+1 yılDinimizde kara çarşaf zorunlu değildir bu nedenle bir kadın el ve yüz hariç her yeri tesettürlü olduktan sonra sorun değil. Ama illa Kara çarşaflı dersen ben evlilik yapmam tesettürlü olur ama kara çarşaf olmaz başı açık da istemem Ama bu işler de nasip kısmet
05 Yorumla- +1 yıl
Ama sevab
- +1 yıl
Normal el yüz hariç kapanma da sevap oda sevap ama dinimiz de olmayan Kara çarşafı illa ki var gibi göstermek de uygun değil
- +1 yıl
Sahabeler eşler giyiyor yani
- +1 yıl
Öyle bir şey okumadım bilgim yok
- +1 yıl
Çok süper görüş seçilmiş 🤗
En İyi Cevaplar
Ben kendi içinde dinini yaşayan biriyim.
Cübbeli değilim cemaate sıcak bakmam.
Karşımda kim olursa olsun dini yaşama haline karışamam.
Anlaşabiliyorsam çarşaflı veya mini etekli fark etmez.
Ben sevdiğim kadın diye de giyimine karışamam kendi hür iradesi.
Ama muhtemelen çarşaflı olanlar benimle evlenmek istemezler 😂30 Yorumla
Buyuk konusmayayim ama evlenmem.
Dusunsel ideolojik teolojik felsefik psikolojik ve sosyolojik olarak dogru bulmuyorum.
Carsafa sokmamis insanlari muhammet peygamber sonra neden sokulmus bilmiyorum.
Hatta 2. abdulhamit yanlis degilsem carsaf giymeyi de yasaklamis ama kim acmis geri getirmis onuda bilmiyorum.02 Yorumla- +1 yıl
Peygamberimiz eşler carsafliydi
Dini yaşam tarzı umrum da olmaz karakteri ve zekası önemli. dini bana sevdirirse çok iyi olur ama dinine bağlı bir kadınla evlenecek kadar rahat edemezdim. Bende mutlu olmaz çileli zorluklu hayat yaşar...
05 Yorumla- +1 yıl
Neden muslamam degilmisin
- +1 yıl
Ne diyecegim bilmedim
- +1 yıl
Seytan vesvesler kardeşim uyma bu dunya gelip gecici
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılSeversem, olabilir. Giydiği kıyafetten ziyade ahlakı, kalbi önemli.
Yani ben sevince sonuna kadar devam ettiriyorum.31 Yorumla- +1 yıl
Haklisin bacim
+1 yılKnk ben evlenirim madem özgür bir ülkedeyiz isteyen istediğini giysin ve nasıl ki mini etek giymiş küpe takmış erkeğe saygı duyuluyorsa bu insanlara da saygı duyulmak zorunda. Duymayanın zaten zoruna giden bir şeyler var demektir yazık onların kafasına.
22 Yorumla- +1 yıl
Mini etek giyen kız eksik yazmışım sjsjsj
- +1 yıl
Haklisin herkes istedigi giyebilir
+1 yılBen cübbeli ve sarıklı değilim..
Muhtemelem çarşaflı bir kız benimle evlenmek istemez..
Ben isterim tabi..
Allah sayılarını artırsın..
#Vesselam61 Yorumla- +1 yıl
Amin abu
Kara çarşaf değil o çarşafı şerif ben giyiyorum ne elin adamı bakıyor fiziğime nede onca elbiseye para harcıyorum aldığım şeylerin hesabıda sorulucak kafa rahat , ve asil hissediyorum
53 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun bacim benim
- +1 yıl
🧕🤣
+1 yılBedenine sadece kendisinin hakim olduğunu görünüş olarak göstermiş 😌 eşime zaten evlendiğinde tunik giydireceğim ahahhaha 😂😂😂 o benim diyorum. Yani bu sorun değil güzel bir şey olur 😊😋👍
15 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel
- +1 yıl
😉😊
- +1 yıl
Üyff 😱 aşağı uçuyor. Bence insanların görüşlerini takma. Herkes istediğini yasasın 🌺
- +1 yıl
Haklisin canim saygi bekliyorlarsa saygi gosterircekler
- +1 yıl
Eehh herkesin görgüsü ve karakteri bir olmuyor 😉 açık oturum sorularda önemsememeye çalış 🌸
+1 yılİnsan olsun yeter ki ya cumbelli olsa ne olacak çarşaflı olsa ne olacak.
