AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eğer hakkını savunamiyosan ağzın laf yapmıyorsa ezdiriyorsun kendini ama her şeyde söz hakkın varsa seni insan yerine koyabiliyorlarsa seni dinliyorlarsa ezdirmiyosundur birey olduğunu kabullemislerdir
Eh işte ben bu konuda salağım işte
Tam anlatmak istediğim 😞 insanlar bana ezdırme diyip duruyor bana aslında ezdirilcek ne yaptım
Mesela ne oldu da öyle dediler? Yani bı durum hakkında sende yorum yap çekinme ya da hoşuna gitmiyor hayir de. Valla bende önceden öyleydim baktım herkesi mutlu kendimi mutsuz ediyorum. Çevremdekilere baktım patır patır herşeyi diyor ben niye demeyeyim dedim. Kimsenin seni esmesine izin verme sende bireysin hakkın var
Ya işte tam anlatmak istediğim konu bu ya ben kendımı ezık yapmamak istiyorum bu konuda sadece konuşmam mı gerekıyor anlamadım herşeyde hak bulup aramam gerekıyor yanı bunu anladım
Ben ezik birisi değilim ki sadece çekingenlık mı var ben bıraz sankı o huyumuzda bıraz yemedım aslında
Ama Zeki biriyim eziklik fazla var herhalde bende
Cekingenliktir o bence. Ama cekinecek bı konu yok inan herkesin düşünceleri olabilirsiniz ve emin ol herkes saygı göstermek zorunda gostermeyeni sil. Emin ol kimse kalıcı değil hayatında onu üzdüm onu kırdım diye düşünme. Zamanında sende kırıldın öyle düşün. Susma haksızlık karşısında ya da içine sinmeyen bişey varsa
Var ya yemınle adamsın ya dosösğsşs
Aslında doğru söylüyorsun katılıyorum tam aynısı mesela bizim bı arkadaş vardı benı üzdü işte bilmem ne ben takmıyorum artık umrumda da değil herkes kalıcı dediğin gibi
Ben yoluma bakıyorum onun yaptıklarını da aklıma gelince çok sinir bozucu aslında bana keşı aşağılık davranış hareketleri vardı bide gülme ne kadar hoş olanilir Li bilmiyorum?
😅😅noldu be
Amann öyle inanmadan kurtuldun diye baklava dağıt mahalleye 😅 emin ol senin böyle umursamaz davranışın onu sinir eder emin ol. Aklına gelmesin hayat bu hep polyanaci olmaz hep iyi şeyler olamaz takma geç. Bazı şeyleri takarsan stresten her hastalığı kaparsın olan sana olur valla bak salla gitsin. Hayat bu neler göstereceğini bilemeyiz ama her küçük biseyde yipranirsak ohooo
Ayy vallahı çok haklısın dediklerinde katılıyorum aynen öyle ben ne takıyorum umursuyorum takmadım diye umursamadım diye bana sinir geçirenlerde vardı harbı anırdım ya 😂
İşte böyle insanlar anca konuşur durur salla gitsin🤣
Yok ya ben artık öylr seylerı takıyla değilim canım benım takmıyorum zaten dediğim gibi umrumda de felan da değil ben yoluma bakıyorum dediğim gibi üniversite kazanmayı düşünüyorum inşallah Allah’ın izniyle nasip olur sürekli dua ediyorum ders çalışıyorum zaten
Ben eskı ben değilim zaten
Benım işim gücüm ders
Rabbim gönlüne göre versin inşallah neyi hakediyorsan neyi istiyorsan senin olsun 😊
Çok sağol ya teşekkür ederim inşallah umarım dediğiniz gibi olur ve ders çalışmaktan hasta olmuşum zaten grip kapmışım gözüm alerjık olmuş
Sorma benimde 4 gündür ateşim 38.5tan inmiyor boğaz ağrım var bel ense ağrısı hareket edemiyorum resmen
Aynen ya
Konuya gore degisir
Açıklar mısın
Iyide konu ne ona gore aciklarim da Burdan da olmaz yani
Neyi ezdiriyorsunyz tam olarak
Fındık ezdirmesi
Nasıl yani