Günün sözü 💫 Kişiliğinizi oturtamıyorsanız dost edinmeyin Sevgilide yapmayın Kimse sizin Karaktersizliğinizi çekmek zorunda değil🌿🌿 Sizde geceye bir söz bırakın🩷💙
Hayatta çok insan tanırsınız düzgün sandığınız aklı başında sandığınız sırrınızı paylaşmak yalan sandığınız insanları çok ciddiye almamak lazım Her iki farklı farklı yüzlerde farklı farklı kişiliklerde geliyorsa birden fazla kişilik olarak hayatınıza giriyorsa bunları öneme almamak lazım ben böyle yapıyorum insanlar dürüst olmayı kendilerine yediremiyor sahtekar olmayı iki yüzlü olmayı kendisine başka bir şey söylendiği zaman onu gidip bir başkasına söyleyip taşımayı ortalığı birbirine karıştırmayı kendilerine meslek haline getirmişler.
Yaptıkları işten bir kazançları olsa en azından bir para kazansalar diyeceğim ki bu adamların da bir kazancı var Hayır karaktersizliğin bir Kazancı da yok ben de bunu anlamıyorum bazı insanlar karaktersizlikten niye zevk alıyor veya başkalarıyla uğraşmaktan vaktini boşa harcamaktan niye zevk alıyor dünyada az yaşayacaksın çok yaşayacaksın Bir gün gireceksin iki karış mezara dünya kimseye kalmayacak ama ölüp gittiğin zaman arkandan karaktersiz dedirteceksin Allah bizi böyle insanlardan korusun arayı bozmaya çalışan nifak sokmaya çalışan insanlardan muhafaza eylesin
Hayır tam tersi. Çok yalan söyleyen insan devamlı konuşma ihtiyacı hisseder. Yoksa doğru sözlü, temiz yüzlü bir kimsenin insana, hayata, aşka dair söyledikleri hep hakikattır. Onun ne sözünde, ne hayatında yalana yer yoktur.
günün sözüne bişey söylemem gerekiyorsa kimse takmıyor bunu valla zaten hep karaktersizler ve kötüler kazanıyorlar kimse de çekmiyor bu durumları millet mazoşist olmuş
Bir şeyin açıklamasını çok yapan, çok gereksiz ayrıntılar veren insan yalan söylüyordur.. Yoksa her geveze insan yani her şeyden çok konuşan insan güvenilmez demek pek sağlıklı değil..