Yeterki örümcek kafalı olmasınlar.225 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
O zaman çarşafın hristiyan rahibe giysisi olduğunu balkanlarda kullanıldığını öğren. islamiyette çarşaf yoktur. sakalda yoktur emeviler döneminde yaygınlaşmıştır. kadını eve kapatmak için yobazların kullandığı bir giysi biçimidir cübbede yoktur sonradan moda olmuştur son zamnlarda dikkat ite sırmalı cübbeler moda olmuştur papanın giysileri gibi.
- +1 yıl
- +1 yıl
@İndeepth Her insan gibi onlarda insan.. Herkez haddini bilecek.. At gozluğunu çikarma vakti gelmedi mi? https://hizliresim.com/KGAuqP
- +1 yıl
@Huma55 bunlar laftan anlamaz kardesim surda yari ciplak insanlar koysam resmi hemen begenirler
- +1 yıl
Akılları bacak arasına sıkışmış bunların! Allah muhafaza.. Kadını sokağa dokmek isteyen tipler bunlar.. Niye çünkü nefsini tatmin edecek.. Nefsin kölesi olmuş zihniyet.. Sizi Allah'a kulluğa davet ediyorum. Tevhide çağırıyorum. Bide bak bak İslam da çarşaf yok diyor cahil.. Müddai İddiasını ispatla mükelleftir.. iddia ediyorsun konuş
- +1 yıl
@Huma55 sinirlenme bosver
- +1 yıl
@Huma55 Genç arkadaşım yorumumu iyi okumadan at gözlüğü lafını söylemen senin peşin hükümlü olduğunu gösterir. Ayrıca aklımız bizim başımızdada sen onu tarikatlarda din öğretiyorum diye erkek çocuklarını badeyenlere ithaf et, sende nazar var deyip kapalı kadınların göbeklerine yazanlara ithaf et, ve kendini bana tarif etme olurmu? Farzı uygulayamayanları sünneti savunmasıda bir garip oluyor sakal sünnettir diye kuranda ayet var mı acaba bir araştırın arap adetlerini nerdeyse ibadet yapacaksınız.!
- +1 yıl
- +1 yıl
@Indeepth dogru konus bir irk camur atamazsin
- +1 yıl
@Indeepth ozaman cahiliyet dönemiydi peygamberimiz sayesinden kurtuldu
- +1 yıl
Sorumun cevabı bu değil en zenginlerinin bile elleri ile yemek yediğini sanırım bilmiyorsun, sanıyorum 50 yaşındaki adamlarla hala 12-13 yaşında çocukları evlendirdiklerini bilmiyorsun ve hala peygamber dönemnde söz ediyorsun peygamberin cenazesinin evin ortazında 3 gün kaldığını ve anca 17 kişi ile cenazesinin kaldırıldığını ve bunun o zamanki iktidar yani halfelik kavgası yüzünden yaşandığını bilmiyorsun 3 halifenin iktidar kavgası yüzünden öldürüldüğünü bilmiyorsun galiba? kız çocuklarının öldürülme konusu kız olduğu için değildir, bazı pislikleri konuşmasın diyedir.
- +1 yıl
@Indeepth ozaman bu zaman ayni degil simdiki cocuklar gec gelisiyor eski zamanda cabuk yetiskin oluyorlardi şimdi 25 30 yasinda insan bile cocuk gibi
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar
Kimse üstüne alınmasın
Ne çarşaf giyen
Ne cübbe giyen karakterlerin
-hiç bir zaman samimi olduğuna inanmadım
-30 yıldır bu cübbeli çarşaflı karakterin kuytuda yediği haltları izledim
Öyle CEHENNEMLİK olmaktansa
Böyle Cehennemlik olmayı tercih ederim13 Yorumla- +1 yıl
Ya birak dinimiz kötuluyorlar yok fetocu diye yok bilmem diye isid diye
- +1 yıl
kimsenin ideolojisi beni alakadar etmez
ben sadece bende bırakmış oldukları itiba hakkında bilgi verdim - +1 yıl
Yani at gözlugu takarim diyorsun?
