Etrafımdaki herkesi kendimden uzaklastiriyor onlari kırıyorum nasıl cozebilirim?

20 yasindayim İstanbul'da universite okuyorum. Bu aralar bircok seyi kafaya takiyorum. Ozguvenim yerlerde. Platonik sevdigim ayni fakultede oldugum ama 2 yildir adini bile ogrenemedigim biri var. Ona bakacak cesaretim bile yok. Derslere calismiyorum. Girmiyorum okula gidip sabahtan aksama kadar kafede oturuyorum. Otururken de kimselere bakmiyorum sadece telefonla ugrasiyorum. Sinavlar kotu geldi tabi ki. Onlar ayri bir dert . Arkadaslarimi sevmiyorum. Biri haric onla da fazla gorusemiyorum. Eve gelince evdekilerle kavga ediyorum. Sorun bende. Durduk yere bagirmaya basliyorum. Sevilmedigimi hissediyorum sanki beni kimse sevmiyo artik. Nefret ediyo herkes benden. Annem bile bana eskisi gibi sıcak bakmiyo. Igreniyomus gibi bakiyo. Az once de ablama bagirdim durduk yere kufurler ettim :( . Ben ne yapicam nasil duzelirim ben ya cok kotu hissediyorum :(((
Etrafımdaki herkesi kendimden uzaklastiriyor onlari kırıyorum nasıl cozebilirim?