bence bi çocukta sorun varsa , karakter olarak yaşam olarak tek suçlusu annesi ve babasıdır düzgün yetiştirmemesidir ve günahlarda onların boynunadır değilmi , cidden şöyle bakınca dünyaya sonuç bu çıkmıyormu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır bende anneyim bak çevre çok önemli 5dakika dışarı gönderdim oyun oynasın diye balkondan izlwdim. Komsunun oğlu anananin a... korum dedi.1hafta oğlumun diline dolandı eve aldım defalarca konuştum.1hafta dedi durdu. Simdi ufak Eve alabiliyoruz ya ilerde lisede ne yapacagim diye kara kara düşünüyorum. Diger 2evladimi da hep okuldan alırım asla tek babaannesine bile gitmez bu ülkede amcası dayısı bile taciz eden cocuklqr varken ben kimseye guvwnemem ama nereye kadar tuttacagim bende bilmiyorum
tabi çevrede önemli ama çevreden öğrenilen şeyler zamanla yok olur zaten anne baba iyiyse oda iyi olacaktır çünkü en büyük rol model onlar.
Tabi haklısın bende çok şahit oldum ufacık bebek yollarda anne evde TV izliyor. Hep dua ederim onlar için şans ama biz 5dakika salsak araba çarpar onlarn çocukları daha zeki oluyor sanki
aa sen koç burcu olansın gene denk gelmişiz 😂 her zaman ilgilenmek lazım sevgi ve merhamet göstererek faydalı şeyler öğrenerek yetiştirmek lazım
🙂Evet oyum ya bazen çocuklar o sabrı çok tüketiyor bende muthis bir sinir başladı. Çocuklardan sonra ama genede onlar için elimden gelen her şeyi yapacağım. İnsan ailesini secemiyor maalesef o çocuklar bana Allah n hediyesi beni mafettiler ama pişman değilim iyi ki varlar 😀
böyle düşünmen çok güzel tabi ki evlattan başka güzel hediye olur mu evli olmamama rağmen bunun idrakindeyim :)) her zaman kıymetlerini bilin
Ama çok yorucu bak vla en iyisi hiç yapmamak😂😂yada taş patlasin 2yapacaksn baya yipratiyorlar insanı
ahha hiç yapmamak tabi rahat keyfince yaşarsın ben öyle yapıyorum şu an sende o keyif yok gibii 😂😁
Ya hakim olmak lazım bulaşık yıkıyorsun bir kavga sesi caplak sesi gidiyorsun 2side ağlıyor. O abla başlattı diyor. Digeri Kardeşinin başlattığını söylüyor gelde bul kim yaptı genel olarak kızman lazım. Kızarken 2siyle de göz teması kurmaman lazım o AA gene oğlunu kayırdın bana bakarak laf sayıyor suçu bana atiyorsun diyor. Digeriyle göz teması kursan aha gene kızını tutuyorsun diyor gel bı fikir ver ben ne yapayım 😀🤐🤕
işte önemli olan bu kısım zaten ikisinide birbirinden ayırmadığını hissettirmen lazım , ikisinide eşit sevdiğini haklarının eşit olduğunu hissettir öyle düşündüklerinde konuş hayır olur mu ikinizide çok seviyorum vs de yoksa sen anlamazsın onlar içten içe çok üzülür sıkıntı yaşarsın ilerde buna dikkat et
Vala çok zor Allah yardımcımız olsun
seninle güzel muhabbet gidiyor ya hem anlaşılan dertli konularında çok istek attım konuşabiliriz istersen mesajdan
amin abla sen bana yetiş çözemediğinde konuşuruz fikir bol bende
Tamam tavsiye alırım senden 😀
2 koç anlaşmaması mümkün değil zaten 😂 tamamdıırr
Maalesef öyle ama bunun farkına varan çocukta kendini düzeltmeli.
düzeltemez ki psikoloji yapı oturdumu öyle gider herkes anne baba olmamalı diye düşünüyorum
Çabalamak önemli kardeşim, bu kesin böyledir diye karar verirsen biter zaten.
haklısın abi
valla ben mesela ailenin en olgun kişisiyim bende biraz Allah vergisi çocukken bile 10 yaşlarında falan olgun olgun sorunları çözerdim şimdide öyle abime ben abilik yapıyorum ondan daha olgunum yanlışları ve doğru şeyleri biliyorum gibi biraz :))
Allah yardımcın olsun
sağolasın