Paran varsa alabilirsin, hem kendi evin olunca kapısını penceresini istediğin gibi yaptırırsın. Ama 1+1 ev içi 10 milyon fazla geldi bana. O paraya 3+1 yazlık satıyorlar Foça'da.
Faizlerin bu denli yüksek olduğu bir dönemde ev alabiliyorsan mutlaka al çünkü düştüğü gibi fiyatları ikiye katlanacak o zaman kira vermek de dert olacak elbette
Ama bence yine de 1 artı 1 kümes gibi evlere 10 milyon vermek saçmalık. 3 artı 1 170m2 bir ev alabilirsin normali 5 milyon sen 10 milyonluk güzel olandan alırsın
Evde zaten vakit geçirmiyorum uyumaya gidiyorum sabahta büyük bi evde yaşayıp 2 saat trafik çekemem ona bakarsan benim ailemde 5+1 villada oturuyor ama 17 yaşından beri gidip kalmadım orada yaşam yok çünkü evin içi çok önemli değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Paran varsa alabilirsin, hem kendi evin olunca kapısını penceresini istediğin gibi yaptırırsın. Ama 1+1 ev içi 10 milyon fazla geldi bana.
O paraya 3+1 yazlık satıyorlar Foça'da.
10 milyonluk ev alacagima 4 ya da 5 tane daire alir hepsini kiraya verir oturdugun Evi de bedavaya getiririm
Bi farkı yok dediğin şeyin mantıken
Nasil yok 4.5 dairem oluyor maslakta degil de normal dairem de kalsam kira gelirlerimle devlet maasi almis gibi para akiyor olacak
10 m2 çok küçük değiş mi ya 45 k aşırı fazla onun için nerede oturuyorsunuz?
M2 değil 10 milyon dedim değerinden bahsediyorum
Ev 80m2 falan normalde
Ah anladım tamam tamam ahahha ya şöyle söyleyeyim o halde
Faizlerin bu denli yüksek olduğu bir dönemde ev alabiliyorsan mutlaka al çünkü düştüğü gibi fiyatları ikiye katlanacak o zaman kira vermek de dert olacak elbette
O yüzden ne olursa olsun ev almak yani
Kesinlikle satın almak, kiracı olmak bu ülkede ahmaklık.
Yani o evde fazla durmayacaksan yani genellikle Dışarıdaysan Bence satın alma daha iyidir
10 m nə? Bir çok yerde 10 m e Villa alıyorsun.
Abla 10 milyona nerede villa alıyorsun? Küçük şehirlerde sadece onlar da köy evi gibi toprakları falan var
Küçük şehirden bahsetmiyorum. İstanbul'da yaşıyorsun hər halde.
İstanbula 10m nerede ev alacaksın abla
Ankara'da yaşıyor ailem villada yaşıyor 20 yıllık ev 30 m zaten yeni bi ev almak zaten kat ve kat fazlasidir
İstanbul'da 10 milyona çok güzel evler var abartmayın. Ben villadan bahsediyorum. 80m2 evde yaşayabiliyorsan daha kötü bir semtte de yaşayabilirsin
Yok kanka yaşayamam
2-3 m'e 3+1 var Hatay'da. Yuh yani.
Tamam o zaman küçücük bir evde yaşa ama semt güzel olsun
Abla sen Azerbaycanlı mısın
@berilmutsuzolanhanii Kırım.
10 milyon varsa farkli bi yerde ev alinmali maslak'ta olmasa bile
İşime yakın yine zaten güzel semtlerde o civarda
İsine yakin daha uygun bulursun 10milyondan az ve daha genis alanli, isin nerede olduguna bagli
Ofisim maslakta
45 kira ne bacım 1+1 eve
Maslak
Paran varsa ev al tabi kdkdk
Parani bankaya yatir, bedava kirada otur
Bi akıllı sensin
Evet akilliyim. akil arayan sensin burada
Akıl=faiz mi
Bir oneri, faize karsiyim yazsan baska onerilerde sunardim ama suc bende ergenlerle ugrasiyom
Ahaha aynen 👍
45k ne lan yuh
1+1 e 45 B kira da çok 10 M cok
Wallaha bu dewirde ew sart
1+1 eve o kadar para verilmez kirada çok yüksek
10m cok 1+1 e gercı kesın Istanbuldur
Evet ist
10 M2 ev mi olur
10 milyon diyorum ne m2 si
100 ise satın almak tabii ki
Evet satın almak daha iyi
İleride daha da katlanacak fiyatı
Ama bence yine de 1 artı 1 kümes gibi evlere 10 milyon vermek saçmalık. 3 artı 1 170m2 bir ev alabilirsin normali 5 milyon sen 10 milyonluk güzel olandan alırsın
Yerleri güzel değil
Gayet güzel M2 si küçük olmasından çok daha iyi bence. Çünkü semtin güzel olsa bile çok küçük bir evde yaşıyorsun
Evde zaten vakit geçirmiyorum uyumaya gidiyorum sabahta büyük bi evde yaşayıp 2 saat trafik çekemem ona bakarsan benim ailemde 5+1 villada oturuyor ama 17 yaşından beri gidip kalmadım orada yaşam yok çünkü evin içi çok önemli değil
Benim hayat görüşüme çok ters ev büyük olmalı bana göre sonuçta bir yaşam alanı. Eğer Esenyurt gibi bir yerde değilse büyük olanı tercih ederim
Ama senin paran senin tercihin
Satın almak
Almak daha mantıklı