Saygım var (dinini ozgur bir sekilde, örgüte bagli olmadan yaşayanlara) ama asiri olanlar benden uzak dursunlar bir zahmet...
Sonucta herkes bir kitaba bagli, kuranda ne yazıyorsa onu uygulamaya çalışmak onemli... Yaparsin yapmazsin yine sana kalmış bisey herkesin gunahi sevabi kendine... Ama yok kurani yorumlayanlari, fetocular, suleymancilar, vs gibi gruplara ayrilan, kurani yorumlayanlardan uzak dururum...02 Yorumla- +1 yıl
Kara carsafli diye niye orgut bagli olsun insanlar kiyagetler gore yanlis
- +1 yıl
Genelde oyle oluyor, ben yurtdisinda yasayan bir turkum, Fethullah gulenin yurdunda kalan bir kizla arkadas oldum unide.. Basta gayet normal, basi acik, normal giyinen bir kizdi... Daha sonra bir takim sözler soylemeye başladı iste kara carsafli bir kadin gordum bende giyincem cok hosuma gidiyo fzlan demeye basladi zaten şartları bir tuhaf ti bunlarin, ailelerini 2 haftada bir gorme izini, mecburi dini sohbetlere katilmak, sabahin korunde namaz icin kaldırılmak vs... ben 2013 yılından bahsediyorum bu arada... Resmen beyini yikaniyodu.. Ona bakarsan ben serbest yetismis bir kizim, istediğimi giyindim istediğim gibi takıldım kulturumuze gore... Benim anneannem hatim indirmiş, kurani arapca yazılısıni okuyabilen bir kadin... 80 yasinda bir namazini eksik kıldığını görmedim Basini normal bağlar... Ama normal kalır, kurani bir orgute bagli olarak okumaz, başka örgüt yazarlarının yorumunu okumaz,...
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, evlenmem, bu tarz bir adamla muhatap olmayı da çok tercih etmem.
43 Yorumla- +1 yıl
Haklisin onlar senle muhatap olmak istemez
- +1 yıl
Öyleyse Allah onlara senin gibi birini versin canım :))
- +1 yıl
Amin insllah
+1 yılHep takkeli şalvarli bir medrese hocası olsun istemisimdir eşim 😊
33 Yorumla- +1 yıl
Insllah olur bacim bende cok istemisitimdir🤣
- +1 yıl
Hayırlısı olur inşallah
- +1 yıl
Insllah bacim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenirim ve evlenecektim de ama o sözünden döndü,
113 Yorumla- +1 yıl
Nedenki
- +1 yıl
Ben onu her haliyle kabul edip yanlış ilişkisinden çekip çıkarmak istedim oysa yine o evli adamdan vazgecemedi
- +1 yıl
OhA
- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Gecmis olsun bosver uzulme evlenirsin hayirliiysala
- +1 yıl
Artık işim olmaz evlilikle falan, yinede sağol
- +1 yıl
Neden abi bir kiz kotu diye hepsi kotu olucak diye birsey yok
- +1 yıl
İyisine denk gelmedim yaşım 40 🙄🙄
- +1 yıl
Belki yanlis insanlar takiliyorsun
- +1 yıl
Bilmiyorum, görünürde işte hem imanlı olanları tercih ettim ama nafile, var bir yerde gusulsüzlük demek ki 😏😏
- +1 yıl
Islam dogrudur müslamanlar degil malesef
- +1 yıl
Şeytan görevi bırakalı ve insanlara devredeli çok oldu zaten
- +1 yıl
Haklisin
Benim tercihim çarşaflı bir bayan! Çarşafa kurban olimm ❤️
39 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun kardeşim benim
- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
Beste Muhlis Sabahaddin Ezgiye ait.. Eski bir beste.. Anadolu insanının masumiyeti ve saflığını goruyorsunuz bestede.. O kadar temizlerki sevdiğinin yüzünde. bir göz izi olduğunu anlıyorlar.. şimdi oylemii.. Hayır.. bunu tek sağlayan örtü Çarşaf tır. Erkek olarak kıskanç olmam gerekiyor.. Ve kıskancım da.. Hanımım bana gorunecek.. bana süslenecek... Dışarıya değil.. ondan sonra Aldatmalar.. Namussuzluklar..
