Soruda da belirttiğim gibi mesaj yazarken bir erkekle veya kızla konuşulacak konular nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Mesajlaşırken konuşulacak konular nelerdir?

Mesajlaşmak, yüz yüze konuşmaktan farklı olduğu için yüz yüze konuşulan her konu, mesajlaşırken konuşulmaz. Mesajlaşırken çok derin ve uzun konular konuşmaya gerek yoktur. Sürekli aynı konulardan konuşmak, “Nasılsın, ne yapıyorsun” gibi sorular da bir yere kadar idare eder. Bir yerden sonra hem sen hem karşındaki kişi sıkılabilir.
Şimdi senin için mesajlaşırken konuşabileceğin konuları paylaşacağım.
Mesajlaşırken Konuşulacak Genel Konular Nelerdir?
Detaylı konuşmaya başlamadan önce, sohbetin başında olabilir veya karşıdakiyle daha yüzeysel konuşurken bunları kullanabilirsin. Karşındaki kişi sevgilin, arkadaşın ya da flörtün de olsa bunları konuşabilirsin.
- Bu hafta sonu ne yapacaksın?
- En son hava güzel olduğu gün ne yaptın?
- Hangi emojileri çok seviyorsun?
- Seni her zaman güldüren bir video var mı? Varsa nedir?
- Buluşmak için en sevdiğin yer neresidir?
- Seni motive eden şey ne?
- Fobin var mı?
- Hobilerin var mı?
- Son zamanlarda hangi dizileri izledin?
- Gününün en iyi kısmı sabah mı akşam mı?
Mesajlaşırken Konuşulacak Müzik Konuları Nelerdir?
Müzik, herkesin ilgi alanı olduğundan dolayı çok garanti bir konudur. Müzikle ilgili konu açıp da devamının gelmemesi çok zor bir ihtimal olduğu için kesinlikle müzikle ilgili sohbet etmelisin.
- En sevdiğin müzik türü hangisidir?
- En sevdiğin şarkıcı kimdir?
- Favori albümün hangisidir?
- En son gittiğin konser hangisidir?
- En son hangi şarkıyı dinledin?
- Tekrar tekrar dinlemeye doyamadığın şarkı hangisidir?
Mesajlaşırken Konuşulacak Film Konuları Nelerdir?
Sohbete biraz eğlence katmak için filmlerle ilgili karşındaki kişiye sorular sorabilirsin. Böylelikle hem karşındakini daha tanıma fırsatı bulursun hem de biraz eğlenebilirsiniz.
- En sevdiğin film türü nedir?
- En son hangi filmi izledin?
- Yerli film mi yoksa yabancı film mi?
- Bugüne kadar izlediğin filmlerden en beğendiğin hangisiydi?
- Filmleri mi yoksa dizileri mi tercih edersin?
- Hangi filmin devam filmi seni en çok hayal kırıklığına uğrattı?
- Kendini en çok hangi film karakteriyle özdeşleştiriyorsun?
Mesajlaşırken Konuşulacak Spor Konuları Nelerdir?
Karşıdaki kişi sporcu olabilir, spora ilgisi olabilir veya düzenli spor yapan biri olabilir. Eğer böyle biriyle mesajlaşıyorsan spor konularını açarak da keyifli bir sohbet sürdürebilirsin.
- Formda kalmak için ne yapıyorsun?
- Hangi spor dallarından hoşlanırsın?
- Spor yapmayı sever misin?
- Çocukken spor yapıyor muydun? Yapıyorsan hangi sporu yapıyordun?
Mesajlaşırken Konuşulacak Yemek Konuları Nelerdir?
Yemekle ilgili karşıdaki kişiye sorular sorarak da hem değişik bir konuya geçiş yapabilir hem de karşıdakinin sevdiği yemek türünü, favori yemek mekanını öğrenebilirsin. Böylece, buluştuğunuzda veya bir plan yaparken buna göre hareket edebilirsin.
- Senin favori yemeğin ne?
- En çok hangi ev yemeğini yemeyi seversin?
- Yaşadığın en kötü restoran deneyimin nasıldı?
- Şimdiye kadar denediğin en tuhaf yiyecek nedir?
