Bazı kişilerin tercih sebebi oluyor onlara soruyorum neden tercih sebebiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile bağları daha güçlü olur hamarat olurlar koruyucu olurlar ilişkiyi hemen bitirelim gibi triplere girmezler sorunlarla mücadele ederler gelenek göreneklere inançlara bağlıdırlar erkeğe saygı duyarlar aynı zamanda kendilerini de ezdirmezler akıllıdırlar bulursam basarım imzayı tabi istisnaları da var düzgünü için söylediklerim.
04 Yorumla- +1 yıl
Nerelisin kardaş
Cevap sahibi+1 yıl@ApolloCreed123 ne yapacaksın seni mi alalım
- +1 yıl
Alarmı seni
Soran+1 yılTeşekkürler 😂
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılİnanılmaz itaatkarlar
Ailede örf adetten aldıkları terbiyeden dolayı kocasına sahşp çıkıyor mutlu etmeye çalışıyor hem iş kadını hem ev hanımı sekste baya iyiler yani kocasına düşkenler bakıyolar yediriyolar içiriyolar kuzenim kğrt bi kızla evlenöek istedş karşı çıktık ama evlendi, evlenince şimdi sğlale de herjes kürtke evlenmek istştor cjsjahshs çocuk inanlmaz mutlu sadece çok masraflı dğğün altın mevzuları sadece perde aldı kız tarafı tüm her şey bizim çocuga kitlendi hani o altın parası falan birsürü masrafa giriyosun ama geröekten değer
024 Yorumla
Soran+1 yılAa iyiymiş 🙂 kızı niye kabul etmediler peki başta?
- +1 yıl
Kendi çevremizden olsun kürt olmasın diye bide herkes korkuttu işte çok altın istiyolar falan diye ev istediler altın istediler yurt dışından da ev istediler falan ama bi şekilde orta yol bulundu biizm çocuk kalkıyomuş eşyaları falan getiriyomuş al giy kocacım falan diyw hoş yani xhahhaha ben bile düşünüyorum 😂
Soran+1 yılAhshsh vallahi doğru çoğu öyle oluyor annemden akrabalarımdan da görüyorum peki kızın güzelliğine mi düştü karakterine mi bukadar tepkiye karşı kabul ettirdiğine göre
- +1 yıl
Kız güzel degil çok ama karakterine düştü ilgisine bide eline hiç erkek eli degmedigi için işte o yüzden tutuldu ona bide kız akıllıydı biizm çocuk 1.92 demir gibi çok yakışıklı bi çocuk babam senle tanışmak istiyo dedi ben dedim hiç doğulu baba tanışmak mı ister kızın babası direk nişanı ne zaman yapıyoz demşş direk hızlı gwlişti olaylar xjahbahshw
Soran+1 yıl😀😀 çok iyiymiş ben güzelim yani çevrem öyle der erkek eli elime degmedi daha üniversiteye gidince değebilir shsh acaba diyorum hiç değmedi bundan sonra da öyle mi devam edeyim evliliğe kadar karşıdaki erkeğin hoşuna gidiyormus demek öyle kızlar djcj
- +1 yıl
Yaa tabi bizim çocuk ilk buluğmaya falan yabında arkadaşlarıyla gitmiş kız gelmek istememiş xhahah ama senin libido baya güzel xhshahha el değebilir
Soran+1 yıl🙊🙊 değmez ya kendime bu yaşa kadar hakim oldum sonra da olurum djcj yani cidden öyle kızlar mi erkeğin hoşuna gidiyor
- +1 yıl
Her erkegin degil babna fark etmşyor erkek eli dwğmiş de olur özgüvensiz erkekler öyle istiyor hani onun cinselligini begenmez aklı eskide kalır fakan diye ben yaşadım çünkü karşımda ki de yaşamıl olabilir her erkek farklı ama tabi genel kanı el değmemiş olmaıs