- +1 yıl
Aldatma tek kadinlar degil aldatan erkekte namussuzdur
- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
Sanada bremin
Dinimizce zaten Evlilik Helal, Ve Bu da Kapalı kişilerle Evlenilmeli.
23 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
Tessekur ederim 🤣
+1 yılDinimizce cübbe ve ya kara çarşaf diye bir tabir yoktur..
Sadece Allah'a Kur'an a ve Peygamberlerimize inanırım gerisindeki cemmat vs vs boş iş onlar... Dinimizin göstergesi olan Kur'an da erkeklerin ve kadınların nasıl kapanması gerektiğini anlatan bilgiler mevcut... Yani satıktır, cübbedir ve ya kara çarşaf yok böyle bir kural..
Ve ben böyle birisiyle evlenmek istemem04 Yorumla- +1 yıl
Yuzu kapatmak sevabi
- +1 yıl
Yüzü kapatmanın da bir adabı var dinimizce tamamen kapat demiyor...
- +1 yıl
@krhnde aynen öyle fes te aynı şekilde mesela... Yahudilerden çıkmadır... Atatürk boşuna fes i kaldırmadı mesela keşke kara carsaf ve cubbeyi de kaldırsaymış...
Beni seviyorsa olabilir modern giyinenleri de gördük, ayrıca inancı gereği o şekilde giyiniyor bu şekilde lanse edip küçük görmenize gerek yok, açık biri olarak bunu söylüyorum
41 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun bacim
Evlenmem, fakat ben hiçbir kadınla evlenmem.
Çarşaflı bir kadınla kısa süreli ilişkim oldu. Çarşaf çıkınca herşey aynı zaten.
Bu açıdan ben bir fark göremedim👍10 YorumlaDine inancım sonsuz ama ben böyle kadını değersiz görüyorum afedersiniz giyim için demiyorum ama bı erkeğin arkasından gelme konusunda bu kadın carsaflida olsa koluma takarım kadına değer verilmeli
12 Yorumla- +1 yıl
Bu resin örnektir
+1 yılzaten kara çarşaflı arıyorum ama onlardakinin çoğundaki kibir sanki şeytan da bile yok bu yüzden soğumaya başladım ama yinede ısrarla dini bütün dünyalık işi olmayan çarşaflı eş istiyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Hepsi oyle degil
- +1 yıl
bilmiyorum ama bana hep öylesi denk geldi inşallah hayalimdeki gibi si çıkar
- +1 yıl
Insllah abi
- +1 yıl
dua et
- +1 yıl
ALLAH gonlune gore versin
- +1 yıl
amin saol
+1 yılNe cübbe giyenden hazzederim, ne çarşaf giyenden. Din adı altında arap milliyetçiliği yapıyorlar. İkisi de benden uzak dursun.
210 Yorumla- +1 yıl
Avrupa yapsa bayilirsin
- +1 yıl
Bak canım benim. Ben 46 yaşındayım ve 21 yaşında bir oğlum var. İmam hatip mezunuyum, iki defa umreye gittim. Dinimi de, kültürümü de bana sen öğetemezsin. Senin bildiğinden fazla benim unuttuğum vardır.
Elin hıristiyanının yaptığı arabaya bin, yaptığı ayakkabıyı giy, yaptığı cep telefonunu, her türlü teknolojiyi kullan, sonra da cübbe giyince müslüman olduğunu zannet. Yok öyle bir dünya. Arap adetleri başka, islam başka şeydir. Önce öğren, sonra gel benimle fikir münazarasına gir. - +1 yıl
Islam araplardan cikti
- +1 yıl
Eeee?
Müslüman olmak için arap mı olmak lazım. - +1 yıl
Yo kiyafet arap olman anlami yok pantolun giyince ingizilmi oluyorsun
- +1 yıl
Sen şöyle bir 15 sene oku, sonra gel konuşalım.
