Sevgilim değil ki fb, zaten onun arkadaşları o çok keyif alınca yetemiyor diye arkadaşına söyledi o ikisi olup girdik yine yetemedik diyip o da arkadaşını çağırdı üçünü de hafta da bir yokluyorumm. ddd
Heh sonunda anladı, o benim günahım ve bunun bilincindeyim ve de doyumsuzum sndmdmdm Yarın gelecekler arada başka kızla da geliyorlar malzemeyi tadiyorlar msmdmdkd
Shshsh eşimi hiç aldatmadim sadık biriyim ama bende hayal ediyorum bazen bakımlı temiz ve yakışıklı biriyle bir kerede olsa farklı uzun bişey yaşamayı. :(
Ahahha normal doğum yapan biri için 8 cm neki ahhaha valla eşimden başkasına bakamıyorum bile ama eşim performans olarak pek iyi değil gece 12 de işten geliyor adam enerji mi kaliuor. Hemen boşalıyor dhdhdh
Yorumu okuyup okuyup arkadaşımla gülüyoruz ahahshdhxjdkfk 1 kız yetmemiş 2 yetmemiş 3 he ejdjkcfjd Sen 1 defa boşal kanka 2. Yap öp başına koy sanal alemin john sinsleri sizi bulmuş 😂 kızı etkileyecek aklınca kocam 1 yaoıyor deyince ahaha
Kanka kız haksız mı? sen bir kızın içinde 15 dakika gidip gelemezsi ki 3 kız falan deyip uçmuşsun çok p*rno izlemek ayarlarını bozmuş ya da hiç seks yapmadın 3 defa 31 çekip boşalınca kadınlada aynı olacak sanıyorsun 1 kıza yetebil öp başına koy 😉
Aynen kanka bende böyle şeyim ya fonksiyonum yok tüh bak şu işe, neyse sen eline kuvvet kocum hadi buradan destekledigin için belki bu iki kızı düşürürsün bdndndmddm
Neyse ki gerçekci erkeklerin olduğunu bilmek güzel 1 olsun temiz olsun biri boşalsa ski 4 saat işemekten başka bir şeye yaramıcak 3 kız diyor jdjfxmdfgvl
@papatyaseverimmm kardeşim sana neyi ispatlayim ve niye bunun için çaba sarf ediyim? Karşına gelen tiplerin hepsinde yaşadığı sorun ile herkesin böyle olduğunu düşünme algısına kapilabilirsin şimdi alın voltanızı gidin. dd hdnfmdkddd
Madem amacın bu kızı etkilemek değilse bu söylediklerin madem doğru ise neden soru ile alakası olmayan bir yorum yaptın :)) sen slksn diye herkes öyle değil kanka eminim daha p*rno harici vajina görmediğine sabahın kaçında gizliye girmişsin atıyorsun sende cesret mi var ki 3 kızı yapacaksı sen daha sanal alemde cesaretsizsin gizliden john olmuşsun ahahs
Birincisi sorusu kaldırıldı iki kere ikinci olarak kardeş kendi yaşayamadığın hayat yüzünden başkaları yapınca fantastik gelebilir. Son olarak onu görmeden ne renk olduğunu dudak ve dirsek renginden bile bilip birlikte olacağım kişiyi bile nasıl bilebildin bunu dedirticek kadar bilgiye ve birlikteliğe sahibim. Şimdi manitine belinin altına yastık koyup ayaklarını omuza alıp denemesini işte nasıl keyif aldığını da öğrenmiş olursunuz. Şimdi müsadenle ben gidiyim fnfnfmfmfmmf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bir ilişkide saygı ve karşılıklı anlayış olmazsa olmazdır, bu nedenle mantık çerçevesinde onu kırmam
Ben dominant biri olsamda eşimin sözleri ve düşünceleri her zaman benim için önceliklidir
Her yolu deniyoruz manitle ön kapı arka kapıda sndndmdd
🤣🤣aman kapı kapı gezme de sonra
Öyle olunca ikinci üçüncü kızı çağırıyoruz üçününde kapılarını zorluyorum aynı anda 😂😂
Ohaaa fanteziye gell. Sevgilin nasıl izin veriyor
Sevgilim değil ki fb, zaten onun arkadaşları o çok keyif alınca yetemiyor diye arkadaşına söyledi o ikisi olup girdik yine yetemedik diyip o da arkadaşını çağırdı üçünü de hafta da bir yokluyorumm. ddd
İki kişi bir kıza giriyorsunuz yani biri de arada geziyor shshhs
Hayır ben tek erkek üç kız, iyi oku kızlar yetemedigi için ikinci ve üçüncü geliyor dedim hdndmddkd
Oooi
Abi cehennemi garantiledin dmi ushsh
Yakışıklı misin vari
Heh sonunda anladı, o benim günahım ve bunun bilincindeyim ve de doyumsuzum sndmdmdm
Yarın gelecekler arada başka kızla da geliyorlar malzemeyi tadiyorlar msmdmdkd
Nasıl bı duygu Yakışli misin.
