Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Hayır ben okumam. kim olursa olsun ister aşık olduğum kadın isterse de arkadaşım. çünkü özel sonuçta önce sormak daha iyidir ki geçmişi de çok merak etmem. bunun yerine yeni anılar yaratmak daha güzel
Valla yerde bi gün bi ajanda buldum aldım baktım ki günlük eve getirdim roman gibi gergin okudum. Kız hergün aşkını yazmış satırlarca bıkmadan usanmadan yıllarca beklediği aşkını anlatmış. Okudum pişman değilim:))
Giriş sayfasına bakarım sadece. İsmini yazdığını düşündüğüm için okurum. Giriş sayfası haricinde okumam. Bulabilirsem teslim ederim. Bulamazsam saklarım, bir gün bulursam veririm.
Yabancı birininkini okumam Ama merak ettiğim değer verdiğim birininkini bulursam okurum vallahi yalan yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birgün evdekiler oğrenmiş yerini diye çantama koymuştum 7. sınıf mıydım neydim. Sonra okulda en yakın arkadaşım çıkarıp sesli sesli okumuştu. 27 yaşındayım hala arkadaşız ama bunu düşündüğümde hala sorguluyorum :D
Benim günlüğümü okumuşlardı ve gülmüşlerdi gerçi ozamanlar çocuktuk, okuyanlarda misafir çocuklarıydı ama çok zoruma gitmişti kaç sene geçti hala aklıma gelince sinir oluyorum
Ya benimde 5. Sınıfa giderken yazdığım günlüğü kardeşim açığa çıkarmıştı. Sevdiğim çocuğa ne cümleler ne cümleler aman Allahım annem babam hep görmüştü sıpanın yüzünden 😂
Benim de annemle babam kavga ediyordu bende çocukken etkileniyordum onunla ilgili yazmıştım işte bugün yine kavga ettiler niye böyle yapıyorlar niye benim ailem mutsuz falan diye yaa off çok cringe bir durumdu 😄