Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler
🌸🤷♀️

Küsmek Bence iki tarafında bir tartışma veya bir kavgadan sonra birbirleri ile konuşmamaları ve bu da kişinin de bilgisi dahilinde olur darılmak da Sevdiğin bir insan olur ve sana yapmasını istemediğin bir hatayı yapar ve bu karşıdaki insanın haberi olmadan olur Sen de buna darılırsın yani farkında olmadan değer verdiğin insan seni kırmışsa üzmüşse incitmişse sende nazlanırsın senden Gönül almasına beklersin Bu da darılmak tır
Küstükten sonra aradan zaman geçtiğinde barışırsın sanki hiç küsmemiş gibi ona karşı sevginde bi sarsıntılık yoktur.
Ama dargınsan eğer kalbimin bi kösesinde hep hatırlatır durur o insanın her yüzüne baktığında
İkisi de özünde aynı ama küsmek biraz daha uzun vadeli oluyor. Darılmak değer verdiğimiz biriyle kısa süreli iletişime ara vermek demek ama küsmenin süresi daha uzun.
Küsmek daha somut davranışlarla belli etmek. İletişimi kesmek demek..
Darılmak; biraz daha tavırlı olmak, eskisi gibi olamamak.. Mesafe koymak.
Teşekkür ederim..
Cevap
6Cevap
Birce'yi görünce dayanamıyorum, yazasım geliyor. İkisi arasında derin bir fark vardır. Zira küserken susarsınız, darılırken laf sokarsınız.
İkisi de güzel bir şeydir. Zira küsmek ve darılmak da ikili ilişkilerin tuzu biberidir. Sonuçta insan ciddiye aldığı kişiye küser darılır.
Yok, hayır. Zaman tünelinde Birce'yi görünce yazma ihtiyacı doğuyor bende. Hunharca çekiyor beni...
Olmaz olmaz. Sen Birce ekle ben yazarım.
Darılmak anlık veya kısa sürelidir sakinleşince konuşur halleder ama küsmek farklı belli bir süre küser ve konuşmaz hiç sonra barışıcakta konuşacaksında uzun sürebilir. Ben darılırım ama küsme huyum yok hamd olsun 🙂
Darılmak hala değer verdiğin bir insanın seni kırması, küsmek ise verdiğin değeri ve iletişimi kesmen gibi geliyor bana
Küsmek masumdur, gönlümü al der. Darılma kırgınlıktır..
Küsünce konuşmazsın ama darılınca biraz soğuk bir sekilde konuşursun.
Küsmek konuşmamak hiç darılmak fazla samimi davranmadan konuşmak mimiksiz
Küsmek biraz daha uzun sürüyor bana göre darılmak daha kısa...
İkisi de aynı denebilir küsmek daha ağır basar
Darılmak kalbe dokunur.
Kisen iletisimi keser. Darilan soguk davranir
Darılmak kalp kırıklığı küsmek trip bence.
Darılmak hayal kırıklığı küsmek trip tarzı
Darılmak tirip atmaktır
Küsmek kırılmaktır
İkiside aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?