- +1 yıl
Amca zaten Hirstyanlilar muslamanlar andirdiri çunku onu inandi peygamberler bizde inaniyoruz
- +1 yıl
Sen önce düzgün ve temiz bir Türkçe konuşmayı öğren sonra itikadi konulara gir. Daha anlamlı cümle kurmaktan acizsin.
- +1 yıl
Saygılar ağabeyim aynı düşünce de olmak güzel.
- +1 yıl
Bir susunlan evlenirmisiniz evlenmezmisin diyoruz yorum yapin demiyoruz sizenen
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Eğer seversem, ortak noktalarda buluşursak olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBu herkesin yaşam tarzına bağlı bence ben şahsen evlenmem
21 Yorumla- +1 yıl
Saygi duyarim
+1 yılörtülü biriyle evlenirim ama kara çarşaflı biriyle olmaz diye düşünüyorum gerçi büyük konuşmama lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
dünya görüşüme ters
hem bir de o beni kabul etmez zaten
düşüncelerimiz farklı belki örtülü olabilir çok seversem o da beni tabi severse
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. herkesin bir tarzi var seni rahatsiz etmeyecekse toplumda koluna girdiginde utanma sıkılma hissetmeyeceksen ve boyle mutluysan hic bir onemi yok
04 Yorumla- +1 yıl
Niye yabanci biri benim koluma Girsin
- +1 yıl
Isteyen sort giyer isteyen kara carsaf niye girmesin koluna
ben evlenmem ninja gibi duruyorlar. normal ferace giyemezler mi bu kızlar çarşaf nedir ya bence birileri çok zorluyor bu kadınları baskı altındalar
04 Yorumla- +1 yıl
Dogru konus hareket edemezsin haddin degil haddin bil biz hareket ediyormuyuz sen ciplaksin diye biz sana kotu elestir yapiyormuyuz
- +1 yıl
Isteyen ferece giyer kara carsaf
Ya evlenirsin de yüzünü görmüyorum etmiyorum nasıl beğenicemde aşık olucam aşkk olurum sonra kapanır anca ozaman olur
04 Yorumla- +1 yıl
Nealaka dinde istemeye gidince gosteriyor 1 kerelik
- +1 yıl
Önce kiz gorme var konusup begenirsen evlenirsin
+1 yılCübbeli biriyle evlenirsem beni zorla kara carsafa sarar diye noo diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Anlasirsin
+1 yılHayır evlenmem her pislik onlardan geliyor çok dindar tayfa asla sevmem
21 Yorumla- +1 yıl
Edepli konuş pislik felan sen kimsin millet hareket ediyorsun
+1 yılİmkansız ölürüm daha iyi burda ön yargım fazla dini konular da.
03 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Ben müslüman değilim onlarda dinen haram zaten.
- +1 yıl
Saygi duyarim
İnsan severse gözü hiç bişey görmez sevgi önemli bence
10 Yorumla
+1 yılBende muhafazakar biriyim ama muhafazakar biriyle evlenmek istemem.
02 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Bazıları hiç çekilmiyor. O yüzden evlenmem.
Bana hoş gelmiyor. Hiç bir inanç ve manevi değer bunları desteklemiyor bana göre
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka o hrsityan giyinor yahudiler muslamanlardan önemli benim icin manavi
- +1 yıl
Ortodoks yahudiler ve koyu ortodokslar evet oyle. Kanımca onların insanlarına da onlarda tuhaf geliyordur. Bir beyefendi gibi bir hanımefendi gibi giyilmeli bence.. Umman bedevisi gibi giyinmenin hiç bir manası yok. Sözüm ona cübbeli, salvarli ne bileyim 20 cm sakal olması hoş değil. Dayanağı peygamber efendimiz öyleydi bende onun gibi olmak istiyorum ise onada katılmıyorum. Çok dayanaksız çünkü. Peygamber efendimiz gusül abdesti alırken taşa çıkardı. O zaman fayans yoktu haliyle taş toprak sıçramasın diye. Kalksın o zaman bu zamanın insanıda banyoda taş üstüne çıksın. Anlamlı mi sence..
Gelelim kadınlarına. Ahmakça bence kara çarşaf giymek. Başı açık veya kapalı hanımlarınız gayet hoş ve güzel. Ama kimse kusura bakmasın kara çarşaflınin elini görünce kimse öyle böyle olmuyor yani. Tuhaf.. Ama kendi hayatları beni aman aman ilgilendirmiyor. Allah sadece beyin vermiş bana verdiği kadarıyla bu jadar düşünüyorum. Kendileri bilir - +1 yıl
Zaten hanim efendiler Ben normal kapaliyim böyle kapananlar helal olsun diyorum ayrica kimseye hareket edemezsin haddin bil
Neden olmasın çok hoş bazıları
21 Yorumla- +1 yıl
Evet Ben seviyorum cubbeli erkekler
+1 yılOlabilir kadina bagli nice carsafli var sekulerden beter
00 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem nedeni benim yaşantım tarzım ona göre yanlış olabilir ve onun'kide bana göre
00 Yorumla
+1 yılEvet dışarda çarşaf evde yatak odasında ateşli giymesini isterim
00 Yorumla
+1 yılEvet cok isterim insllah onlar gibi bulurum
11 Yorumla- +1 yıl
Insllah kardesim benim
Önemli olan insan olmak
13 Yorumla- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
Rica ederim kardesim
+1 yılEvlenirim, ama çarşafı din için giyinen biriyse bazıları tarz olsun diye giyiniyor
20 YorumlaO benmle evlenmez ahaagsg
14 Yorumla- +1 yıl
Estarfurllah oyle deme evlenir
- +1 yıl
Deli🤣
+1 yılAhlaklı biriyse neden evlenmiyim. Sen çarşaflı mısın
11 Yorumla- +1 yıl
Degilim
+1 yılHayır. Bana karşı görüşleri sıkıntı çıkarmasa bile ilerde çocuğa karışır falan. Yapamam.
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten çocugun Boyle minili minili yapsa hosuna gider haklisin
Böyle dogmalarla büyüyen, hurafeleri din diye gören insanları sevmem.
11 Yorumla- +1 yıl
Hurefe kiyafet ne alakasi var mini giyince modern carsaf giyince hurefe
Hayır kesinlikle yobaz biriyle istemem
43 Yorumla- +1 yıl
Yobaz ne alaka edepli yorumlar yapin kimse size hareket hakki vermedi
- +1 yıl
Tabi avrupa gibi giyinsek modernsiz ahlaksiz olucam yobaz olurum
+1 yılEvlenmem.
33 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Çarşaf giyen kişinin, kendisine saygısı yoktur. Birileri tarafından baskılandırılmış ve hürriyetinden yoksun bırakılmış birisidir maalesef. Kendisi de büyük ihtimalle bu çemberin dışına çıkmak için hiç çaba sarfetmeden yaşıyor. Din konusunda da aşırı derecede bağnaz ve yobaz olarak fikirlerini beyan edecektir.
Normal tesettürlü olanlarda durum genellikle daha farklı. Onlara karşı ise en ufak yanlış düşüncem yok. Dini inancına göre giyinmiş birisidir. Dinini kimseye dayatmaya da çalışmıyorsa, evlenebilirim tesettürlü birisi ile.
Çarşaflı kişi zaten normal değildir, ki kendi dininde çarşaf bile yok. - +1 yıl
Buna sen mi karar veriyorsun sahabeler eşler sahabeler böyle giyiniyor saygi duyacaksin evlenmeyebilirsin
Hakiketen seversem evlenirim
10 Yorumla
+1 yılHayır, dindar biriyle evlenmem
23 Yorumla- +1 yıl
Sebeb?
- +1 yıl
Ateistim
- +1 yıl
Saygi duyorum
+1 yılBen ateistim. İşim olmaz bağnaz tiplerle.
11 Yorumla- +1 yıl
Bagnaz derken
- Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem gardaşım
11 Yorumla- +1 yıl
Neden kardesim
+1 yılerkek diilim ama olsam evlenmem
12 Yorumla- +1 yıl
Kizda erkege sordum
- +1 yıl
hmmm
İstemem. Arap yaşamını yaşayanı.
