Aile & Toplum 2. Evlilikte düğün yapmak saçma mı? kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Millet 5-6 da yapio da 😄 Güncellemeler1 yıl Süper soru 💫 2. Evlilikte düğün yapmak saçma mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. HAyır neden saçma olsun isteyen yapabilir. ama ben yapmam tabi ki de 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evlilik sayısından bağımsız olarak şunu derim ki, düğün bana göre maddi israfı. Birkaç kişiyi saatlerce eğlendirileceğine çok daha güzel yatırım ve bir kısmı ile de balayı yapılır. 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba,Düğün ilk başta da saçma! İnsanları sevmiyorum! Samimiyet yok ki menfaat dünyası! 0 0 Yorumla
Ex-Seraphim Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Şu zamanda birincide bile saçma 🤷 boşuna masraf zaman ve enerji kaybı , takı töreni falan nihaktan sonra da yapılabiliyor 0 0 Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Paran var ise yaparsın fakirin çenesini biraz yorarsın ama hayatı sen yaşıyorsunuz millete ne 1 0 Yorumla
Martinn-ist Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Arkadaslararasi bisey daha iyi yakin ailelerle birlikte 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne gerek var boşa masrafa onun yerine tatile git 😂 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı. Saçma değil isterlerse damat gelin yapılır neden olmasın 0 0 Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Neden saçma olsun. İstiyorsanız yapın 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Biz takarız Takimizi 0 0 Yorumla
Onkala Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle daha özel ve az davetliyle olurdu 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı. İsteyen yapabilir bence problem yok 0 0 Yorumla
küfürbazhayriyeğğğ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl 1. Yapalım da 2. ye Allah kerim 0 0 Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden saçma olsun keyfinize bakın 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. canın isterse yap. Neden saçma olsun? 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. bence yapmak lazım 0 0 Yorumla
PratisyenHekim Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı. Niye yapilsin :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Boş soru sorma 0 5 Yorumla kalpexoldu 1 yıl Sana mı sorcm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet bana sorcan Yorumla kalpexoldu 1 yıl Sen kimsn 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Babanın başka soru? Yorumla kalpexoldu 1 yıl Hassssstr Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. 2. evlilik saçma 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Bence gerek yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
HAyır neden saçma olsun isteyen yapabilir. ama ben yapmam tabi ki de
Evlilik sayısından bağımsız olarak şunu derim ki, düğün bana göre maddi israfı. Birkaç kişiyi saatlerce eğlendirileceğine çok daha güzel yatırım ve bir kısmı ile de balayı yapılır.
Merhaba,
Düğün ilk başta da saçma!
İnsanları sevmiyorum!
Samimiyet yok ki menfaat dünyası!
Şu zamanda birincide bile saçma 🤷 boşuna masraf zaman ve enerji kaybı , takı töreni falan nihaktan sonra da yapılabiliyor
Paran var ise yaparsın fakirin çenesini biraz yorarsın ama hayatı sen yaşıyorsunuz millete ne
Arkadaslararasi bisey daha iyi yakin ailelerle birlikte
Ne gerek var boşa masrafa onun yerine tatile git 😂
Saçma değil isterlerse damat gelin yapılır neden olmasın
Bana hep saçma gelmiştir
Neden saçma olsun. İstiyorsanız yapın
Biz takarız
Takimizi
Kesinlikle daha özel ve az davetliyle olurdu
Ne o kız 2. ye mi evleniyorsun
İsteyen yapabilir bence problem yok
1. Yapalım da 2. ye Allah kerim
Hiçte değil. Yapılmalı 🙂