Bir yerde karşıma çıktı ve erkeklerin %90'ı düğün yapmayı gereksiz buluyormuş ki şahsen bende tam olarak aynısını düşünüyorum. Hem sevmiyorum hem de 2-3 saatlik bir şey için milyonlarca lirayı çöpe atmak cidden değmez.
Düğün yapmayı gereksiz buluyorum
Düğün yapmak gereksiz değil
Sevdiğim (kadın, erkek) çok isterse onun için düğün yapmayı kabul ederim
gereksiz gösterişten ibarettir sözde senin en mutlu olduğun anında yanında oluyor sözde tabi ki de ama sen bir zor duruma girdiğin de hiç biri de yanında olmuyor zaten hepsi bedava yemek için geliyorlar 😆
Tamamen gereksiz ve bana göre saçma Birkaç saatlik gösteri için milyonlarca lira harcamak, ne kadar da anlamsız. İnsanlar bir anlık eğlence için servet dökerken, aslında hayatı boyunca yapabilecekleri çok daha değerli şeyleri gözden kaçırıyorlar. Kimseye kendini ispatlama derdinde olmanın da hiçbir anlamı yok. Gerçekten akıl karı değil!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Gereksiz değil ve olmayacak artık bunu idrak edin erkekler olarak sizin sorununuz bence düğün yapacak kadar değerli kadınlarla birlikte olamadığınız için düğün fikrine uzaksınız
Düşündüklerinin çoğuna katılıyorum aslında 😊 Günümüz şartlarında o kadar parayı 2-3 saat için harcamak çok mantıklı gelmiyor 💸 Hele ki ev, araba, birikim derken öncelikler çok değişti.
Ama işin duygusal tarafı da var. Bazı insanlar için düğün çocukluk hayali oluyor. O yüzden ankette “Sevdiğim çok isterse onun için düğün yapmayı kabul ederim” seçeneğini işaretlerdim 💑 Hem orta yol bulunabilir. Daha küçük, sade ve uygun bütçeli bir kutlama mesela 🌿✨