaSedaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Asla 2 3 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Nedenn Yorumla AsyaSedaaa 1 yıl Tanıyamamışım Yorumla kralkobrax21 1 yıl Özellikle de kadınlar bu konuda çok yanılıyorlar. Çünkü erkeklerin çoğu kendini çok iyi gizliyorlar Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evli değilim 😊 1 2 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Allah sahibine bağışlasın sizin gibi tatlı bir insanı Yorumla İnce_Memed 1 yıl Teşekkürler ederim çok naziksiniz🍀 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benimde eşim yok 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Mecburen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
şu an eşim yok maalesef
Boşanmış biri olarak söylüyorum, kesinlikle HAYIR
Eski eşimi tekrar alacak olsam neden boşayım ki
Evlenmezdim. Pişman olmadığım tek şey kızım bu evlilikte.
Boşandım kurtuldum tekrar hayır
Benimde eşim yok cvp da yok
Eşim yok ki yanıt vereyim 😂
Asla
Nedenn
Tanıyamamışım
Özellikle de kadınlar bu konuda çok yanılıyorlar. Çünkü erkeklerin çoğu kendini çok iyi gizliyorlar
Evli değilim 😊
Allah sahibine bağışlasın sizin gibi tatlı bir insanı
Teşekkürler ederim çok naziksiniz🍀
Benimde eşim yok
Evli değilim
Evli değilim bende yanıt veremem.
Seviyorum evlenirdim.
Hayır kardeşi ile evlenirim
Evet evlenirim
Mecburen
Eşim yok skdkrk
Hiçkimseyle evlenmem