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Seni de ben aliyim istersen xjzhhaha 😂
Soran+1 yılBen üniversiteye gidip bitirip atanıp öyle evlencem 25 yaşıma kadar beklemen gerekiyor 😀ve 2 çocuktan fazla da yapmam djcjf
- +1 yıl
Bekleme kısmı hariç hepsi okey ya xjajaja 1çocuk düşünüyorum ben 2çocuk fazka xhshha ilgin çocuklara yönelşk olur olmaz xjshha
Soran+1 yılNee 1 çocuk mu ben 4 istiyordum 🙁 ama vücudum harap olmasın diye ikiye çektim ahssj korkun olmasın hem çocuklara hem sana yetişirim😀🙊 bekleme kısmı da yapacak bişey yok djdj
- +1 yıl
Xjahahha yaa olmaz ama ya xhhzha daha üni okican falan ohaa o kadar bekleyemem okuma ya üni ben bakarım ailene söylerim bişey olmaz gelicem istemsye
Soran+1 yılAma üni okumayip erkek eline bakamam ben😕🤧djcjf dayanirsin dayanirsin 😃
- +1 yıl
Dayanamam hayır ya erkek eline bakmak ne hayat ortak degil mi ben bakıcam erkegin olarakus
Soran+1 yılAyyyh erkeğimmm 😍🥰bende dayanamıyorum bu yaşta 🙁djcjc
- +1 yıl
XjzhHha dayanma o zaman 😂
Soran+1 yılDüşündüm de senle harika olurdu hem yaşın olgun hemde 😀 kalsın sjcjd
- +1 yıl
Ahahha kendin kaçırıyosun bu şansı :)) yapcak bişry yok senin Elinde aslında
Soran+1 yılEvlilik düşünüyor musun
- +1 yıl
Evet düşünüyorum
- +1 yıl
Eqleseneğ
Soran+1 yılYok cicim tatlısın ama ben evlenmeyi daha düşünmüyorum hem benden büyük 4 ablam var evli olmayan 🙁🤧
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kendi adıma konuşcak olursam mütevazilik, iyi niyetlilik ve sempatik oluşu benim için geçerli olurdu. Bilhassa şunu söylemeden geçemicem. Ayrıştırmak için ya da konuyı farklı yete çekmek değil amacım ama ikili ilişkide yani kadınsılık ablamında erkeğini fazlasıyla tatmin etme gayreti ve bitmek bilmeyen bi yatak ilişkisi istekleri var. Bu yüzden tercih sebebim olabilirdi
012 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel özellikleri olarak mı tatmin etmek yoksa yataktaki perfonmas ve istekleri mi?
Cevap sahibi+1 yılFiziksel özellikelri zaten gayet iyi bi çoğunun. Tatmin etme konusunda erkeği mutlu etmek odaklı oldukları da aşikâr. Ytktaki performans zaten hiç söylemeye bile gerek yok. Aslında söylediklerinin üçü de geçerli ve yeterli sebepler
Soran+1 yılNasıl fiziksel özellikler seni çeken? Ve hepsi baliketli değiller sjcjc
Cevap sahibi+1 yılSanırım gizliden çıksam iyi olucak. Konu uzayacak gibi
Cevap sahibi+1 yılFiziksel kıvraklık ve tabi dolgunluk. Dolgunluk demekte her zaman balık etlilik anlamına gelmiyo😄
Cevap sahibi+1 yılBu arada söylemeden geçemicem. Mesajla bile gerçekçilik payları oldukça yüksek gfgf
Cevap sahibi+1 yılBeğendim. 661
Cevap sahibi+1 yılÇıktım ben gizliden
Soran+1 yılAkşam konuşuruz ancadersim var birazdan ama aklımda kaldı dolgunlul baliketlilik değildir dedin bunu şimdi açıklasan merak ettim dolgunluk nedir?
