Kız erkek çocuğu yapan aileler berbat değil mi?

Benim ailem kız erkek çocuk ayrımı yapıyor deli gibi. Lafta kendilerine modern eğitimli diyorlar dinsizler alkol vs tüketirler hep büyükşehirde doğmuş büyümüş üniversite mezunu tipler ama ben kız çocuk olduğum için hep hor görüp ezip aşağılayıp hiç birey olarak görmez saygı duymaz hep kendi isteklerini zorla yaptırırlar ama abime asla öyle değil paşa kral gibi davranıyorlar. O tüm evi yönetir kimse ona bir şey diyemez eleştiremez. Her istediğini yapar yaptırır ama ben asla yapamam hep ezerler karışırlar. Ben arkadaşımı kız çay içmeye bile eve çapıramazken abim sevgililerini çağırıp aynı odada yatar günlerce filan. Abim geleceği zaman sofralar kurulur hediyeler alınır şöforlük yapılır. Ben geleceğim zaman ne halin varsa gör işimiz var git kendin hallet derler doktor işimi bile. Havaalanından bile gelip almazlar. Hediye de almazlar. Nefret ediyorum ailemden abim ve babamı sildim zaten sadece annemle görüşüyorum. Abim babamın başka evliliğinden zaten annem de konuşmuyor sevmiyor ama annem beni de sevmez hep eleştirir eminim erkek olsam nefes alsam yeterdi.
Kız erkek çocuğu yapan aileler berbat değil mi?