Yakışıklı ve de malzeme güzel olunca geliyorlar. Fazla deneyim ve de geç gelme durumu da olunca devamlı oluyor birileri mdmdmd
Hangi duygudan bahsediyorsun, zevk dersen sonuna kadar zevkli ve üç kadını da aynı anda idare etmek beni ayrı yükseltiyor
Shshsh eşimi hiç aldatmadim sadık biriyim ama bende hayal ediyorum bazen bakımlı temiz ve yakışıklı biriyle bir kerede olsa farklı uzun bişey yaşamayı. :(
Ben eşimden başka kimseyle beraber olmadım. Ama eşim benxen önce kaç kızla birlikte olmuştur Allah bilir bana da haksızlık shsh
Gelirsen bize katılırsın hem malzemenin büyüklüğü ve kalınlığıyla hem de zevkin doruğuna çıkarsın dnfnmdkdkd
Niye yakışıklı isteği var o niyee
Bide ben kimseye güvenemiyorum şey sanıyorum herkes psikopat rahatsiz manyak başıma iş açarım diye
Yok bizim tek dert zevk ve keyif, gelen bir daha geliyor giden de gitsin yani uğurlar ola dnxndnnd
Başkasının malzemesini tatmak istemiyorum sadece pompa istiyorum shshshs
Eşimden başkasından tiksinebilirim gibi geliyor. Yakışıklı ve bakımliusa güzel korkuyorsa ideal
İsteyenlerin hepsi alamadı içine zorlanıyor ve genişliyor 8 cm kalınlık ile o delik kara delik olur ben doğru adres değilim dncndkdkdk
Terim bile güzel kokuyor mk ona bile düşüyorlar. d
Ahahha normal doğum yapan biri için 8 cm neki ahhaha valla eşimden başkasına bakamıyorum bile ama eşim performans olarak pek iyi değil gece 12 de işten geliyor adam enerji mi kaliuor. Hemen boşalıyor dhdhdh
İyi geceler eşim yanımda
Normal bir şey değil be diyenler çığlık atıyor ve kayganlastirici sürüp yarıya kadar aliyor jsnxmdkdkdd
O işten dolayı olmuyor, kendine baktıkça malzeme iyi olur bdncdmdmd
Evettt shshsh
Büyük kalın tamam ama önemli olan kendine bakmak ve özgüven bebek burada önemli olan , neyse dördüncü olursun gelirsin ndnfkdkdd
Yok yok kalsın gshsg
Bide şey sorcam ya hani güzel çirkin kim olduğunu bilmediğiniz insanlara bile nasıl teklif edebiliuorsunzi
Sen gel zirveyi yaşa, hadi sana tek giriyim de seni seksten uzun süre uzaklastiriyim ndmdmdkdkdf
Güzel çirkin derken nasıl yani dış görünüşte ve de çekim söz konusu, fazla yapınca kim iyi ve zevkli anlıyorsun
Yorumu okuyup okuyup arkadaşımla gülüyoruz ahahshdhxjdkfk
1 kız yetmemiş 2 yetmemiş 3 he ejdjkcfjd
Sen 1 defa boşal kanka 2. Yap öp başına koy sanal alemin john sinsleri sizi bulmuş 😂 kızı etkileyecek aklınca kocam 1 yaoıyor deyince ahaha
@papatyaseverimmm muhabbetiniz artsın ne diyim kardeşim neyi ikna ediyim gelin oturup izleyin kapı açık snfndmdmdmd