- Favori restoranın neresi?
- Yemek yapmayı sever misin?
Mesajlaşırken Konuşulacak Gezi Konuları Nelerdir?
Konuştuğun kişinin gezmeyi ve seyahat etmeyi sevip sevmediğini, nerelere gitmekten hoşlandığını, nerelere gitmekten hoşlanmadığını öğrenebilirsin. Bu sorular da karşıdakini daha iyi tanımana yardımcı olacaktır.
- En son nerede tatil yaptın?
- Hafta sonu kısa bir geziye gidecek olsaydın nereyi tercih ederdin?
- Bir sonraki sefer ziyaret etmek istediğin şehir neresi?
- Asla gitmek istemeyeceğin yer neresidir?
Flörtle Mesajlaşırken Hangi Konular Konuşulur?
Diyelim flörtünle mesajlaşırken yukarıda saydığım konuları konuştun ve konular bitti. Belli bir yerde tıkanabilirsin, bu çok doğal ve herkesin yaşadığı bir durum. Daha yüzeysel sorulardansa biraz daha derin sorular sorarak, sohbetin uzayabileceği konuları açarak mesajlaşmayı daha iyi hale getirebilirsin. Flörtünün karakteri, kişiliği ile ilgili, veya ilişkilere karşı tutumu ile ilgili öğrenmek istediklerini sorabilirsin. Yani mesajlaşarak flörtünü daha iyi tanıma gibi bir fırsatın varken bunu kesinlikle değerlendirmelisin.
- Sevgilinde hangi özelliklerin olmasını istersin?
- Güvensizlik duyduğun en büyük şey nedir?
- Kendini bir kelimeyle tanımlayabilecek olsan bu ne olurdu?
- Sevgilindeki hangi davranış tüm ilişkinin bitmesine neden olabilir?
- Kararlarını mantığa göre mi yoksa kalbine göre mi veriyorsun?
- Kendinle ilgili en çok neyi değiştirmek istersin?
Arkadaşla Mesajlaşırken Hangi Konular Konuşulur?
Arkadaşınla mesajlaşırken, yukarıda saydığım konuların hepsinden yine bahsedebilirsin, ona sorular sorabilirsin. Bunlar dışında, arkadaşınla aranızda bir şaka, bir espri, sadece ikinizin anlayacağı olaylar varsa bunlarla ilgili konular açabilirsin. Arkadaşınla konuşurken flörtüne göre daha çok konu açma şansın var, istediğin kadar saçmalama imkanın var. Bakalım arkadaşınla ne gibi konularda mesajlaşabilirsin.
- Sence zaman yolculuğu mümkün mü değil mi?
- Aldığın en saçma karar nedir?
- Son üç yılda ne kadar değiştin?
- Sosyalleşmek sana enerji veriyor mu?
- Yaşamak için altı ayın kalsaydı ne yapardın?
- Hiç korkun olmasaydı hayat nasıl olurdu?
Umarım sana faydalı olabilmişimdir.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben de konu bulamazdim ama yaz tatiline birlikte ciktigimizda surekli burbirimizle vakit gecirdigimiz icin sabahlara kadar sohbet eder olduk. Eglenceliydi o gunler. Yani kisaca eger konu bulmak iatiyorsaniz uzun sure birlikte vakit gecirmelisiniz ortak seyler paylasmalisiniz
140 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFilm, kitap, müzik, alışveriş, gezmek istenilen yerler, hayattan beklentiler vs vs
30 Yorumla
+1 yılİleri için hayaller,
Türkiye gündemi,
Aileden,
Burçlardan,30 Yorumla
şimdi şöle diyim. telefonda konuşurken, mesajlaşırken ya da karşı karşıya buluştuğunuzda konuşacak konular bulmak için önce karşındakini tanımaya çalışmanı, onun ilgi ve isteklerini öğrenmeye çalışmanı tavsiye ederim.
ilk önce ikiniz de nerelisiniz, bulunduğunuz şehirin güzellikleri neler ve sevdiğiniz şeyler neler, bunları düşün.
mesela şu örneği vereyim benim bir yakınlaşmaya yani iletişim kurmaya çalıştığım kıza sordugum soru ve devamndaki konuşma konuları:
-Neler yaparsın nelerden hoşlanırsın
+çikolataaa
-yarın sabah kapına çikülata dökücem :D :D
bana laf sokmaya çalıştı
+ dökmeyen top olsunmu? :D
-çikülata üzerinde bir not olacak:KENDİNİ FAZLA KAPTIRMA TATLI KIZ ;)
işte böyle olur muabbet. veya çok benzerlik istiyorsanda şunu dene.
