Arkadaslar abimm 32 yasinda yakisikli aile sirketimizde felan calisiyor maddi durumumuz iyi ama buna hangi kiz yaklassa parasi icin istiyor hemen cinsellik yasamak istiolar abimde boyle basit kizlari istemiyor kimseyi begenmeye begenmeye simdide evde kaldim ben ne zmaan baba olcam yasim geciyor diye uzuluyor sizce evdemi kaldi o yastan sonra bulmasi zormu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bende evde kaldım o vakit yaşımız aynı denebilir. Abinin talibi çoktur para durumu varsa diyecektim ama parası için gelirler tabi ki genel olarak. Abinin aradığı farklı birşey ise, tabi o yüzden seçiyor olabilir. Bence evde kalmış değil, isterse olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılParasi icin geliyorlar ve evlensin diye hemen konuyu cinsellige getiriyorlarmis abimde basit kiz istemiyor
Soran+1 yılIste duzgun kiz bulmak zor oda hakli
En İyi Cevaplar
+1 yılyazık ya kızlar teklif ediyormuş. tüh be büyük şanssızlık (!) milletin derdine bak ya. ağabin bir kızla tanışırsa özel şoför olduğunu söylesin kızlara hani takım elbise araba falan inanabilirler. beklentiyi düşürsün o şekilde kızlar kabul ediyorsa tamamdır. mal varlığını gösterebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılArabasi felan iyi kizlar anlio zengin pesini birakmiolar bide cinsellik yasamak istiolarmiss evlenmek icin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
44Cevap
Yok ya. Bulur birini. Önemli olan doğru kişi. Kızlara parası olduğunu soylemesin bundan sonra. Orta halli gibi davransın. Belki o zaman doğru kişiyi bulur inşallah.
13 Yorumla
Soran+1 yılArabasi felan son model iyi yerlerde takiliyor anliyorlar
Soran+1 yılHer kiza basit felan diyor annem buluyor begenmiyor
+1 yılPiyasa çok kötü inan ki. Ama hala iyi insanların varlığına dair ümitlerim var...
10 YorumlaBütün abiler o durumda. Kadında evlilik yok dolandırma amaçlı. Özgür güçlü bol kanka para maddeli güçlü kadın olma yolundalar
13 Yorumla
Soran+1 yılTurk begenmiyor yabanci napsin annem buluyor begenmio
Bırak abiyi şimdi. aile şirketi mi dedin? Merhaba ben çağrı. bi kahve?
21 Yorumla
Soran+1 yılHahah
Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Aileniz zengin bn durumunu söylemeyin öğrenmesin
Ciddi oldugu zaman soyler17 Yorumla
Soran+1 yılAnlasiliyor arabasindan felan
Soran+1 yılAnnem buluyor begenmiyor kizlari
Soran+1 yılTipi guzel degilmis
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbine hak veriyorum şimdi nesil para ve güç odaklı olduğu için kalben sevecek değecek kusura bakmayın kadın yok denecek kadar az bence yurtdışından gurbetci bulsun abin ya da yabancı en iyisi
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik istemeleri den neden rahatsız? Parasını yedirmeden cinsellik yaşayamıyor mu? İlle evlenmesi mı gerek? Ben olsam hiç kasmam. Kaderde ne varsa o olur vesselam.
10 Yorumla Benim birkaç kuzenimde o yaşlarda evlendi. Biraz zor oldu ama kafalarına göre kızları bulmalı başardılar. Evde kalmış değil ama bu meseleye biraz daha önem verse daha iyi olur.
10 Yorumla
+1 yılabin haklı bu durumda. Kızlar bozuldu artık doğru düzgün kız bulmak zor iş. Anneleri babaları edep öğretemiyolar kızlarına
214 Yorumla- +1 yıl
@benZeynn erkekler önüne gelenle yatıyo diye mi sizde gidip orspuluk yapıyosunuz senin kafana tüküryüm. Erkekler her zaman aynıydı eski kadınlara bakın da örnek alın biraz mk
- +1 yıl
- +1 yıl
@benZeynn her önünle gelenle yatmak nedir? her önüne gelenle yatıyosa demek ki kızlar yatmalık :D
- +1 yıl
@benZeynn Lan işte başka diyecek lafınız yok sizin 3 5 tane hırbonun dayak atmasını bütün erkeklere mal ediyosunuz Allahın salağı seni başka diyecek lafınız yok sizin
- +1 yıl
kadın dediğin edebiyle yanındaki erkeği adam eder şimdikiler falan geç
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAcele edın Zamn geçince yaşına gore iyi kız bulmak zorlanıyor aynısı akrabada var oda bulmadı ıyı kız evlenmeye
10 Yorumla Olà,
Hayır abin henüz evde kalmadı. Zaten bu yaşlarda evlenmek her açıdan daha iyidir. Eminim ki abin gönlüne göre birini bulur.10 Yorumlane tesadüf okumak hayatını hep ileriye ötelemenin zararı bu bence bende eğitimliyim ortamım oldu ama hep salladıım sonra olur diye şimdi seçenekler zorlaşıyor elbet nasipse olur:)
17 Yorumla
Soran+1 yılO lise mezunu direk sirkette calismaya basladi okumak istemedi
Soran+1 yılEevet duzgun kiz bulamadi
- +1 yıl
Istemedigin şey nasip olmaz 🙂
- +1 yıl
Tamam işte tercihlerin nasibindir , sen evlenmeyi tercih yapmıyorsan nasibin olmaz demek istedim. 🙂
Belli etmeyecek ne iş yaptığını bu kadar basit. Sınayacak karşısındakini
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır ya ne evde kalması onunda kısmeti başka yerde elbet bir gün gelir onu bulur
10 Yorumla
+1 yılYok be ne evde kalması çıkar karşına biri. Baba olmanın geç kalmış bir tarafı yok
10 YorumlaYok neden kalsın ama ilginç cinselliği erkek tarafi talep eder
10 Yorumla1 2 seneye kalır gibi geçiyor işte yaşımız bende dahil
10 YorumlaKadınlara kendini tanıtırken varlıklı olarak tanıtmasın o halde kusura bakma ama abin biraz çaylak bu konuda
12 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorlar arabasindan felan
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Belki abin de öyle olsun istiyor aile baskısın dan kurtulmak için bunu bahane ediyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılNasibinde ne zaman varsa o zaman olur sorun etmesin elbet vardır onun içinde biri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalmaz merak etme maddi yönden güçlüyse bulur birini
10 Yorumla
+1 yılKendini gizlesin zenginim demesin o var bu var demesin
18 Yorumla
Soran+1 yılAnlasilyor arabasindan felan
- +1 yıl
Son model araba surmesin ozmn
- +1 yıl
İstediği insanı istiyorsa yapmali
Soran+1 yılBirakmaz keyfi seylerini
- +1 yıl
Ozmn evlilik meselesini unutsun kendi keyfine baksın isteyen insan keyfinden Bile vazgeçer
- +1 yıl
@silentgirl7889 son model araba sürenlerle cinsellik mi düşünüyo kızlar yazık size ya
- +1 yıl
@Lewandowski34 konu zenginlik son model süren araba değil zenginliği gizlemek arabada bahali ondan soyledim
- +1 yıl
@silentgirl7889 şimdiki kızlar takılmalık zaten para da varsa çoğunu götürür işi kolay aslında
Gizli Üye(25-29)+1 yılParası olup yakışıklı olduktan sonra 50 yaşında yine bulur knk merak etme
22 Yorumla- +1 yıl
Galiba yanlış anladın diyorki onu seven birisini istiyor para cinsellik isteyen birini istemiyor
Cevap sahibi+1 yıl@SilentGirl7889 işte tip ve para olmazsa öyle birini bulamazsın ama imkanın olursa her zaman şansın olur
+1 yılGünümüz kadınları hayatı amaçsız yaşıyor evlenmek , çocuk yapmak aile olmak gibi gerçek ve ciddi düşünceleri yok.
00 YorumlaAbinin Zengin ve daha farklı birini seçmesi lazım demek ki bu Salak modelleri de kendisi seçiyor takılıyor işte..
10 Yorumla
+1 yılO tarz kızlar ilgisini çekiyor o zaman ki hep böyle şeyler yaşıyor
00 Yorumla
+1 yılYoo ne alaka doğru insan çıkmamış hep yanlış insan çıkmış ondan o karakterini bozmasın elbette karşına biri çıkar abinin karşısına merak etme canım :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. Abin 32 yaşında ise sen 26 yaşında olmalısın.
