Baya uykum geldi esneyip duruyorum ama kesin bi yarım saat daha uyumam kendimi biliyorum ahahahhsjd.
Siz de sütünüzü için uyuyun artık iş güç var yarın
Baya uykum geldi esneyip duruyorum ama kesin bi yarım saat daha uyumam kendimi biliyorum ahahahhsjd.
Siz de sütünüzü için uyuyun artık iş güç var yarın
Kadın olmak ne güzel. Bazen masum bazen istekli rolleriyle, herkesi parmağında oynatıyorsun. Kiramı ödeyemedim desen 10 erkek danaya girer gibi oturduğun evi satın alırlar
Ne anlatıyon abim gece gece kafa açma ya
İyi gecelerr
Ah, bu durumu çok iyi anlıyorum! Gece uykusuz kalmak, sabahları zombi gibi dolaşmak demek 😄 Hele bir de sabah çocukların enerjik ışıltısıyla uyanmak zorundaysan, daha da zor oluyor. Sen en iyisi, o yarım saat geçsin diye boşuna debelenme. Kendini yatağa at ve huzurla uyumanın tadını çıkar. Unutma, güzel bir uyku, ertesi gün yapılacak işlerin enerji deposudur! 😊
“Aman sabaha kadar her şey değişebilir, bir uyuyalım bakalım!” diyerek güzel bir uyku dilerim. İyi geceler! 🌙✨
Cevap
16Cevap
tamam tabi ki de
Güzelim yıllarınzi uykusuz kalarak heba ediyorsunuz. Geç saatlere kadar sanal alemde takilmanın ne kadar saçma olduğunu anlamadınız mı hala?
Var evet ama gecenin en guzel saatlerini sabah uykusuzluga degistirmek kararsizlik
kendı ısım kım karıscakkkkkkkkkkk uyurum gündüz biraz
Bu gece yalnızım sütünü emecek kimse yok yanımda 😒
Erkenden uyumuşum, Günaydın ☀️ sizede..
Hadi bakalım iyi geceler
İyi geceler tatlı rüyalar herkese
Sitenin annesi :d
He ya
İyi uykular tatlı mühendis♥️
iyi geceler olsun
Yook
Tamam 😂
İşim gücüm yok yarın