+hangi takımlısın
-fenerliyim
+hadi yaa bende çoraplar bile fenerleeee :P
gbisinden deişik muabbet arayın ne diyim.100 Yorumla
+1 yılKonuşulacak konulara örnekler:
işler, güçler,
sevinçler, üzüntüler,
emeller, hedefler,
hobiler, fobiler,
aşk, sevgi,
aile, toplum,
nefretler, bağlılıklar,
çocuk, genç, ihtiyar,
yeme, içme,
gezme, tozma,
yorgan, battanıye ;)
samimi olarak herşeyy
#V71 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettim :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
109Cevap
+1 yılben dün sevgilime ailenden birini oldursem ama mantikli bir aciklamasi var 7 sene hapise giriyorum beni bekler misin dedim evet dedi nerden aklima geldi bilmiyorum ama baya bir konusduk ve sasird nerden aklina geliyo boyle sacma sapan seyler doye sordugunda cevap bulamiyorsun ama işe yariyo :D i
42 Yorumla
Gizli Soran:D
rica ederim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesim sendede kızlara karsı cekingenlik vargaliba biraz, benim son gittiğim cekingenligi yendigim psikiyatri çekingenliğin asosyalliğin duygularin kisinin ne yogunlukta hissetmesine gore farkli gruplara ayrildigini soyledi. Simdi psikiyatrinin bana sordugu soruyu sanada sorcam. Hic cocuklukta ve bugune kadar bir seferlikte olsa 'bu kizi seviyorum' diye dusundun mu karsi cinsten birine? Yanliz hoslanma sorulmuyor burada 'seviyorum' diye bir anlikta olsa aklindan gecti mi? Eger seviyorum doye dusunduysen ayri cekingenlik cesidi, sadece hoslaniyorum dusuncen olduysa ayri cekingenlik cesidi olup ikiside farkli yollardan yok edilcek. O yuzden cevabin yanlis olursa bir işe yaramaz..
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılinsanlar konuşurken az bişey çekingenlik oluyor ama iletişim kurmamı bu engelemiyor ama bir kızla konustuğumda çok fazla utangaçlık çekingenlik oluyor acaba rahatsız olur mu küçük düşermiyim rahatsız olurda yüzüme söylemez mi nasıl konuşma başlatırım veya konuşma başladıysa nasıl devam etircem gibi
Cevap sahibi+1 yılYukarda yazdığım uzun yazıya cevabın nedir kardeşim?
+1 yılhele kadın kişi olup da öyle olağanüstü güzel olan cinsinden değilsen.. misal birini görür beğenirsin. konuşmak muhabbete başlamak istersin, nafile. bir türlü konuşmayı başlatacak bir cümlecik çıkamaz ağızdan. bu yüzden çoğunlukla yanaşılamaz bile. uzaktan alık alık bakarsın:D
00 Yorumla
+1 yılEğer konu bitti ise bir süre konuşmaya ara vermek gerek.
210 Yorumla
+1 yılderslerle veya odevlerle alkali konus okul veya sinifla alakali konularda olabilir onun iyi oldugu senin kotu oldugun bir dersle. alakali sorular. da. sorabilirsin ben oyle yapiyom :D sonra da ee napiyon filan dersen konusma uzar. iste
10 Yorumlakızın ilgi alanları neyse onlardan konu ac. ilk basta gününün nasıl gectigini sor en cok hangi konunun üstünde durduysa sende o konuda sorular sor. hem bu seni daha ilgili gösterir bu da seni daha konusulası yapar kdjhjdhs
21 Yorumla
Gizli SoranBu çok iyimiş bak. Çok teşekkür ederim. :D
film araba oyuncular falan ben kadınlarla filmlerden konuşurum çünkü başka konu bulamam gerçi ne zaman bir kadınla konuştun dersen işte orda durup düşünmem gerek..
