Ailemle sürekli kavga ediyorum, özellikle annemin psikolojisi çökmüş durumda ve gelip hergün zevk için kavga ediyor benimle, kendini böyle tatmin ediyor. Artık ruhen çökmüş durumdayım, psikolojim bozuluyor, sinirlerime kendime hakim olamıyorum biraz daha kalırsam burada ya kafayı yerim ya da onlara zarar veririm. Ne ders çalışabiliyorum ne adam gibi dinlenebiliyorum, ne zaman kavga çıkacak diye bakıyorum resmen.
Evden ayrılmak istiyorum, ama ne yaparım nasıl yaşarım bilmiyorum. 5 yıllık bir lisede okuyorum 4. sınıfım daha yeni reşit oldum, üniversite sınavına 2 yılım daha var. Okulun, servisin masrafları var, tek başıma nasıl yaşarım bilmiyorum.
Hukuki yollarla aylık para almam vs. mümkün müdür? Ya da nasıl kendi düzenimi kurabilirim bu şartlar altında? Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim artık.
Evden ayrılmak istiyorum, ama ne yaparım nasıl yaşarım bilmiyorum. 5 yıllık bir lisede okuyorum 4. sınıfım daha yeni reşit oldum, üniversite sınavına 2 yılım daha var. Okulun, servisin masrafları var, tek başıma nasıl yaşarım bilmiyorum.
Hukuki yollarla aylık para almam vs. mümkün müdür? Ya da nasıl kendi düzenimi kurabilirim bu şartlar altında? Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim artık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer