kız kardeşim evde hiç iş yapmıyor yatıyor yiyor içiyor kimse bir şey demiyor üni sınavını kazanmadı
asıl mesele
4 lü pizza almıştım alt kata dolaba koymuştum kız kardeşim “çok açım git pizzayı alsana dedi almadım istemiyorum dedim annemde yanımızda. Sonra kız kardeşim erkek kardeşime pizzayı al diyince eve getirdi. Kız kardeşim sen yemeyeceksin almadın hakkın yok dedi annemde şahit bu duruma kız kardeşin haklı yemek istiyorsan alsaydın dedi
ben pizza hakkımı aldım yedim yinede kız kardeşim benim için”bu gitisn öyle yiyeceğim diye pizzayı almadım ama yiyorum diye laf sokup durdu. Hatta kzınca küfür etti annem bir şey demedi mutfaktan çık diyor birde….. yaşı 18
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belkide evlatlık olabilirsin. Her ailede vardır bu aile içinden ama evlatlık gibi davranılan
Keşke öyle olsam ama değilim
Annem AP…. tal bir kadın söz geçiremiyor ona bana laf
Ediyor işte
Bu hep böyle devam edecek, çoluk çocuğa karışacaksın yinede böyle devam edecek. Hikayenin en sonunda senin değerin anlaşılacak. Ama iş işten çoktan geçmiş olacak
Haklılık konusuna gelince burada haklı ya da haksız biri yok. Sadece ezilen ve daha çok önemsenen var. Ezilen ve hep ezilecek olan sensin. Kardeşin ise hata bile yapsa hep değer görecek
Ne kadar kötü bir durum evin en büyük kızı olarak kız kardeşime baktım baya yardım ettim işine gücüne her şeye koştum yine kinlenmedim ama
Kız kardeşim hata yapsada kötü olmadı yatsa yese anne ve babam bir şey demedi şımardı durdu her istediği yapıldı hepsi anne ve babamın suçu
Bu hikaye maalesef böyledir. Benim sana tavsiyem sadece kendi çocukların olduğunda onların arasında adaletli ol. Günümüz anne babaları bunu maalesef yapamıyor. Olan yine çocuklara oluyor. Evlilik eğitimi ya da çocuklar arası davranış eğitimleri benzeri eğitimler verilmiyor. Hatta evlilikle ilgili hiçbir eğitim verilmiyor. Buda ilerde çocuklar arasında sorunlara sebep oluyor. Bu tarz düşüncelere götürüyor. Senin durumunu yaşayan emin ol milyonlarca kişi vardır. Milyonlarca
Haklısın da gelişmemiş naparsın
Annem birde bana tepki gösteriyor mutfaktan çık diye
Düşün eli sallaya sallaya kızıyorum kız
Kardeşim”o elini kırarım diye konuşuyor 18
Yaşında ergen ahkam kesiyor mutfaktan çık
Sus küfür vs istiyor anası babası gibi davranayım işine yaramayınca kötüsün
Anneler küçükleri sever zaten.. Çok aşırı saçma..
senn haklısın
Bir de anneme bak 50 yaşında kadın bana”haklı kardeşin yeme diyor kız kardeşim mutfaktan çık diyor
yemek yiyeceğim diye bana çığlık atıyor annem mutfaktan çık diyor
Yani kısacası haksız birine haklı gibi muamele efiyröoda cesaret alıp bundan istediğini yapıyor
ne halleri warsa artık
ikisini sitleme
Kız kardeşin evin torpillisi sanki
Öyle evde hiç iş yapmıyor üni sınavını kazanmad
Saygısızlık etse kimse kızmaz
Babamı bile iplemiyor okul zamanı eve gece 12 de geldi
Hep babam bir daha olmasın dedi ben
Çocukken kafamı dışarı koyamazsdım hep baskı yaşadım öyle giyme dışarı çıkma kısıtladılar şimdi
Sigarada içiyor çünkü annemden çekindiği yok babamdan
Bence sen onların yaptığını yapma kendine öncelik ver önce kendini sev say çünkü ne kadar fedakâr olursan o kadar az değer görüyorsun ve acı çekiyorsun
Hakkı haklı
Sürekli dışarı ben çıkıyorum evden dışarı çıkmıyor evde hiçbir iş yapmıyor hep hastayım kötüyüm uykum var yorgunum diyor kendi ihtiyaçlarını başkasına yaptırıyor
Onun canı bir şey istiyor
Sen haklısın bence
Annem babam haklı görüyor hep evin küçüğü diye şımardı herkese saygısızlık ediyor küfür ediyor evde iş yapmıyor annem yanlış yapsada ona karşı iyi küfür ediyor aşşağılıyor yinede yüzüne gülüyor
Annem sorun çocuğu böyle yetiştirmiş işte
Valla benim abiyi de annemler böyle yetiştirdi yapacak bir şey yok onların derdi sen kafayı bozmadan kalmaya çalış