40 Yorumla
+1 yılşu ya da bu konu hakkında ne düşünüyosun de artık her neye ilgisi var sa o söyledikçe senden kendi düşüncelerini ifade et mahaaabbbet paltformu kurun )
00 YorumlaArkadaşlarından bahset yani onunda tanıdığı kişiler özellikle.
Erkeklerin duymak isteyeceği ama diğerlerinden öğrenemeyeceği şeyleri söylersen aralıksız seni dinleyecektir emin ol.10 Yorumla
+1 yılböyle sorman bişiler üretmen evet hoş ama birşeyler konuşacak konu bulamadıgın bir insanla devam etmen ne derece dogru onu bir düşün sen veya paylaş burdan onu yanıtlasınlar :)
02 Yorumlautancından konuşamamak bir sorundur.. yenilmesi üzerinden gelinmesi gerek.. konuşmalısınız.. tek yol iletişimdir olmadıgı takdirde hayvandan pek kalır yanımız kalmaz..
Kanka bak, olay şu : ''Sana bir şeyler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı bulamıyorum'' diye yazacaksın devamı çok güzel gelir.
93 Yorumla
Gizli SoranGahahahaahah tamam be guvenıyom bak sana
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkapitalizmin insanlar üzerindeki etkileri..
çevresel felaketler...
ırkçılığın önüne nasıl geçilir?
global futbol nedir?
Alper tunga öldi mi? :D :D10 Yorumla
+1 yılılgı alanları samımıysen cok sacma seyler bıle konusabılırsın ama yenı bırıyse tanımak amaclı bazı sorular sorabılırsın
00 YorumlaÖnce bugün naptığını günün nasıl geçtiğini sor. Sonra ilgi alanlarını sor öğrenmeye çalış ama fazla sıkma. İkinizin de ortak noktalarını bulmaya çalışın.
00 Yorumla
+1 yılkesin ilk sevgilin hm birbirnizi tanıyın sen ona soru sr o sana hem hakında daha çok şey öğrenirsin diğil mi tatlım
10 YorumlaBenim çenem düşüyor sevdiğim biri olunca aklıma gelen herşeyi yazıyorum gelecek hayalleri falan filan yetmiyor bilegünlerr konular tükenmiyor.)
00 YorumlaO insanla ilgili biraz daha spesifik şeyler sor. En sevdiği yemek. ya da en iyi arkadaşını Neden çok sevdiği vb. :-)
00 Yorumla
+1 yılya spontane gelismiyosa cok zor, konusmaya gerek yok bence o zaman. hadi sen konu ac hadi sen ac diyerek
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılçok konusuyoruz konusacak konu yok artık kalmadı yani hdbdhdb
- +1 yıl
yazik ya baya uzucu bir durum
Gizli Soran+1 yılüzücü olan ne?
günaydın, iyi geceler, seni düşünüyorum, çok özledim, aşırı seviyorum, seni istiyorum filan filan gereksiz cümleler yığını...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılkızın ilgi alanı ne ise ondan başla ama bilgin varsa tabiii yoksada laf lafı açar zaten hesap kitapla olmaz bu iş
01 Yorumla
Gizli SoranAynen :/
kıza göre değişir bu. siyaset din gibi konulardan uzak dur. ilgi alanlarını öğrenmeye çalış o konulara yönel.
04 Yorumla
Gizli SoranNasıl öğreniyim ki ne sorsam gerisi çorap söküğü gibi gelir sence
hmm. aslında basit. okuldan biriyse dersler nasıl diye başla, iştense iş nasıl gidiyor diye gir. muhakkak offlayacktır zaten bir şeylerden. sen de kendi görüşünü belirt. gerisi gelir zaten. bunun dışında ben aynı müzik zevki olan bir de bir hobisi olan erkekleri etkileyici bulurum. bu herhangi bir şey olabilir. fotoğrafçılık, spor, vücut geliştirme, ya da koleksiyonculuk ya da daha basit şeyler. kitap okumak gibi ama tabii bir sürü yazar kitap hakkında rahatça sohbet edebiliyorsan ;)
Gizli SoranBu çok açıklayıcı ve bilgi verici olmuş. Çok teşekkür ederim.