18 Yorumla
Soran+1 yıl2 kardesiz
Soran+1 yılHayir
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. sen nerden biliyorsun cinsellik yaşamak istediklerini. çok dertleşiyorsun abinle sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Bence sabretsin bir şekilde nasibi olur ama çok ta seçici olmamak gerek
10 Yorumla
+1 yılAslında her kız para da değil ama abinin biraz güven problemi var sanki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek için geç diye birşey yok evlilik için
23 Yorumla- +1 yıl
Erkek için derken
Cevap sahibi+1 yılNe anladıysan o
Soran+1 yılSiizn cocuk doguurma derdiniz yok yaa gecsede
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha fazla uğraşması lazım bu devirde düzgün kız az ben de yakışıklı değilim o yüzden bulamıyorum
00 Yorumla
+1 yılAbin aynı benim gibi ama zengin o ben fakir ve işsiz. ve engelliyim
00 YorumlaBeni alabilir abine soyle sjjs
20 Yorumla
+1 yılneden sen ayalarmıosun? bende 36 oldum sorun yok. ama sen ayarla
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ugrasamam
- +1 yıl
neden? ne biçim kardeşisin sen yazıklar olsun sana
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbinide getir buraua😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok iyi sadık biriyim bilgisayar müh öğrencisim efendi terbiyeli biriyim seninle tanışmak isterim sakıncası yoksa
17 Yorumla
Soran+1 yılHaha ben abim evde kaldi dedim
Cevap sahibi+1 yılYa tanışalım abine buluruz birini
Cevap sahibi+1 yılYalovada okuyorum istersen özelden anlatayım
Cevap sahibi+1 yılİstek attım kabul et
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılherkes evlencek diye bişi yok bekar kalsın
10 Yorumla
+1 yılAman tek derdi bu olsun boşver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl35 e kadar beklesin :)
10 Yorumla
+1 yılSabancının alt şirketi demi yeğen. Aike sitketi duyanda sanacak fabrikatör
01 Yorumla
Soran+1 yılMakina sirketimz vr
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde kalacak tabi nerde kalacak dhjkk
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl35 e kadar erkeklerde normal bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aklina kalbine uymayan biriyle evlense dahamı iyi?
00 Yorumla
+1 yılEvde kalsa ne olacak. Kalsın, size ne?
00 Yorumlaseni savundum angus
20 Yorumla
+1 yılGenç daha
10 Yorumla
+1 yılİnşallah abin hakkında hayırlısı olur.
10 Yorumla
+1 yılzengin olduğunu belli etmesin yeğen sonra kazanır
10 Yorumla
+1 yılYok ya daha genç
10 Yorumla40 yaşına kadar yolu var
10 YorumlaYok gec kalmış degıl
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bulur birini.
10 Yorumla
+1 yılhayırlısı olsun
10 Yorumla
+1 yılNasip kısmet zamanla olur abin için
10 Yorumla
+1 yılSeni merak ettim ben
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yazsana bana düşünceli kız
+1 yılAbin cansel hayatını sana mı anlatıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir kizLr param var diye cinsel amacli yaklasiolae diyor evlenmek icn
+1 yılAnnen bulsun yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılBuldu annem begenmedi
- +1 yıl
Cani isterse ozmn evd ekalsin jsjsj
+1 yılGorumcem olmak ister musin 😂😂😂😅
012 Yorumla
Soran+1 yılHahaha belki
- +1 yıl
😂😂 gec degil benim abim de tam 32 yasinda evlendi.
Soran+1 yılAyy insallah 😀
- +1 yıl
O da gorucu usuluyle evlendirene kadar canımız cikti baya umitsizdi 😀 cok sukur rahatladik sirada 2 numara var bu yaz onu evlendircez
- +1 yıl
Ama bence sen trolsun 😂😂😅😅😅
Soran+1 yılKeske
- +1 yıl
Ne keske 😂
Soran+1 yılKeske trol olsam 😀
- +1 yıl
Gorumcecigim uzulmee 😂😂😂 kiyamam kiz sana gel kahve yapim
Soran+1 yılHahaah hemen sahiplenildim 😅
- +1 yıl
Heee ne olmus kiz 😂😂😂😂 sen de bulmussun benim gibi guzel yengeyi begenmiyor bide
- +1 yıl
artik trol de olsa bi gorumcem var 😂😂😂😂😂😂
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri