Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçma sapan sorun için seni tebrik ederim. Ülkedeki güvenlik sorunu herkesin bireysel silahlanması ile çözülecek bir konu değil. Ülkenin düzelmesi kolluk kuvvetlerinin düzelmesi lazım. Asla kapkaç hırsızlık taciz tecavüz vakalarının olmadığı ülkeler var. Onlar gibi olmalıyız mesela. Bakıyorum şort terlik tişört 1 elde telefon cepte tek banka kartı adamlar rahatça dolaşıyor mağazalarda çalışan dahi yok kendisi alıyor kendisi pos cihazından çekiyor. Bizde olsa 10 dk ya mağaza yağmalanır. Yani önce ülke düzelmeli.
Ülkede erkeklerin çoğunda silah var kadınlarda ise kendisini savunacak ne silahı ne bir durumu yok nefsi müdafaa denen bir şey var herkes kendi canını koruma hakkına sahip! Kolluk kuvveti gelene kadar kadın eli silahlı bir erkeğe karşı kendini nasıl koruyacak? O nedenle bir çok kadın saçma sapan beyinlerin düşünceleri yüzünden ölüp gitti ve gidiyor. Ya devlet silah konusunda çok keskin yaptırımlar yapacak kolluk kuvveti, görevli harici kimse silah edinemeyecek edinirse cezası çok büyük olacak! Başka bir çözümü yok bu işin...
Israel'de Yahudi ve bekar her kadın zorunlu 2 sene askerlik hizmeti yapar, öyle geri kızak görevde de değil. Silah kullanır aktif olarak, hatta DEMİR kubbeyi kullanan bayan askerler bile vardır. Bence bir bayan silah kullanma eğitimi almalı en azından ortadogu coğrafyasında
Verilmeli
Cevap
40Cevap
Evet verilebilir..
Ne kadın ne de erkek silah kullanmamalı.
Bunun eğitiminide almamalı.
Silah taşımak veya kullanmak anlık bir öfke patlamasında kişinin başını derde sokabilecek ve hatta kişinin bir anda hayatını bile karartabilrcek kadar soğuk ve tehlikeli bir alettir.
Günlük hayat için oldukça gereksiz bir eğitim olurdu
Silah eğitimi sadece asker ocağında vatanı korumak için verilmeli.
Eğitim almak isteyen alabilir elbette ama zorunlu olmalı diye bir düşüncem yok. Sadece kadının kendini koruması gerektiğini düşünüyorum olası tehlikelere karşı. Yakın dövüş eğitimi alabilir evet, silah kullanmaktan ziyade..
Tabii ki verilmemeli. Silah eğitimi verilecekse bile önce uzun bir süre kişilik eğitimi verilmeli. Aslında tüm silah ruhsatı olanların kadın erkek fark etmez iyi bir psikolojik testen geçirilmeleri şart. Yoksa memleket Teksas'a döner.
Eğitim zaten veriliyor, isteyene. Ben eğitim almadım, tamamen kendi çabalarımla öğrendim, çok da severim her türlü silahı.. iki tane de silaha sahibim, ilerde bu sayı artar, biraz hobi meselesi..
Gözlerini silah gibi kullanan kadınlar. Onlara eğitim verilmese de olur.
Silahlar hakkında bir çok bilgiye sahibim eğitime gerek yok poligona da gidiyorum atış yapmayı çok seviyorum günün birinde isterdim silahım olmasını ama zor
Memleket ruh hastası olan saplantılı aşık kadınlar ile dolu. Eğitim versinler de sonra gelip bizi vursun burnunu :)
Yani lisede aldigimiz gibiyse evet daha fazlası isterse kurslara yazilmali kısa surede ogrenilir ve eğlenceli oluyor
Önüne geleni vursunlar diye mi Kanının beyanı esastır saşmalığı yüzünden kaç kişi iftara ile ceza evine gitti
hayır, devlet niye benim vergimle size eğitim veriyor? özel poligonlar var isteyen gitsin egitimini alsın
Hihh her k... uşu ziktik Leylek Kaldı..
Geçen leylekleri vuruyorlar diye haber izledim. Leylekleri ellemeyelim yahu :)
eğitim verilmesi demek illa üstlerinde silah taşıması ve kullanması anlamına gelmiyor bu arada.
Araba kullanma ve silah kullanma eğitimi kontrollü bir şekilde verilmeli.
Araç sürme eğitimi verdiler sonuç belli silah bence çok doğru bir karar değil 😀
İsteyen gider eğitim alır zaten kadın erkek ayrım olmadan
Siz önce karşınızdaki erkeği seçmeyi öğrenin
Türkiyede herkese silah eğitimi verilmesi lazım
Güvenlik güçleri harici silah kullanımı yasaklanmalı kadına erkeğe de
Özel Güvenliğin bile yetkisi yokken sivile asla yetki tanımlanmaz
askerlik yaparlarsa bence aten o eğitimi de alırlar
Evet kesinlikle verilmeli
İsteyenler alabiliyor zaten
aynen oyle
Evet verilmeli
Erkeklere veriliyor mu ki?
Hayır sonra birbirini vururlar yanlışlıkla
kadınları askere mi alıyoruz
Öz savunma herkese lazım
Hee ondan sonra erkek bulamayin
Artık kadınlar erkekleri kurşunlar sonra suçlu gene erkek olur hahaha:))))))) 😅😅😅
Verilmeli. Özellikle böyle bir ülkede
Evet verilmeli ben çok istiyorum
Erkekleri kurşunlamak mı istiyorsunuz 😅😅😅😅
Evet bence verilmeli.
İstersen sana silah kullanma eğitimi verebilirim.
Evet hatta kadınlar 1 ay askerlik yapsın xd
evet koruma amaçlı verilmeli
Onların silahı zaten çok iyi 250 gr
Kadınlara erkek seçme eğitimi verilmeli
vuracağı yeri de iyi bildi mi tamamdır
Kadının kendi zaten silah
Ne alakası var millet birbirini vursundiyemi
Hayalim.
Evet
Tabiki verilmeli
Evet
Hayır kesinlikle