Soran+1 yılYok akşam yazacağım zaman istek atarım sen ben gelene kadar tüm cevaplarimi okursun sjcjdjf evet okuldayim arada bakıp cevaplıyorum onlarınkini seninle muhabet edecez şimdi ona vaktim yok dedimm
Cevap sahibi+1 yılPeki akşam olmasını bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılGeldin mi?
Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Ya şu devirde kimse kimseyi tercih etmiyor eden varsada açık açık söyleyemiyor ben söyliyim vur başına al ekmeğini evde aç bırak ses çıkmaz Kürt kızından o yüzden eşten çok köle aradıkları için Kürt kızları diyor psikolojik bozuk insanlar
14 Yorumla- +1 yıl
Kürt kızının başına vurup aç bıraksana naparlar adama gör🤣
Soran+1 yılHaklılık payın olabilir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen ırka göre seçmem aşka bakarım
01 Yorumla
Soran+1 yılSen zaten hicbiseye bakmazsın xjcj 🙃
+1 yılBundan 20 sene önce tercih eden boldu da şimdi tercih edene giç denk gelmiyorum
Sebepler ise
10 çocuk yapsan da ses çıkarmadan bakar
Sekste çok iyidir
Iyi yemek yapar
Evini temiz tutar
Kocasıyla ilgilenir gibi şeylerdi şimdi ise ekonomi kötü kimse evlenmiyor.119 Yorumla
Soran+1 yılEkonomi kötü diye çoğu evlenmiyor haklısın ama saydığın sebepler ise tercih sebebi şimdi sevgilikte tercih edilir ozaman:)
- +1 yıl
Sen kürt müsün
Soran+1 yılEvet kürtüm ünideyim bazıları bu sebepten yaklaşıyor ondan dedim sjcj
- +1 yıl
Bu kriterler varsa güzelsen ek olarak yaklaşmaları normal. Seksteki performans için dahi tercih edilebilirsin
Soran+1 yılİyide sek*steki performansimi nerden bilecekler ki fjcj Kürt olduğum için mi tahmin edicekler
- +1 yıl
Evet tahmin ama bazıları seks yapmasa da sevgiliyken kendilerini ele veriyorlar
Soran+1 yılAnladım teşekkürler 🙏Buarada YouTube kanalın var seni biliyorum gördüm youtubede ve geçen birine yazdın ki kendini geliştormemis insanlar arasında olacağıma bı kitap fuarına giderim bana bişey katacak insanla arkadaşlık kurarım beğendim yazdığını şunu sormak istedim peki onlarla arkadaşlık kurunca eğlenebilcekmiyiz kafasına göre eğlence için yaşayan kişilerin arkadaşlığınin eksikliğini yaşayacakmiyiz? sormak istedim
- +1 yıl
Tek derdi eğlence olan insanlar aslında eğlenceli insanlar değildir. Ben üniversite okurken bir çok arkadaşım vardı dertleri sadece eğlenmek ve okuluda sınava girmeden önce ezberle sınavdan çık unut şekliyle bitiren bilgisiz boş insanlardı. Örneğin üniversitelerin son günlerinde bahar şenlikleri olur. Akşam konser olur ve 3 gün 3 ayrı sanatçı vs şeklindedir. Gündüz ise uzaktan kumandalı araba yarışları kağıttan uçak yapma yarışması hamarat kızlar kek yarışması gibi şeyler olur. Gündüz gelenler verimli insanlardır ama akşam konsere gidenlerde bu verim yoktur. Bir kaç arkadaşım vardı konserden kız düşürmek için çabalarkardı ve konser bitince gece gece klüblerine gitmek o kızlarla sevişmek vs çabasına girerlerdi. Amaç sarhoş edip yatağa atmak vs vs. ya da kafelerde buluşan arkadaşlar felan otur dinle sohbetlerini hiç bir şey asla katmaz. Bom boş şeyler konuşurlar. Bir ilgi alanı hobisi uğraşı olan insanlar ise buna aktif kitap okumaktan tut iyi bir eğitime kadar kendisine vasıf ekledikleri gibi karşısındakine de vasıflı şeyler katar. Örneğin balık tutma hobisi olan arkadaş sana sabırlı olmayı öğretir. Örneği gezen arkadaşın genel kültürünü arttırır. Fotoğraf çekmeyi seven arkadaşın sana kelebek çekiyor diyelim kelebekler hakkında muzzam bilgi verir gibi gibi gider bu konu. Şimdi ben c@hil birisiyim diyelim. O örnekteki arkadaşlarım gibi sınava girmeden önce ezberledim sonra unuttum ne olacak sana max ailemi max sevgilim varsa onu evliysem eşimi anlatıcam bir iki gündemden konu ekonomi siyaset bir iki boş konular eee her gün tekrarlayacak ve sıkılacaksın. Ama vasıflı kitap okuyan arkadaşın olsa konular farklı olur ve asla sıkılmazsın. Bu kitap örnek unsur burada hobi ilgi alanıda devreye giriyor.