Kanka kız haksız mı? sen bir kızın içinde 15 dakika gidip gelemezsi ki 3 kız falan deyip uçmuşsun çok p*rno izlemek ayarlarını bozmuş ya da hiç seks yapmadın 3 defa 31 çekip boşalınca kadınlada aynı olacak sanıyorsun 1 kıza yetebil öp başına koy 😉
Aynen kanka bende böyle şeyim ya fonksiyonum yok tüh bak şu işe, neyse sen eline kuvvet kocum hadi buradan destekledigin için belki bu iki kızı düşürürsün bdndndmddm
Neyse ki gerçekci erkeklerin olduğunu bilmek güzel 1 olsun temiz olsun biri boşalsa ski 4 saat işemekten başka bir şeye yaramıcak 3 kız diyor jdjfxmdfgvl
Desteklemesine gerek yok harbici kişiyse zaten radrmdadır neyse hayall dünyanda mutluluklar. d
@papatyaseverimmm kardeşim sana neyi ispatlayim ve niye bunun için çaba sarf ediyim?
Karşına gelen tiplerin hepsinde yaşadığı sorun ile herkesin böyle olduğunu düşünme algısına kapilabilirsin şimdi alın voltanızı gidin. dd hdnfmdkddd
: ))
@papatyaseverimmm 3 dakikalık aşklar da başarılar dbfnfmkfdkd
Madem amacın bu kızı etkilemek değilse bu söylediklerin madem doğru ise neden soru ile alakası olmayan bir yorum yaptın :)) sen slksn diye herkes öyle değil kanka eminim daha p*rno harici vajina görmediğine sabahın kaçında gizliye girmişsin atıyorsun sende cesret mi var ki 3 kızı yapacaksı sen daha sanal alemde cesaretsizsin gizliden john olmuşsun ahahs
Mk kız değil Serlok Holmes kapak etmek için doğmuşsun bu veletleri 😃
Birincisi sorusu kaldırıldı iki kere ikinci olarak kardeş kendi yaşayamadığın hayat yüzünden başkaları yapınca fantastik gelebilir. Son olarak onu görmeden ne renk olduğunu dudak ve dirsek renginden bile bilip birlikte olacağım kişiyi bile nasıl bilebildin bunu dedirticek kadar bilgiye ve birlikteliğe sahibim. Şimdi manitine belinin altına yastık koyup ayaklarını omuza alıp denemesini işte nasıl keyif aldığını da öğrenmiş olursunuz. Şimdi müsadenle ben gidiyim fnfnfmfmfmmf
Son yazdığım baya koymuş heralde kardeş sildiğine göre 😂
öyle davranırsan geçim olmaz ki. Karşılıklı Anlayış çok önemli
Kız kıza ise olabilir neden olmasın ki
Ben cok onemserim dusuncelerini ama her dedigini yapmam tabikide
Olsa dinlerdim şuu yukarudaki gizli üyeye inandın mı cideen kanka 😂😂
Bugün yaptım ama manitle, asıl şimdi olsaydı gece daha çok istiyorum
Eşmdede sevgilimde de yaptım arka gibisi yok ama önünde tadı başka whdjxkx
eşim olsa dinlerdim fkfkf
Eşim yok önce ki gün evli komşuma kaydım 🤣
Dinlerdim olsaydı
Yerine göre