Ortanca çocuk olmak neden bu kadar lanetli?

merhaba. biraz dertlendim paylaşmak istedim biriyle. ben hem bütün kardeşlerim hemde kız kardeşlerim arasında ortanca çocuğum.. çocukluğumdan beri hem annem babam hemde kardeşlerim arasında hep arka plana atıldım. hiç bir zaman desteklenmedim, sevildiğimi hissetmedim. yaptığım en ufak hatada beni dışlarlardı üstüme çok gelinirdi ama onlardan biri yapsa hemen unutulurdu normal karşılarlardı. ben hiç kardeşlerimden bir iltifat ya da güzel bir söz duymadım. benim yanımda birbirlerine sarılıp iltifat ederlerdi fotoğraf çekerlerdi ben hep arkalarda kalırdım. hep iyi bir insan oldum. iyi bir kardeş iyi bir evlat. ama hiç görülmedim.. çok şükür atandım bir kaç ay önce de evlendim. ablama hamile olduğumu söylemek için aradım söyledim o kadar mutluydum tebrik etti sonra bir şey söyledi. düğün günümde eşim arkadaşlarıyla maddi birşeyler konuşuyordu çok masraf ettik falan diyordu bende kız kardeşime “ o ne diyor orada git söyle buraya gelsin” dedim baktım ablamda yanlarına gitti. eşim yanıma geldi. kız kardeşim bunu ablama şöyle söylemiş “ sen kocasıyla konuşurken o ona ne diyor söyle buraya gelsin” diye dediğimi söylemiş ne kadar ben demedim desemde inanmadı bana resmen yalancı dedi kocandan kıskandırmış dedi o kadar zoruma gitti ki telefonu kapatıp ağladım sakin kalmaya çalıştım stresten bebeğime bir şey olacak diye korktum. küçük kız kardeşimin derdi de şuydu. düğünden sonra başka bir şehire gidecektik o da yanımızda gelecekti düğüne bir gün kala ablamın yanında bağırıp çağırdı “ben gelmeyeceğim istemiyorum ne işim var yanınızda” diye bende sen gelme o zaman dedim. gidip babama benim onu yanımızda istemediğimi söylemişti hiçbir şey demedim nasılsa ablam oradaydı biliyor dedim ablama “o senin yanında istemiyorum demedi mi” dedim “ bilmiyorum” dedi.. içim çok rahat ben hep iyi bir abla iyi bir kardeş iyi bir insan oldum. şimdi benimle konuşmuyorlar küçük olan beni engellemiş ablam arayıp sormuyor aylardır. bebeğim doğunca yanımda olacak kimsem yok teyzeleri hiç yanımda olmayacaklar. keşke kötü bir insan olsaydım hiçbirini yaşamazdım eminim.. biliyorum çok uzun oldu bir yere içimi dökmek istedim.

Ortanca çocuk olmak neden bu kadar lanetli?