İyi de karşı tarafla samimiyetiniz arttıkca konu kendiliğinden gelir.
Ama soğuk olursa biraz gelmez. Biraz daha zaman lazım. Tanımanız lazım iyice yani.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Daha seyrek konuşup daha sık görüşün.. Konu probleminiz kalmaz..
20 Yorumlaacıktım ne yesem falan de ordan neler seversine gir ordan hayatımda yediğim en güzel yemek xx di pariste (sallıyorum) yemiştim falan de ordan paris güzel şehir ya yaşanacak şehir falan filan muhabbet olur işte.
:D ufak yalanlardan birşey oolmaz20 Yorumla
+1 yılistedğin her şeyi konuşabilirsin samimiyetinize ve erkeğin nelerden hoşlandığına göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılGüvenip anlaştığın birisi yoksa kendi kendine konuşmak daha iyi.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı derken tercihlerini bilmeliyiz ki fikir üretelim
00 Yorumla
+1 yılHayallerden, hedeflerden, kişisel hayattan...
Ben şahsen konu da sıkıntı cekmiyorum00 YorumlaSen kizin şefkatli kollarına bırak kendini o götürür mevzuyu götürmesi gereken yerlere
02 Yorumla
Gizli Soranyok ya hem arıyor hem benden beklıyor muhabbetı
+1 yılMuhabbet ilerleyemiyorsa o karşıdakinin cehaleti biraz.. doğruya doğru.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama seviyorum nasi yapicaz?
+1 yılKendini bu kadar kasma. Eğer iki tarafta konusmak istiyosa her türlü konu bulunur konuşulur
12 YorumlaHayır bırakma ama bence kız kastığının biraz farkındadır konu açmaya zorlama kendini espiriler yap kızı güldür seri konuşun zaman hıphızlı akıcaktır zaten
evet bunu ben de merak ediyorum ama bunun cevabı buradan çıkmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Bana bir 30 40 tane soru lazım
+1 yılListe yaptik diyelim :) listede bitecek o zmn napcaz :) :)
01 YorumlaO zaman buluruz bişeyler
+1 yılKonu bulamiyorsa o iw olmaz ben ce iyi anlasan iki insa konusacak heo bir seyler bulur
00 Yorumla
+1 yılOnların aklının en iyi çalıştığı konu genellikle cinsellik :P
03 Yorumla
Gizli SoranOnun değil işte. Beyni cukunun doğrusunda giden aptallardan değil :)
Her erkegin cinsel arzulari vardir kimi disari vurur kimi vurmaz. Cinsel arzusu yoksa zaten baska problemi vardir der susarim :)
Gizli SoranO dışa vurmayanlardan :)
Valla ben milleti dövmekten konusurum muzik zevki hakkinda konusurum kitaplati hakkinda ailesi hakkinda ama espri yap bence yani benim hosuma giderdi
07 Yorumla
Gizli Soranmilleti dövmekten? wtf?
ahahahahhahaha
Gizli SoranAhahahahah en azından kendin gibi davranıyosun bu çok güzel bişe ama eminim ki gizemli olmak kavgacı olmakdan çok dah fazla sana yakışır karakterini değiştir demiyorum ama davranışlarına bir el at. Bide öyle dene. Umarım haddimi aşmamışımdır.
Gizli Soran:D çok ciddiyim böyle insanları ben çok severim kendi olabilecek kadar cesaretli ve samimi. Değerin er geç anlaşılır merak etme sen. :DD
Gizli SoranSana öyle geliyodur :D
Konuşma o zaman bence... neyse iyice yorulduk canım yarın konuşuruz tamam mı de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılona iltifat et yakışıklı olduğunu söyle ince ince tatlısın deme kıza iltifat eder gibi.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa bak o çocuğun yanında kıvanç tatlıtuğ burak özcivit falan b*k yemiş ve o bunun farkında. Boyle bisey yaparsam nasıl götü kalkar biliyor musun
- +1 yıl
o da doğru deme sakın bence de.
