Aşk İlişkileri Sevdiğinizin günlüğünü bulsanız okur muydunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.Ben, okurum ama okumamış gibi davranırım! Okurum Okumam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevdiğinizin günlüğünü bulsanız okur muydunuz? Cevapla En İyi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 243,6b cevap paylaştı. Hayır okumazdım kendisine sorardım 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Okumam. Bana yapılmasını istemediğim şeyi ona yapmam. 2 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Okumam. Saygısızlıktır, bana yapılmasını istemediğimi ona yapamam. 2 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Okurum, hiç affetmem. Umarım başka kızlarla ilgili bir şey yazmıyordur yoksa sinirlenebilirim. 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şaka gibi, resmen herkes okurum demiş. Ne yalan söyleyeyim bende merakıma yenik düşerek okurdum ama okuduğumu belli etmezdim. 0 0 Yorumla
AყαBαƙαɳ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 56% +1 yıl 90 larda yapilan seylerdi bunlar genelde, şimdi telin not defterinde rutarlar heralde 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Belki birkaç sayfası falan dermişim. 😂 Okurdum galiba. 0 0 Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl çoğunluk b0ktan bir et yığını olmaktan ibaret olduğu için okurum demiş aman ne hoş 0 0 Yorumla
Ikae_ Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Okurum ama izin alırım. İzin vermezse izinsiz okurum😃 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Okumam ama okumak istediğimi söylerim okutacak hali yok tabii ama. 😂 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Okumam onun okuması için her türlü psiko baskıyı yaparimndhdhjd 0 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Okumam. Çünkü o onun özelidir. Benle paylaşmak istediğini paylaşır zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Okurum gizlice sonra okumamış gibi götürürüm meraktan duramam. Okumam diyenler de illaki okurlar. 0 0 Yorumla
Rûz-ü_Şeb Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Okumam dedim ama bal gibide okurum kahve falanda alirim yanimaa... ohh miss sonra basilirsam okurken Allaaaahh... Seyret cumbusu 😅 0 0 Yorumla
Gizemucar Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Bende onunla empati kurarım benimkinin okunmasını istemediğimden asla okumam. 0 0 Yorumla
hollyzsy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl benimki okunsa kim olursa olsum rahatsız olacağım için aynı şekilde karşı tarafınkini de asla okumam 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır okumazdım onun özelidir çünkü 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 55 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. asla okumam kişiye özel bir durum 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Okumam diyen yalan söyler 😎 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Anasını bile ağlatırım. 0 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Okurdum.. 0 0 Yorumla
intikam_arzusu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Hayır okumazdım onun özelidir çünkü 0 0 Yorumla
sudeak1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. İzin alır ve okurdum 0 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı. Okurum tabi ki 0 0 Yorumla
bozukbirpusula Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kendimi durduramazdım galiba okurdum. 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Okumam. Benimkisini okumasını da istemem :) 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Okurdum valla yalan yok 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Hatıra ve günlük gibi şeyleri okumam 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. okumam 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Okurum 0 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Okurum 0 0 Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet😆 0 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı. okumam tabii ki 0 0 Yorumla
Aquamanist Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Mutlaka okurdum keşke bulsam nasıl canım çekti 🙈 0 0 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. Okumam 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sevdiğim yok ki 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 47 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Okurum 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Okumam 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. okurdum ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır okumazdım kendisine sorardım
Okumam. Bana yapılmasını istemediğim şeyi ona yapmam.
Okumam. Saygısızlıktır, bana yapılmasını istemediğimi ona yapamam.
Okurum, hiç affetmem. Umarım başka kızlarla ilgili bir şey yazmıyordur yoksa sinirlenebilirim.
Şaka gibi, resmen herkes okurum demiş. Ne yalan söyleyeyim bende merakıma yenik düşerek okurdum ama okuduğumu belli etmezdim.
90 larda yapilan seylerdi bunlar genelde, şimdi telin not defterinde rutarlar heralde
Belki birkaç sayfası falan dermişim. 😂 Okurdum galiba.
çoğunluk b0ktan bir et yığını olmaktan ibaret olduğu için okurum demiş aman ne hoş
Okurum ama izin alırım. İzin vermezse izinsiz okurum😃
Okumam ama okumak istediğimi söylerim okutacak hali yok tabii ama. 😂
Okumam onun okuması için her türlü psiko baskıyı yaparimndhdhjd
Okumam. Çünkü o onun özelidir. Benle paylaşmak istediğini paylaşır zaten
Okurum gizlice sonra okumamış gibi götürürüm meraktan duramam. Okumam diyenler de illaki okurlar.
Okumam dedim ama bal gibide okurum kahve falanda alirim yanimaa... ohh miss sonra basilirsam okurken Allaaaahh... Seyret cumbusu 😅
Bende onunla empati kurarım benimkinin okunmasını istemediğimden asla okumam.
benimki okunsa kim olursa olsum rahatsız olacağım için aynı şekilde karşı tarafınkini de asla okumam
Hayır okumazdım onun özelidir çünkü
Okurum Kocamın günlüğünü
asla okumam kişiye özel bir durum
Okumam diyen yalan söyler 😎
Anasını bile ağlatırım.
Okurdum..
Hayır okumam. Sevmem.
Hayır okumazdım onun özelidir çünkü
İzin alır ve okurdum
İzin alırdım birlikte okurduk 🙃
Okurum tabi ki
Kendimi durduramazdım galiba okurdum.
Okumam. Benimkisini okumasını da istemem :)
Okurdum valla yalan yok
Hatıra ve günlük gibi şeyleri okumam
Okumayacaksam neden benim sevdiğim
Okurum bir bök da belli etmem
Ben de okurum yalan yok ama çaktırmadan skks
Okurum merak ederim
Okurum
Okumam
Okumam
okumam
Okurum
Yani evet sirlarina vakif olmak guzel olurdu