Bütün kadınlara halk eğitim bünyesin de savunma sanatları öğretilme vakti gelmedi mi sizce?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Adına erkek denmeyecek, insan bile denmeyecek varlıklar giderek daha belirgin, daha cesur, daha korkunç hallere göstere göstere bürünür hale geldi.

Evde ailesi, erkek varmış gibi uzun zamandır erkek ayakkabısını kapıya koyup yalnız yaşayan kadınlar bir hayli fazla, biber gazı, veya deodorant felan taşımak nereye kadar çözüm olacak ve her zaman ellerinin altında da olmayacak şeyler.

O varlıkların çoğu madde kullanan, sağlıksız ve silah olarak kullanacakları şeylere yöneliyor.

Savunma sanatları bilen kadınlar kolayca alt edip kol bacak oynatayamaz hale getirip büküp etkisiz kılabilirler.

Ne kadar işe yarayacak diye düşünmemek lazım tacize uğrayan dayak yiyen ama eliyle yüzünü kapatmaya çalışan çok kadın var destekli ve etkisiz kılacak hareketlerden iki tane çaksa bir kaç sefer dayak yiyen o tipler çoğu kuzu olur.

Bence en azından yasaların tam koruyamadığı kadınlar için en azından bu yapılmalı.

Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Bütün kadınlara halk eğitim bünyesin de savunma sanatları öğretilme vakti gelmedi mi sizce?