Siyahi biriyle beyaz birinin evlenmesine nasıl bakıyorsunuz, beyaz biri olarak siyahi biriyle evlenir miydiniz?

Öncelikle ben kesinlikle ırkçı bir insan değilim, ırkçılığa da karşıyım. Her insanın güzel ve özel olduğunu, en güzel biçimde yaratıldığına, dünyaya geldiğine inanıyorum. Fakat medyada çok sık görüyorum son zamanlarda siyahi ve beyaz evliliklerini. Bu duruma pek de sıcak bakmıyorum. Kızıl saçlı, mavi gözlü beyaz bir adam siyahi bir kadınla evlenmiş. Siyahilik baskın gen özelliği, çocukları çok yüksek ihtimal siyahi olacak anneye benzeyecek. Adamın da zaten dünya üzerinde nadir bulunan kızıl saç vs. genleri yok olacak, çocuklarına bunu aktaramayacak. Eğer bu tarz evlilikler devam ederse dünyada beyaz insan kalmayacak gibi duruyor. Bence her insan kendi ırkından biriyle evlenmeli, üremeli. Yoksa yakın gelecekte beyaz ırk yok olabilir. Irkçılık yapmayın adı altında beyazlar yok oluyor bunu da düşünmek gerek. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, siz bu tarz evliliklere nasıl bakıyorsunuz?
Siyahi biriyle beyaz birinin evlenmesine nasıl bakıyorsunuz, beyaz biri olarak siyahi biriyle evlenir miydiniz?