Sanırım bu konuda ben kimseye güvenemicem 😔yanlız ölucem😂😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Zor bir durum olmalı. Sonuç olarak tecrübe sahibi oluyorsunuz bu konuda. Ama kimse ne olacağını bilemiyor karşınıza illa birisi çıkacaktır. Dize verdiği değerden, ayırdığı zamandan, gösterdiği ilgiden anlarsınız artık. Tekrar evlenmek için de bir problem yok yaşınız gereği. Gayet normal ve olgun bir yaş içindesiniz..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılSiz evlenmek isteseniz bile boşanmış bir kadına gerçekten evlilik niyetiyle gelen olmuyor. Çok nadir. Amaçları bu müsait bı şekilde yolumuzu buluruz. Ciddi ve güvenilir biri çıkarsa degerlendirin derim. Evet kız çocuğu iki kere dikkat ister. Ama tek kalırsanız ileride daha çok basiniz ağrıyacak saçma sapan insanların yürümesinden. Birde çocuğunuz büyüdükçe sizin evlenmenize karşı çıkacak. Küçükken kabullenip bu şekilde alışır. Ama büyüyünce daha büyük problem. Yaşamayan bilemez tabi. Zor durum. Yaşayan biri olarak fikrimi yazayım dedim.
01 Yorumla- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın
1 yılBence erkek evlenir ve evlenmeli de. Çünkü biraz değil baya beceriksizler ve bırakın çocukları kendilerini bile idare edemezler. Ama biz bayanlar hiç bir şekilde düşünmüyoruz nedense. Ben şahsen düşünmem ama çevremde boşanan bayan arkadaşlarıma gönül diyorum birine ısınırsa neden olmasın.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu siteye ilk üye olduğumda benzer bir soru vardı ama o diyorduki ben öz babası olmayabilirim ama biz geç tanıştık kızımla diyordu. Adam üvey kızını kendi kızı gibi kabullenmiş. Önemli olan insan olması. Öyle birini bulursan neden olmasın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
69Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u 1 yılevet evlenirdim aşıksam tabi ki de
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu hayatta en büyük seymaye Güvendir.
Güven olmadan asla çevrenizde İnsan da olmaz. Medeni durumunuzda dolayı Kızınızı düşünmeniz çok normal. Çünkü bu konuda karşı tarafa güven duymak cesaret işi. Asla Karşınızda ki insanın içini bilemezsiniz.
Aşağıda bir yorum gördüm ve açıkçası Erkekleri beceriksiz olarak küçümsemek çok tuhaf. Öyle bir zamandayız ki artık insanlarda el becerisi, maharet, marifet kalmadı. Bu da başka bir konu.
Benim de bir kızım ve Oğlum var. Bende sizin gibi endişelerim olduğu kadar asıl mesele kendi mutluluğunuzdan çok çocukları düşünüyoruz. Yani kendi hayatımızdan onlar için feragât etmiş oluyorsun. İkinci kez tekrar yeni bir insanı tanımak ve güvenmek kolay değil. Bir çok kişi maalesef samimi ve dürüst değil. Böyle olduğu sürece biri ile tanış olmayı bırakın insan uzak durmak istiyor.
Size tavsiyem çocuğu olmayan biri ile evlenin. Eğer çocuğu varsa da tek çocuğu olmasına dikkat edin derim. Çünkü fazla çocuk demek evde uyumsuzluk, huzursuzluk demek. Şöyle ki; siz evlenip o eve taşındığınızda bir nevi misafir gibi gitmiş olacaksınız. Karşınızda ki insanın çocukları bunu kabûllenmesi sonra ki zamanlarda sorun olacaktır. Çünkü çalıştıkları bir hayat düzeni değişecek ve paylaşmak zorunda kalacaklar odaları ve eşyaları. Yani çocuklarda kıskançlık görülmesi pek muhtemeldir. Siz Ruh eşinizle mutlu olayım derken asıl çocukların düzeni ve huzuru bozulacak.
Her çocuk kendi yaşam alanında huzurlu ve mutlu olmak ister. Başta sorun çıkmasa da sonradan illa ki sorun çıkacaktır.
