Diğer Uyuyorum iyi geceler artık bütün dünya yok olabilir. Ben erkenden gidiyorum. tamam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Birisi sizi seviyorsa şansa ve kadere bırakmaz sevgisine sahip çıkar. Güncellemeler1 yıl Gece gece hahajahahaj Uyuyorum iyi geceler artık bütün dünya yok olabilir. Ben erkenden gidiyorum. tamam mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. iyi geceler tamam 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı. ...https://www.youtube.com/embed/CHFIOpWLYko 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahahah 2 dakika önce aglıyordum güldürmeyi kes hahahahhshzh Yorumla blondeaddict 1 yıl Ağlatsam daha mı iyiydi kız Yorumla Soran 1 yıl Ben kaldıgım yerden aglamaya devam ediyorum🥲🥲🥲🥲🥲🥲hahhahahahs Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl tamam sen uzuldun diye tum dumya yok olsun haklısın kendinr iyi bak 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Umarım.😂😂😂 Yorumla ebraristeben 1 yıl 😼😼 dur da ben aski bulamadim Yorumla Soran 1 yıl ✨✨✨iyi bir şey degil ihtiyacında yok da aaa Yorumla ebraristeben 1 yıl ya sevip sevilelim iste Yorumla ebraristeben 1 yıl kotu bi sey mi Yorumla Soran 1 yıl Saçmalama knka kimse kimseyi sevmiyor insanların kalbi yok Yorumla ebraristeben 1 yıl evet haklisin ama mesala bak benim gerçekten var ve ben varsam illaki benim gibi de vardir. bence mantikli. Yorumla Soran 1 yıl Kalbini Çıkar göster varsa şaka yapıyorım kuzu 😂😂 Yorumla ebraristeben 1 yıl hissel olarak gosterebilirim 😀 bence degerli yapan da bu 😼😼 Yorumla Soran 1 yıl Yıl 2024n bilimsel olmayan hiçbirşeye inanmıyorum😂 Yorumla ebraristeben 1 yıl iyimis Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Knk iyi misin acep 😅 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Hiç iyi degilim şu aralar bozuk aralar 🥲🥲🥲 Yorumla Selinaorselin 1 yıl Çok tatlı birisine benziyosun sorun ne bilmiyorum ama bozma moralini merak etme bende iyi bi hayata sahip değilim ama her zaman olumlu düşünüyorum sende lütfen pozitif ol 🫶 Yorumla Soran 1 yıl Türkiyede kimse iyi bir hayata sahip degil 🥲✨✨🐰kendine iyi bak umarım Yorumla Selinaorselin 1 yıl Çok doğru.. sende öyle canısı 🌸 Yorumla Soran 1 yıl ✨✨✨🐰 Yorumla
nidaaanurr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yazdigin sözün doğruluğu beni bitirdi gece gece. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok haklıyım herkes dagılsın ✨✨🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
iyi geceler tamam
https://www.youtube.com/embed/CHFIOpWLYko...
Hahahahahah 2 dakika önce aglıyordum güldürmeyi kes hahahahhshzh
Ağlatsam daha mı iyiydi kız
Ben kaldıgım yerden aglamaya devam ediyorum🥲🥲🥲🥲🥲🥲hahhahahahs
tamam sen uzuldun diye tum dumya yok olsun haklısın kendinr iyi bak
Umarım.😂😂😂
😼😼 dur da ben aski bulamadim
✨✨✨iyi bir şey degil ihtiyacında yok da aaa
ya sevip sevilelim iste
kotu bi sey mi
Saçmalama knka kimse kimseyi sevmiyor insanların kalbi yok
evet haklisin ama mesala bak benim gerçekten var ve ben varsam illaki benim gibi de vardir. bence mantikli.
Kalbini Çıkar göster varsa şaka yapıyorım kuzu 😂😂
hissel olarak gosterebilirim 😀 bence degerli yapan da bu 😼😼
Yıl 2024n bilimsel olmayan hiçbirşeye inanmıyorum😂
iyimis
Knk iyi misin acep 😅
Hiç iyi degilim şu aralar bozuk aralar 🥲🥲🥲
Çok tatlı birisine benziyosun sorun ne bilmiyorum ama bozma moralini merak etme bende iyi bi hayata sahip değilim ama her zaman olumlu düşünüyorum sende lütfen pozitif ol 🫶
Türkiyede kimse iyi bir hayata sahip degil 🥲✨✨🐰kendine iyi bak umarım
Çok doğru.. sende öyle canısı 🌸
✨✨✨🐰
Yazdigin sözün doğruluğu beni bitirdi gece gece.
Çok haklıyım herkes dagılsın ✨✨🥲
Tamam kanka