Bu tip bi aileyle iletişimi kessem haksız mıyım?

23 yasındayım sehir dısında üni okuyorum. Yaz için eve geldim. Normalde burslarla yaşayıp ailemden para almıyordum. Burslarım bitti ve ilk bizimkilere muhtac kaldım. Bu sırada da telefonum bozuldu. 1 aydır telefonsuz bilgisayarla idare ediyorum ama hiç dışarı çıkmadım. Ve evdesin ne gerek paraya diye para vermediler. Kredi borcu birikti de birikti faiz vs. Hattım kapanmış taaahhütüm bitmiş bissuru misliyle ödemem gerekti. Telefonum olmadığı için haberim olmuyo tabi. Sabretmeye çalıştım bugün regl oldum ve ped alcak para bulamadım anneme alır msıın dedim bez koy dedi. O kadar durumsuz bi aile değiliz kira vs ödemiyoruz tek bakması gereken cocukları benim. Babam emekli. 2 abim sıfır ev sıfır araba her şeyleri var. Onlar yardım ederdi Onlar da bağ evi yaptırdıkları için hiç paran var mı yok mu sormuyorlar. Yine de milyonluk yazlık ev yaptıracak paraları var. Küçücük yeğenlerimin bile telefonları var daha dayanamıyorum kapıyı vurup daha dönmemeyi planlıyorum. Diş hekimliği son sınıfım bu sene staj parası falan alıcam seneye de işim olur. Böyle olunca hayırsız evlat mı olacağım şimdi komik

Bu tip bi aileyle iletişimi kessem haksız mıyım?