011 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka carsaf arapligin
- +1 yıl
Yo giyenen çok türk gordum kürtler giyer ayrica
- +1 yıl
Yahudilerin de dinine çok bağlı olanlarında görünen bir giyim tarzı.
İslamiyette olan bazı yaşam tarzları yahudilerden geliyor. İlk din olarak o görüldüğünü düşünürsek.
ayrıca şunu da unutma tüm peygamberlerin soyu yahudilere dayanır ve neredeyse hepsinin arasında kan bağı vardır. Bunu araştırırsan sevinirim. - +1 yıl
Bole reactie veren zaten musluman seyin. Biz biliyoruz
- +1 yıl
Bos ver Adam ermeni
- +1 yıl
Biliyorum yahudiler iyi bir soydan geliyor
- +1 yıl
Yahudilik ve Hrsityan islam benzer öbur dinlere gore yahudiler andirma bu sebebten
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. tek kelime ile cevap vereyim -Hayır-
03 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılDunyayi karartanlar la isim olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?
- +1 yıl
Su alaka dunyaya baktiginda hangi dinden olursa olsun dunyayi karanliga gerilige iten her dinin asirilaridir sadece islamiyetin degil yine arastirip incelerseniz peygamber efendimiz doneminde karacarsaf yoktu bu karacarsaf islamiyete nereden girdi cvp bende arastirirsan bulursun dunyada yokturki hic bir din islamiyet gibi ilk emri ikra oku dur ve dunyada yokturki hic bir din islamiyet gibi ilim bilim mantik dini diyen bir ayeti yoktur onun icin alaka ve erkekde cuppe islamiyette yoktur oda baska dinden gecmedir arastirirsaniz bulursunuz
- +1 yıl
Ne sacmaliyorsun peygamberimiz eşler carsafliydi sahabeler o sekilde ayrica sana onlar hakkinda yorum yap demedim evlenirmisin evlenmesin onu sorduk
+1 yılEvlenirim. Niye evlenmeyim. Onlar öcü mü?
03 Yorumla- +1 yıl
Öcu ne alaka?
- +1 yıl
Normal insanlar. Ötekileştirmek doğru değil.
- +1 yıl
Haklisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeversem nedenolmasın ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Estağfurullah kullanmıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Derken
Olabilir ben onu değiştiririm.
014 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Nasil aldiysan oyle Kabul ediceksin
- +1 yıl
Ben inanctan dusunmuyorum tabi kulturden gelen olur
- +1 yıl
Ne alakasi var islamda kadinlar kapali olmali
- +1 yıl
Ayette örtünün yazıyor ama bunun sebebine bakınca bazı olaylar yaşandığı görülüyor. Kadınlar gece ihtiyaçları gereği dışarı çıkarken bazı serseriler onları rahatsız etmiş. Sebebi sorulduğunda evli olduğunu bilmiyorduk normal kadın sandık demişler. Ortamı hayal edebiliyor musun? Bu tiplere önlem olması için kadınlar örtünüyor. Bu tipler yine rahatsız ettiğinde en ağır şekilde cezalandırılıyor. Ayrıca sıcak çöl ikliminde su kaybetmemek için örtünmekte gerekliydi. Bunun İncilde ve tevrattaki sebebi aşağı yukarı aynıydı. Kadınlar örtünür ve makyaj yapması istenmez.
- +1 yıl
Peygamberimiz eşlerde sahabeler eslerde carsafliydi bos yapmayin eskiden ninemelerimiz carsafliydi
- +1 yıl
Hayir kara carsaflar derdiniz ne surda bikinili bir kadin atsak ooo cok guzel dersiniz
- +1 yıl
Sende kendine gore bulursun
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aman aman benden uzak olsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben evde kaldım
114 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Isyan etme belki bu hayirlidir
- +1 yıl
Ailen bulabilir
- +1 yıl
Sacmala birakirmisin millet 35 yaşinda evleniyor evde kalmiyor kimse millet sosyelles bulursun
- +1 yıl
Neden boylesin
- +1 yıl
Kardesim disara hic mi cikmiyorsun
+1 yılHayır. Hayata bakışı önemli maalesef.
00 Yorumla
+1 yılMerhametli olsun o da olur..
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler