Abim bir daha evime gelme dedi?

Geçen sene evlendi karısı benden 5 yaş küçük ama adımla hitap ediyor başta yaşımı bilmiyordu sonradan öğrendi ama hala adımla devam etti. Dugun zamanı halalari amcaları vs hervseye karıştı düğüne iki hafta kala yeniden bohça istediler amcasına halalarina vs sonra gerdanlik bilmem kart dagitirken yanında hediyelik eşya vs vs. Her bktan çıktı halalwri bende kinlendim kiz bize gelince yerinden kalkmaz annem hemen der ayse yapar diye o da oturur yerine abim gelmeden gelmez tek başına. Geçen gün doğum yaptı yine halalari vs dolustu hastaneye bebeği foto çektiler anca kucaklarina aldılar gitmek bilmediler ben de sinirlendim ters ters baktım hem iki gün gitmedim yanlarına dün gittiğimde de hoş geldin bile demedi annesi çay bardağını eksik koydu bana çay bile vermedi ben de adettim zaten bir yere geçer diye korkumdan dikkatli kalktım hep. Diğer oda da emzirme yastığı varmış abim onu getir dedi gelin de gerek yok dedi abim bir daha dedi tam kalkiyordum gelin yok şu yastigi alrm dedi abim de sınırlı bir şekilde odadan getirip bir daha da benim evime gelme diye mesaj atmış bana bir de böyle elinin tersi ile vurma hareketi yaptı bana giderken
Güncellemeler
+1 yıl
Dün kiraları 10. bin olmuş kız hemen babana de demiş babamın maaşı da zaten 10 bin TL. Kiz evlenirken sadece tencere tabak dondurucu aldı ailesi geri kalan her şeyi biz aldık 20 kusur borcumuz vardı sözü jile biz yaptık kapilarinin önünde olduğu halde her şeyi bizden istediler. Böyle birine tepkili davranmam hak değil mi? Bir de beni tuhaf birisi engelli vs gözüyle bakıyormuş bana kara şey
Abim bir daha evime gelme dedi?