İnsanları eziyormuş gibi hissediyorum. Bu düşünceden kurtulmak için ne yapmam lazım?

19 yaşında zengin bir aileden gelmiş başarılı birisiyim. Bilkent Üniversitesinde tam burslu işletme okuyorum. Ailem beni en iyi şekilde en iyi imkanlarla yetiştirdi. Bu hayatta da her şeyin en iyisini hak ettiğimi düşündükleri için hediye olarak araba aldılar. Açık konuşmam gerekirse son derece mütevazi biriyim. Okulun 2 günü okula araba ile gittim ve ring sırası bekleyen insanları görünce sanki onları eziyormuşum gibi kötü hissettim. Okulun %70i arabalı öğrencilerden oluşuyor ama benim araba modelim okulda sadece 7-8 tane belki daha az var. Dün de arabadan inerken gene herkesin gözü benim üstümdeydi ve rahatsız hissettim. 1-2 defa da başkaları benim hakkımda " bu kızın g kasası var kesin parayla okuyordur ailesi zengindir" dediler. Asla umursamadım ama her arabayla geçişimde ring bekleyen insanlar arabama bakıyor ve 1-2 laf söylüyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Onu da geçtim başka araba kullan deseniz bile ailemde olan arabaların hepsi lüks
İnsanları eziyormuş gibi hissediyorum. Bu düşünceden kurtulmak için ne yapmam lazım?