- +1 yıl
Örnek veriyorum 1 insanın 80 90 yılda yaşadığı tüm deneyim kitapta onu max 3 saatte öğrenebilirsin ve bu şekilde yüzlerce insanın bilgi birikimine sahip olursun. Evinde klasik kitaplardan tut ansiklopedilere sözlüklere romanlara hikayelere modern kitaplardan bilgi serisi kitaplara kadar her dalda harika eserler olursa okudukça kendine muzzam deneyimler katarsın. Sonra da kurduğun aile ile beraber sen eşin çocukların vasıflı ilgi alani hobisi olan hayattan beklentisi olan insanlar olursunuz. Bu arkadaşlığınıza da yansır başka seyinize de. Ama sadece eğlence amacında olan insan ek olarak max alışverişten vs de bahseder o kadar.
Soran+1 yılÖncelikle teşekkür ederim uzun açıklama için 🙏 peki kendimizi kişisel gelişime vermek bize neler katacak mesela çoğu insan geneli sosyal medya kullanıyor kişisel gelişim önem vermiyor onların arasında farklı görünmek ayrışmaya sebep oluyor bide sosyal medya kullanıp eğlencesine bakıp hayatına gayet normal devam ediyorlar yine fikrini almak istediğim için yazdım:)
- +1 yıl
şu an kurucusu ve hocası rahmetli olan ve dkd yani düşün konuş dinle ismindeki kişişel gelişim akademisinde harika eğitimler almıştım. Bu derneğin gerçek kurucusu nüvit osmay insan mühendisliği diye bir kitap yazmış ve bu kitabın benzeri şu an halen piyasada yoktur. O öldükten sonra devralan aytekin erdoğan hocamız kitap yazarken kalp krizi ile hakkın rahmetine yürümüştür.
Ben kısaca kişişel gelişim konularına değineyim.
