Benim hello kitty li bi günlüğüm vardı gelecek planlarım amerkaya gitmek orada yaşamak hayallerim vardı, aileme sevdiklerime söylemek isteyip söyleyemediğim ve bazen romantik şeyler yazardım jdjsjsj arkadaş sıkıntılarım ve kendi sırlarım sevdiğim çocuk filan hepsini yazmıştım ve resimler çiziyordum içine 💗🎀✨️djjsjsj

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet vardıı. Anahtarı sürekli kayboluyor diye tel tokayla açıyordum kilit yeri bozuluyordu 🥲
Hajajhshhaha yablız uzmanlaşmış birş var burada evlere de girebilirsin bence bi şekilde
Yok canım o kadar da değil dnjdmf
Yyaa bdbsjsh
Vardı, odamın çekmecesinde dururdu, şimdi de var ama pek yazmıyorum 💗
Yaa çok tatlıydı o zamanlar
Evet lila vardı winxli onu sevmiştim ben, annem pembeyi çok sevdiği için pembe almıştı çok ağlamıştım ama sonra geçmişti
Ayy evet bende öyle kardeşime lila bana pemde alındı bende sonradan sevdim dnnsns
Pembe*
E ne yazdın günlüğe mesela küçükken
İşte yukarıya yazdığım şeyler
İlk aşkım, arkadaşlarım kardeşim ailem ile sıkıntılarım filan sonra nebileyim değişik simgeler alfabe tarzı sanatsal çalışmalarım djdjjdjs çizimler yapıyordum müzik şiir alıntı sözler içimden geçenler filan
Bizim burada çok ormanlık alan var, bahçe falan var. Dışarı çıkıp bir sürü çiçek toplayıp bantla günlüğe yapistiriyordum. Sonra onlar soluyordu haha renkleri falan gidiyordu üzülüyodum
Yaa ama bu çook güzel barbieden etkilenip ben bileklikle açılan günlük gibi sanki kullanıyordum barbie falan çiziyordum elbiselerini
Çok tatlıydı be djjdjd
Ben sihirli annemdeki gibi sihir yapmaya çalışıyodum sonra televizyon kapandı 😅
Küçüklük işte ya haha
Ayy gjfkjıh çok iyiydi be hepsi
Gelmez o günler ya en iyisi geleceğe bakalım, sohbetin için teşekkür 🌸🌷
Ne demek ben teşekkür ederim 🥰
Tatlı bi nostalji oldu
Yok be günlük neymiş kız işi bunlar hem
Kızlara sordum
Hayr genele sordun :))
Kızlar yazdım ama başına görmedin mi
Görsem bile erkeklere kapatabilirdşn
Evet yapabilirdim yapmak yapmamak ikisi de bir deçim kızlar diye sormuşum cevap vermişsin suçlu olarak beni bulman crince
Derdin ne snn :)) kimi bulayım kendımı mi.
Ben mi suçluyum ceza mı kesecen bana napcan
İyi günler 👋👋👋