O yüzden Gönül meyletmeden akılcı düşünmeniz de fayda var.
Rabb'im gönlünüze göre versin inşallah
03 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılKişisel tercihinize saygı duyuyorum ve hak veriyorum.
Fakat hayat yalnız geçmez, kızınız büyüdüğünde evden gittiğinde yalnız kalacaksınız ve o zaman hayatınıza birini almanız daha zor olacaktir. Hayırlısı olsun hakkınızda..
Ben eşimden ayrılacak olsam evlenmem bunun çocuklarımla veya toplumla alakası yok. Uzun bir evlilik sonrası tekrar evlenmem, çocuklarım büyük ve buna karşı çıkacaklarını sanmıyorum. Fakat evlilikten ziyada daha çok dünyayı gezmeyi keşfetmeyi tercih ederim. Yeniden birini sevip tanımak onun için bir şeyler yapıp, benim için bir şeyler yapmasını beklemek ( sevmek sevilmek çok emek istiyor) benim için zaman kaybı olurdu diye düşünüyorum.
22 Yorumla- 1 yıl
Ben de aynısını düşünüyoum ve kendim yaşayacak kadar becerikliyim. Erkek beceriksiz deme. Onlsr eski erkeklerdi. Artık erkekler de becerkli ☺️
- 1 yıl
@softpowerr erkeler beceriksiz demem çünkü eşim oğullarım babam ve erkek kardeşlerimin eline çoğu kadın su dökemez.
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bekarim hiç evlenmedim sevgilimin kızı vardi ve dogdugundan beri beraberdik gercekten cok seviyodum cocugu ben kabul ettim o edemedi herkes düzgün güvenilir birini ararken o mecaeayi secti yani olur takma kafana ben olmaz dediğin seyi tersten yasadim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız cocugu olunca biraz riskleri var malum sapık çok memlekette çok saygı duymak ve güvenmek gerekir kolay değil.. Hoş erkek cocuğu da aynı da. Emin olmadan, tanımadan girmeyin derim..
11 Yorumla
1 yılSon çare boşanmak değilse boşanmamaya calisirdim, anlasmazlik varsa da başka biri çıkarsa evlenirsin bundan doğal bir şey yok.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEvlenilir boşanmak hayatın sonu değil her insanda aynı olmaz güven sadakat önemlidir ikili ilişkilerde yanlzlk tercih olmamalı
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBüyük konuşmayayım ama bir daha asla evlenmem :)... Konuya gelirsek yeniden tabi ki evlenilebilir kalp yeniden caprar güven yeniden tahsis edilir. Hayat tüm olasılıklara gebe :))
01 Yorumla
1 yılBak sen öyle yaparak kendi gençliğini geleceğini erteliyorsun. Zaten günümüz kadınlarınin sorunu bu çocuğu alıp hayatlarını karartıyor babaya biraksaydin ya bak it gibi nasıl perişan oluyordu
06 Yorumla- 1 yıl
Tamam da böyle anaç duygularınız dan dolayı adam istediği boku yerken siz maalesef özgürlüğü kısıtlanmış sorumluluk sahibi. Hem anne hem baba olmaya çalışan fedakar anne oluyorsunuz. Ve siz çocuğunuzu büyütecem derken hayatı kaçırıyorsunuz. Mutlu olabileceğiniz günler koltukta tek başınıza oturup bkm mutfağı izleyerek geçiriyorsunuz.