Toplum önünde söz söyleme sanatı
Aile danışmanlığı
Etkili iletişim
Beden dili
Diksiyon
Hitabet
Drama
Oyunculuk
Girişimcilik
Sosyal girişimcilik
Kendini ifade etme
Öfke kontrolü
Stress yönetimi
Başarı yönetimi
Hoşgörü yönetimi
Beyin fırtınası
Takım çalışması
Eğiticilerin eğitimi
Temel tutum ve davranışlar
Çatışma yönetimi
Utangaçlık çekingenlik
Hızlı okuma
Ataleti yenmek
Psikolojik danışmanlık
Uzlaşı
Empatik eleştiri
Hafıza teknikleri
Liderlik
Heyecan yönetimi
Ikna teknikleri
Nlp teknikleri
Problem çözme teknikleri
Aile içi iletişim
Işyeri iletişimi
Iş görüşmeleri (mülakat)
Risk yönetimi
Öğrenme psikolojisi
Yöneticilik eğitimi
Öğretmen, öğrenci, veli ilişkileri
Hayatın kör noktaları
Kendini tanımak
Mobbing (iş yerinde taciz)
Cesaret yönetimi
Tartışma yönetimi
Sosyal kaygı
Komplekslerden kurtulma
Rehberlik
Sınav kaygısı
Zaman yönetimi
Dikkat dağınıklığı
Görgü - nezaket kuralları
Protokol kuralları
Sunum teknikleri
Yönetici asistanlık
Sosyal kaygı yönetimi
Kriz yönetimi
Proje yönetimi
Halkla ilişkiler
Kalite yönetimi
Özgüven ve konsantrasyon
Motivasyon ve performans eğitimi
Öğrenmeyi öğrenmek
Farkındalık
Toplantı yönetimi
Kuantum olumlama
Düşünce gücü
Kürsü korkusunu yenmek
Önyargılardan uzaklaşmak
Kitap okuma alışkanlığı
Yapıcı eleştiri
Hafıza teknikleri
Müzik eğitimi
Resim
Fotoğraf - +1 yıl
Gibi giden tonla alt başlıktan oluşur kişisel gelişim ve unuttuğum tonla alt başlıkta var.
Kişisel gelişim düşmanı bir çok insan var ve bunlar zaman kaybı olduğunu iddia ediyor ama ben gerçekleriyle anlatayım.
Bunların hangisi acaba kapitalist sistemin oyunu ya da hangisi seni hırslı gözü kara karşındakini öldür ez geç herkesten daha başarılı ola itiyor hiç birisi. Bir genç lise ve üniversite okurken ek olarak bu eğitimleri alırsa daha mutlu daha başarılı ne istediğini bilen hayalleri hedefleri olan bir noktaya gelmek için çabalayan vasıflı bir insana dönüşüyor.
Ben daha geçenlerde yaşadığım bir olaya değinmek istiyorum 40 lı yaşlarda bir kadınla tanıştım ve bana dedi ki her sevgilimle 3 sene çıktım 3 sene evime aldım karı koca gibi yaşadık ve tanıyamadım bana uygun olmadıklarını gördüm. Bu şekilde 3 5 kişi hayatıma girdi dedi. Kendisi iyi bir eğitim almış iyi bir işi olan parası olan varlıklı birisi evi arabası eşyası osu busu her şeyi var. Yurtdışında da bir dönem çalışmış birisi. Neyse dedim ki hiç kişişel gelişim eğitimleri aldın mı hayır dedi. Bu konuda kitap okudun mu hayır dedi videolar izledin mi hayır. Işte sorunun burada dedim. Yani ben daha birisini tanımadan sadece uzaktan görerek bile onun hakkında fikir sahibi olabiliyorum bu iyidir kötüdür vasıflıdır vasıfsızdır bana zararı dokunabilir dokunmaz vs vs gibi. Tanıyınca da max 1 saatte yalancı dürüst çıkarcı şu bu gibi tonla fikir sahibi olabiliyorum. Bu aşk ilişkileri içinde geçerli iş dünyası içinde arkadaşlık ilişkileri içinde. Yani bu eğitimleri al hayatın değişsin. İnsan tanımak için ne gerekir örneğin beden dili eğitimi gibi
Soran+1 yılNasıl başlayabilrim peki kişisel gelişime
- +1 yıl
İyi bir kursa giderek kitaplar okuyarak youtube da faydalı videolar izleyere gibi
Soran+1 yılAnladım teşekkürler umarım faydası olur çünkü dediğim gibi çoğu insan bunları yapmadığı için yapmak bana garip geliyor ve fayda sağlar mı acabaa diye düşündürüyor 🙏
- +1 yıl
C@hil insanlar için üniversite okumakta saçma gir a101 e çalış diyorlar. O zaman okuluda bırak olsun bitsin. Sen kendine yatırım yapmaz c@hil insan yolundan ilerlersen vay haline.