Gizli Soran+1 yılYakışıklılığının farkında olan erkekten korkarım ben ve o bunun fazlasıyla farkında
Kız konuşmaya istekli değilse konu bulsan da havagazı
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsence ne yapmalıyım başkan
Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Spor Toto Super Lig
Ülke nereye gidiyor?
Pes oynar mısın?
Yemek yicem bekle beni.
Üstünde ne var?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Arkadaşlarınla tanistir sonra kendi arkadaşların hakkında sevgilinle dedikodu yap😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılsonrasında konu konuyu açıyo zaten :D karşı tarafında isteği varsa oda soru sorar felan :D
10 YorumlaGenelde selam , nbr , naslsn
Daha snra ,, güzelim üstünde ne var ,, seks yapalım mi ;))16 Yorumlaahahha sonunda seks sormak iyi fikir mi sence 3 gün sonra sorulur o :DD
Gizli Soranseninki demi böyle hızlı oldu :D
Gizli Sorannasıl günahın ne manada yanii :D
+1 yılKızlarla - günün nasıl geçti prensesim.
Erkekle - (erkek) bugün naptin l*n dalyârak.20 Yorumlakendin ol yeter yaz ya aklına ne gelırse yaz konus saçma bile olsa muhabbet et susma konu konuyu açar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiyaset
Ekonomi
Suriye
Esed
Trump
Enflasyon
Elektrige yapilan zam
Mandalina 3 lira10 YorumlaKnuşack bişey kalmamışsa herkes evine dönmeli bence
00 Yorumla
+1 yılGünlük hayatında yaşadıklarını anlat ne bileyim bul işte 😀
11 YorumlaBul işte diyor bulabilsem burda sormam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçların ne zaman çıkmaya başladı,
Agzında kaç adet diş var,
Kulakların iyi duyuyormu,
Saglıgın iyimi,
Ailen nasıl
Hırrım uçkuruna sokarım senin kaybol :D05 Yorumla
Gizli Soran:D :D
Gizli Soranolum bunları kıza sorsam bidaha benle konuşmaz la
Cevap sahibiBaşka türlü konuşcan o zaman :D
Gizli Sorannasıl işte oralara nasıl gelcen orda sıkıntı başkan :D
Cevap sahibiKaç yaşına kadar yaşıcan de, halledelimde çıksın aradan de :D
+1 yılkız-seni çok seviyorum
erkek- aynından
kız-öküzsün
erkek- ne alakası var00 Yorumla
+1 yılİlgi alanlarin hobilerin gelecege dair istediklerin yapacaklarin. gun icinde basindan gecenler.
10 Yorumla
+1 yılİlgi alanlarınızla ilgili konuşacaksınız. Biz ne bilelim sizin ilgi alanınızı?
00 Yorumlanormal havadan sudan okul durumu fobiler karşında erkek varsa zamanla seks konuşmak isticektir bunuda unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmişten başla geleceğe devam et ilgi alanları aile yapısı sevdiği sevmediği nasıl bir hayat hayal ediyo beklentileri boş zamanlarında neler yapar ne tür mekanlara gider hangi tür müzik film vs tatilden hoşlanır mı neleri görmüş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. bence cinsel konular , sıkıcı konular ( siyaset , futbol , haberler)
dışındaki tüm konular konuşulur yani00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk merhaba yaz konuşmanın akışına göre muisatse illaki bsiey bulunur
01 YorumlaZaten konusuyorum onla ama konu olmayinca direk sohbet bitiyo konu ne bulucam?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizinda hakkinda konusun butun kizlar seviyor bu olayi
01 Yorumla
Gizli SoranHangi konu üzerinden ama?
Farklı acılardan bak ve gündemi takip et sabah haberlere bak gündeme bak oda konu konuyu acar
00 Yorumla
+1 yılYav sevgilinle konuşmak için buradan bir şey arıyosan siz zaten konuşmayın
10 Yorumla
+1 yılburdan sana çıkacak tek tavsiye cinsellik olur. buraya göre hareket etme sakın
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem