O zaman boşuna Kürtlere söylenmemeliyim direkt “Türkiye” Ortadoğu ülkesi zaten, iyi ki de yurtdışında yaşıyorum şu an Türkiyedeyim cidden ayak uydurmak çok zor.
Ne ayıp şeyler.. bunu kabul eden kadınında kendisine saygısı yoktur zaten bunu ancak ve ancak eşi görebilir kim neden onun özelini görsün bilsin? Neyi kanıtlama peşindeler mide bulandırıcı umarım kalmamıştır böyle mide bulandırıcı şeyler.
40 yaşındaki kadına da kız demezsin a*k Kadın neden her zaman bacak arasına göre muamele görüyor? Hayır yani Türkler böyle değil Kürtler bayağı tuhaf insanlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yabancı kadınlar evlenmeden önce matmazel evlendiğinde madam oluyorsa bizde de durum değişmez
Sadece Kürtlere has bir söylem değil ki
Sadece Kürtlerde öyle hiçbir Türk de böyle bir şey duymadım Türkler daha gelişmiş Kürtler kendi aralarında daha cahil.
Yaşadığın yerde öyle olabilir
Orta Doğuda bu şekilde ifade ediliyor
Bakirelere kiz diyolar.
Bu neyin kafası? Kürtler bayağı geride bayağı 😂
Sade kurtlerde değil her yerde boyle
Her yerde değil işte, siz %90 ihtimalle doğulusunuz
Hayir karadenizliyim. Bizdede boyle
O zaman boşuna Kürtlere söylenmemeliyim direkt “Türkiye” Ortadoğu ülkesi zaten, iyi ki de yurtdışında yaşıyorum şu an Türkiyedeyim cidden ayak uydurmak çok zor.
Eskiden cok vardi bu soylemler simdi azaldi degisti ortalik. Ama ben 29 yasindayim. Biliyom mesela.
Evet eskiden daha çok vardı ama çok yavaş ilerliyoruz maalesef.
maalesef oyle. Eskiden kanli carsaf gelenegi bile vardi buralarda
Ne ayıp şeyler.. bunu kabul eden kadınında kendisine saygısı yoktur zaten bunu ancak ve ancak eşi görebilir kim neden onun özelini görsün bilsin? Neyi kanıtlama peşindeler mide bulandırıcı umarım kalmamıştır böyle mide bulandırıcı şeyler.
burada kalmadi amaelbet bilmedigimiz devam eden yerler vardir.
Geri kafalılar bir anda yok olmuyor ya zaten muhakkak vardır.. 🤢
maalesef canim. burada akrabalik baglarida cok kotu. Herkes birbirini dolandirma pesinde
🤦🏻♀️ kimseye güvenmemek gerekiyor akraba olsun en yakının olsun
Boş ver KIZ
Kendim için sormadım ben 24 yaşındayım 😂
Tamam seni kadın yapalım o zaman
Ben zaten kadınım cnmm
Cnmm çok hızlısın en iyi tavlama cümlen bu mu
Ahahahshahshahahaha aynen bu 😊
Ah düştümmm bana cnmm yazdı
Bakirelik olayı
40 yaşındaki kadına da kız demezsin a*k
Kadın neden her zaman bacak arasına göre muamele görüyor? Hayır yani Türkler böyle değil Kürtler bayağı tuhaf insanlar