Soran+1 yılAnladım yorucu ama pişman olmayacağım bir serüven olcak diyorsun herhalde inşallah bakalım
- +1 yıl
Hadi hayırlısı
Soran+1 yıl🙏:)
+1 yılFazla erkeklerle takılmamış daha evliliğe özel oldukları için olabilir belki.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha evcimen daha sadık daha namuslu şerefli hamarat
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGeleneklerine bağlı daha kocacı yani
Soran+1 yılAynen öyledir
Cevap sahibi+1 yılÖyleyiz kanka türk kizlarinda hiçbiri yok
Cevap sahibi+1 yılBosanmalara bak batıda gırla doğuda az
Soran+1 yılEre wallah 😀♥️
Cevap sahibi+1 yılEre gula dilemi
Soran+1 yılTu jı kudereye 💓
Cevap sahibi+1 yılMardin
Soran+1 yılBende Mardin 😀memnun oldum:)
Êvar baş. Bence Kürt kızları bilgili kültürlü oluyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürtler daha evcimen gibiler yemekte hamaratlar sanki
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazıları zengin oluyor. erkek milleti bunlara bakıyor bence bacım aşiret olanlar
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğin severek evleneceğini sanmıyorum vardır bir çıkarı bir şeyi yoksa evlenmez
Soran+1 yılNeden bi çıkarı yoksa evlenmez?
Cevap sahibi+1 yılErkeklri biraz biraz tanıdım
Soran+1 yılTanıdığın kadarıyla nasıllar simdiki erkekler söylersen çok sevinirim çünkü fazla bilmiyorum ben 🙏
Cevap sahibi+1 yılBak sana başımdan geçen olayı anlatayım. Lisede çirkin bakımsız bir insandım sınıftakiler yüzüme bakmazdı. Birinden hoşlandım hor gördüler şimdi biraz serpilince nasıl kibar davranıyorlar çirkin ördek yavrusu hikayesi değil gerçek. Başka versiyonda tarla için ev için evlenen erkekler var. Yani erkekler çıkarı olmadan maddi ya da manevi güzellik ya da para tarla olmadan insan yerine bile koymuyor emin ol Tavırları bile değişiyor
Cevap sahibi+1 yılİyi adam rolü çok güzel yapıyorlar sonra gerçek yüzleri çıkıyor. Kadın isteyince feminist diyorlar kendileri her şeyi isteyebilir Midem kalktı yazarken
Cevap sahibi+1 yılYani kadını sadece cinsellik için isteyenler de var keşke değer görsek ama çoğu böyle maalesef :(
Soran+1 yılÇok üzücü yaaa okurken sinirlendim.. / peki nasıl değişim yaptın merak ettim nasılken nasıl oldun?
Cevap sahibi+1 yılYa eskiden çok iyi niyetliydim hala öyle mesafe koyuyorum yatağa atma peşinde olanları hayatımdan çıkarıyorum direkt kimseyle kavga etmem bu konuda.
Cevap sahibi+1 yılBana yazıyorlar seksting peşindeler cinsellik daha ilk buluşmada bunları konuşuyorlar. Normallestirmeye çalışıyorlar kendi hemcinslerimde suçlu
Soran+1 yılÇok haklısın hemcinslerimiz bu hale getirdi./ Ben fiziksel olarak nasıl değiştin nasılken nasıl oldun onu merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYa kendime bakmaya başladım yaşla beraber güzelleştim
Soran+1 yılEstetik filan olmadın dimi veya tedavi
Cevap sahibi+1 yılHayır ya doğal güzelim
Gizli Üye(30-35)+1 yıltercih mi? oyle biriyse oylesiyle evlenir siradan normal birsey
03 Yorumla
Soran+1 yılTercih ediyorum diyen bikaç kişi gördüm reelde ondan sormak istedim:)
Cevap sahibi+1 yılbence bu gonul isi. illa bir kurde ya da arap a ya da rus asik olacam diye bisey yok. kimi seversen ona. sevdigin kisi mi kurt istiyom dedi
Soran+1 yılSevdiğim değil üniversitede arkadaşlarim dedi bikaç kişi:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim tercihim değil. O karmaşık aile yapısıyla uğraşılmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl karmaşık?