- 1 yıl
Canım özel elbette ama sen kendi hayatını mahfediyorsun farkında degilsin
- 1 yıl
Tamam can bak boşanmışsin ne güzel. Aslında özgürsun ama evlenmek gibi niyetin var ama erteliyorsun
1 yılŞu an evliyim ve bir kizim var. Allah yasatmasin ama dusuncesi bile kotu benim icin. Gozumden sakiniyorum kizimi uvey babaya ne kadar guvenebilirim ki
10 Yorumla
1 yılBen evlenirdim gerçek olgunluktaki kişiyi bulduktan sonra
10 Yorumla
1 yılUmarım bu duruma getirmez hayat beni ama büyük ihtimalle boşanırsam biraz tanıdıktan sonra evlenirim. Kafam uyuşuyorsa niye evlenmeyeyim? Hayat devam ediyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılgercekten cok zor isin. seninle benzer kaderi paylasan biriyle evlenebilirsin. evlenmesende erkek arkadasini eve sokmaman daha hayirli olabilir. seni cok iyi anliyorum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılValla evlenmesen daha iyi bu devirde iyi bi adam bulamassın ama şuda var evlenmeyipte onla bunla düşüp kalkarsanda genelde dullar böyle çünkü kesinlikle evlenmeli ve tek kişiye adapte olmalısın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılKız veya erkek çocuk günümüzde çok fark etmiyor. İnsanlara güvenmek çok zor. Bu sebeple, evlilik gerçekten şart değilse evlenmemek daha sağlıklı görünüyor.
00 Yorumla Boşanmak istemiyorum.
https://voca.ro/1mKe5MhW350f00 Yorumla
1 yılOlacak mı olmayacak mı diye düşünmemelisin. Zamana bırak, neler oluyor neler geliyor önümüze. Olumsuz olma, kafi.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılülkemizde neler neler oluyor üvey babalar neler neler yapıyor çocuklara benim nacizane fikrim evlenmemeniz yönünde
10 Yorumla
1 yılŞahsen ben "kimseye güvenmem" diye genelleme yapamam. Güvenilecek insanlar mutlaka vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşandım kızım var ve annesinde tekrar evlenecek olsam ben bile eşimin kızımla sorun yaşama ihtimali yüzünden evliliğe uzağım. Aynı zamanda da tekrar tekrar baba olmak istiyorum bilmiyorum nasıl olacak 😏😒😏😒😏
00 YorumlaBoşanıp kurtulmuşsun bir daha evlenme hem çocuğun için iyi olmaz
013 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Devir çok kötü. Hem bana olan sevgisinden emin olabilmeliyim hem de çocuğuma olan saygısından emin olabilmeliyim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKızım varsa evlenmem, kimseye güvenemem o kadar, tek olsam en fazla zararı bana olur derim ama kızım olunca ona gelecek zarardan korkarım
00 Yorumla Çocuk yaninizda kalıyorsa bence bu bir sorun. Kız evlenene kadar ya da ne bileyim kendi ayakları üzerinde duruncaya kadar beklemek bence daha doğru.
00 Yorumla
1 yılYa kızınız ileride yuvadan uçarsa 🙄 doğru kişiyi bulursanız düşünün hocam ileri de daha zor olur birini bulması
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı.
1 yılEvlenirim büyük konuşurum evlenmem derim ama evlenirim kesin 😂
Ne zaman büyük konuşsam başıma geliyor 😂00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuğum varken bosanirsam çocuğumla aynı cinsiyette çocuğu olan biriyle evlenirim. Aksi halde evlenmem. Kızım varsa kızı, oğlum varsa oğlu olmalı evleneceğim kişinin. Çocuğu yoksa ya da karşı cinsiyet çocuğu varsa asla olmaz
00 Yorumla
1 yılşu an 1 kızım var ve boşandıktan sonra bir daha evlenmeyi düşünmüyorum 😂
03 Yorumla- 1 yıl
Yok valla büyük konuşuyorum henüz boşanmadım ama boşanırsam bir daha imkanı yok bir daha yakamam kendimi 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyin bir zamanı vardır, kızın da hep aynı yaşta kalmayacak, öncelik çocukların tabii ki.
10 Yorumla Kızını senin kızın olduğu için değilde çocukları severek yaklaşıp severse olabilir.
10 Yorumla
1 yılYnqi zor. durum ama illaki insan gibi insan cikar
02 Yorumla- 1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı.
1 yılevlenmezdim. ama arada sevgili tadında gorusurdum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Neden olmasın, güvenilir bir çevreden olduktan sonra
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılBüyük konuşmamak lazım ama sanırım evlenmezdim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılDoğru olan bu bana göre bir kızın var birlikte mutlu mesut yaşayın
00 Yorumla ben erkek halimle bile evlenmem. taaki cocuklarım kanatlanıp evden ucana kadar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Maddi anlam hariç hiçbir sebebi yok tekrar evliliğin o durumda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSonuçta öz babası değil. Ondan tabiki de güven olmaz. Hemen koca diye kudurmaya gerek yok, kalan hayatını kızına ada bence
01 YorumlaÖyle bir ihtimal olsaydı ben kızımı seçerdim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır evlenmezdim. Çocuğumu riske atamazdım. Eş değil kızım öncelikli olurdu benim için.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. Doğru kişiyi bulduğumda evlenirim bulamazsam asla evlenmem
00 YorumlaBoşandıktan sonra yeniden evlenmeyi düşünmem ben hele de çocuğum varken
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle evlilik falan başımdan geçse, tekrar evlenmeye cesaret edemezdim...
00 Yorumla
1 yılBişi olmaz ölünce yanında götüremiyorsun zaten, tabi firavun değilsen🤣
00 Yorumla
1 yılÇok zor bir durum ancak Allah korkusu olan biriyle evlenirdim
00 Yorumla
1 yılKızım var ve evet evlenirim ama hemen değil. Uzun bir süre bekar takılırım sevgilim olsa da
00 Yorumla
1 yılTekrar o hatayı yapmazdım. hayat bekar olunca güzel
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok ama çok dikkat edilmesi gerekir evet doğru insan var bu konuda hem fikiriz ama ona denk gelip bulmak önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni memnun edeceğini düşündüğün biri olursa evlenirsin. Hem de koşa koşa
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKötü anlamda değil. İsteyerek evlenirsin anlamında
Gizli Üye(30-35)1 yılAbla emojileri karistirdin galiba sadece ağlama emoojisi atcaktın 😂
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl😂 ne bilim zorla gülduruyolarsa bi isaret yap dicektim
Cevap sahibi1 yılBana diyene bak 😂
Gizli Üye(36-45)1 yılKızım olsaydı asla, oğlum var yine evlilik düşünmüyorum kimseyle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duruma gore buyuk konusmamak lazim. Ama yalniz hayat zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin gibi güzel bir Hatun aşkı yaşaması lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok zor kızın anneanne evinde kalacaksa belki
00 Yorumla
1 yılBenim çocuğum yok büyük konuşmayayım ama ben yeniden evlenmezdim. Erkek arkadaşım boşanmış iki oğlu var ben onu öyle kabul ettim, evlenmeyi düşünüyoruz.
00 Yorumla
1 yılDoğru insanı bulduktan sonra neden olmasın ki önemli olan doğru insanı bulman ama dediğin nokta çok önemli kesinlikle katılıyorum çok dikkat etmen lazım 😌😌😌😌🤦🤦🤦🤦
01 Yorumla- 1 yıl
Seni ekledim canım müsait olunca bana yazarsan sana bir tecrübemi aktaracam, bol şans 🌿
1 yılTensellik önemli ben zina istemiyom evllik çok istiyom ikinci olmuyo yaşta 32 evllik güzel sende gözlerin çok güzel
03 Yorumla- 1 yıl
Dertleşelim isterseniz yaz kabul edersen
- 1 yıl
olur mu gizliden çıktım
1 yılBüyük konuşma. Biri çıkar karşına kararın değişebilir.
01 YorumlaBende bu konuyla ilgili tecrübeli birinden bilgi almak istiyorum , bilgisini olan varsa yazsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKafa dengi ve güvenilir biri ise evlenirim
06 Yorumla- 1 yıl
Herkes yalnız ölüyor neredeyse
- 1 yıl
Kafa dengi biri olmadıktan sonra yanında biri olmuş bir anlamı yok
- 1 yıl
Sen olduğun için değer veren yoksa hepsi gereksiz kişilerdir
- 1 yıl
Ama günümüzde dış görünüşe ve maddiyata önem verilmeye başlandı, işin acı tarafı da bu ikisi de hem kadınlara hem de erkeklere mutluluk getirmiyor.
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım