Ailemle görüşmemekte haklımıyım?

27 yaşındayım. 4 yıldır evliyim. Eşimle boşanma kararı aldıktan sonra annemin evine döndüm. Annemin evine kız kardeşim ve eşi çökmüş annemin günlüğünü ve emekli maaşına konmuşlar. Birde kız kardeşim orada doğurdu yeğenimi annem çok sever ve benim çocuğum arasında hep ayrımcılık yapar. O eve geçtim geçeli kız kardeşim ve eşi sürekli beni bir ucubeymiş gibi gördüler sığıntı gibi hizmetçi gibi gördüler. Kız kardeşimle basit bir tartışmaya girdiğimde kız kardeşim hemen eşine söylüyordu eşide kalkmış bana sen benim karıma laf söyleyemezsin sen kimsin bilmem ne. Annem hep beni haksız buldu sürekli kız kardeşimi ve eniştemi tuttu. O eve ben gelene kadar kız kuzenimi eve sokmuyorlardı ve birbirlerini sevmiyorlardı benim sayemde kuzenim eve girdi onlarla konuşmaya başladı. . Gel gör ki böyle olunca bende eşimle barıştım. Ben evime dönünce baktım beni ne annem aramıyor kızım nasılsın torunum nasıl özledim diye. Kız kardeşim eşi istedi diye beni engellemiş. Kuzenim kız kardeşimle fotoğraflar çekilip duruma atıyor nispet yapar gibi. Çocuğunu öperken resim çekilip profil resmi yapıyor. Oda beni arayıp sormuyor. Bende hepsini engelledim. Böyle bir aile olamaz. Yediler beni sildim onları. Doğrumu yapmışım?

Ailemle görüşmemekte haklımıyım?