Cevap sahibi+1 yılAbi, kardeş, anne, dayı, baba, bitmek bilmeyen akrabalar kürt aile yapısında ailenin sözü çok geçerli oluyor. Böyle bir evlilik demek özel alan kalmamasına yol açar. Biriyle konuşuyordum anlatmaya başlayınca iki günde bezmiştim. Çok eskiden de bir tecrübem oldu aşırı sıkıntılı geçmişti, zor kaçtım
Soran+1 yılAhshs kıyamam sen iste ailemin yüzünü bile görmezsin yani bu sorun değil ayrı şehirlerde ayrı yerlerde yaşayıp muhatap olmayan da çok
Cevap sahibi+1 yılBen de şans yoktur, senin bahsettiklerin düşmez bize: d
Soran+1 yılDüşer düşer 😀 :))
Cevap sahibi+1 yılHayatı polyanna gibi yaşamayı bıraktım. Teşekkürler yine de
Soran+1 yılAnladım senin tercih tabi rica ederim 🌸
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvcimenler bence sadık becerikli evine odaklı söz dinleyen duruyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen olabilir
Soran+1 yılEvcimen ne demek tam olarak çoğu demiş
+1 yılGüzel yemek yapıp misafir ağırlıyorlar diye olabilir😄 instagramda görüyorum evleri lokantadan farksız maşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılAhshs aynen
- +1 yıl
😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılkürtsen kendin gibi kürtle evlen ırkını bozma ne işin var mongoloid sarı ırkla hiç olmadı git bari yabancı bul evlendiğine değsin
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden yaa
Cevap sahibi+1 yılsizin gibi bilinçsizler oldukça daha çok itilir kakılırsınız türk de arap da iter kakar sizi vatansız topraksız diye kendinize gelin
Soran+1 yılÇok kırıcı bi yorum üzdün.. ama neyse saygı duyarım herkes herkesi sevmek zorunda değil..)
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma ancak dediklerime kulak asmazsan ilerde daha çok üzülürsün kendini tercih edilecek pazar ürünü gibi konumlaman çok kırıcı sadece senin için değil kürt halkı genelinde. bu şu anlama gelir hani biz sömürgeyiz zaten türkler beğendiği sürece bizi alıp evlenebilir, ne münasebet? bu yaklaşım asla kabul edilemez. türk'ün t'si yokken kürt vardı burada. o evlenmeyi düşündüklerin de emin ol hiçbiri kürt diline varlığına saygı duyan insanlar değil, maksatları seni doğurtup (kusura bakma bu ifade için) türkleştirmek. misal çocuklarına kürtçe öğretmek istediğini söylesen kıyamet kopacak bundan adım gibi eminim. istersen kendin test edebilirsin, bol şans.
Soran+1 yılTürk müsün? Hayır ben asla dediğin anlamda sormadım soruyu hani bazi gençler birbirini seviyor ama aileler istemez diye çekiniyorlar sıkıntı oluyor ondan söyledi bide ben evleneceğim kişiyle bunları konuşmadan asla evlenmem kürtlugümü istediğim gibi yaşarım çocuklarıma da Kürtçe öğretirim buna anlayış göstermeyen kişiyle zaten işim bile olmaz:D ve teşekkür ederim iyiliğimi düşünerek yorum yaptığın için.)
Cevap sahibi+1 yılben kürdüm türklerle evlilik yapan arkadaş eş dost tanıdıklarımdan gördüklerimi ölçüp biçip ona göre konuşuyorum emin olabilirsin çoğunun evliliği başarısız oldu çocuklar arada kaldı kimisi türkçü oldu yani yarın bir gün çocuğun ülkücü bile olabilir kürt düşmanlığı yapabilir ama onu sen doğurdun bakınca bu çok üzücü bir durum ona göre iyi düşün taşın henüz gençsin zaten anladığım kadarıyla zamanla aşkın tek başına yetmediğini anlarsın, rica ederim bahtın açık olsun.
Soran+1 yılEvet 19 yaşındayim ozaman sevgili filan olurum sadece sjsj çok teşekkür ederim haklısın tabi şimdilik düşünemiyorum belki bunları zamanla daha iyi anlarım 🙂🙏
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılmacera arıyorlardır ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Gizli Üye(18-24)+1 yıldış görünüş olarak hoşuma gidiyorlar
010 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna giden nedir
Soran+1 yılYani nasıl dış görünüş seni etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılesmer olması ayrıyeten belki yadırgayacaksınız ama konuşmaları mı diyeyim, diksiyon mu diyeyim daha kulağıma hoş geliyor kürt kızlarının.
Soran+1 yılHayır yaaa djcjf o şiveyi düzeltmek için diksiyon dersi alıyorum 🤧
Cevap sahibi+1 yılSen yine diksiyon dersine git zaten benim gibi düşünen benden başka birini tanımıyorum. Kocan o şiveyi duymak istiyorsa onunla öyle konuşursun yine 😂
Cevap sahibi+1 yılSen peki biraz esmerlik var mı
Cevap sahibi+1 yılSafkan mısın bide yoksa kırma mı
Soran+1 yılBen annem de babam da Kürt bende biraz esmerlik var şu şekilde var buğday tenliyim mesela yüzüm bi tık koyu buğday ama vücudum ondan açık buğday öyle bişey işte 🙃 hayır tabi diksiyon dersi alcam üniversiteye gitmeden düzeltip gitcem rezil olamam 😕djcjf
Cevap sahibi+1 yılAnladım. üniversitede başarılar
Soran+1 yılEyvallah teşekkürler.
+1 yılHiç bilmiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılAferim djfj
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılÖyle bir kriterim yok
11 Yorumla
Soran+1 yılOlan kişilere sordum zaten:)
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var bir kaç sebebi
06 Yorumla
Soran+1 yılNedir?
Soran+1 yılSen bilirsin
Soran+1 yılKalsın ozaman
köle oldukları için
021 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılHayır katılmıyorum şimdiki kızlar hiçbiri kaynana ile yaşamayı kabul etmiyor Kürt erkeğiyle evlenince belki bazıları mecbur kalıyor okadar sjcjf
Soran+1 yılKürt kızların libidolari yüksektir diye mi düşünüyorsunuz neden bu düşünceye sahipsiniz peki? bende kürtüm ama beni tanımadan nasıl bilecen ya da yatağa girmeden bu Kürt libidosu kesin yüksektir diye mi düşüncen sjcjf
Soran+1 yılAnladım Van*ina için de şu yüzden olabilir güneydoğu özelikle sıcak bir iklime sahip ve genelde sıcak yerde yaşayan kişilerin çin*sel organları filan geniş büyük oluyor sjcjf ondan olabilir diye düşünüyorum
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum ama ben fitim yani okadar dolgun değilim sjcj
Soran+1 yılLibido olarakta bilmiyorum gerçekten
Soran+1 yıl19 yaşındayim sevişmedim
Soran+1 yılVjna da normal diyelim 170-55 kiloya nasılsa öyledir jdjd
Soran+1 yılGerek yok 🙂 teşekürler 🙏
Soran+1 yılYok ondan değil dersim var ve uygulamaya da pek uğraşmıyorum:)
Soran+1 yılUğramıyorum***
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evlilikte Kürt kızı tercih sebebi olan kişiler neden tercih ediyorlar yazarsa sevinirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler