Kardeşim evi terk etti?

Bize zararı olmayan ama yapmaması gereken çok kötü şeyler yapmış eskiden ve biz bunu öğrendikten sonra aramıza mesafe koyduk üzülüyordu onu bazen yemek yemeye bile çağırmadığımız oldu annemin öfkesi bir türlü geçmedi dün belki aramız düzelir diye bir tepsi poğaça yapmış annemi çağırdı anne bak poğaça yaptım hadi kahvaltı edelim dedi annem tepsiye vurup devirdi poğaçalar yere düştü kardeşim ağlamaya başladı ağlaya ağlaya topladı evden ceketini aldı gitti annem da artık kendine gelmesi gerektiğini anladı bugün onun doğum günü evi süsledik pasta yaptık aramızı düzeltmek için ama kardeşimden haber alamıyoruz telefonu kapalı artık korkmaya başladık 16 yaşında bir ergen bir şey başına geldi diye korkuyoruz kimseye çıtlatmadık hersey birbirine karışır diye ama polisi aramayı düşünüyoruz korkuyoruz kimseye bir şey soramıyorum eve döner dimi kafayı yemek üzere gibi hissediyorum kendimi hiç rahat hissetmiyorum annem de çok panik evde dolanıyor aradımı diye soruyor polisi mi arayalım bekleyelim mi biri fikir versin lütfen

Kardeşim evi terk etti?