Aile her zaman affedermi?

Kripto yüzünden 3 cü batışım bu sefer anladım ki ben kumarbaz olmuşum bağımlıyım ilkinde dayım yardım etti beraber ödedik tabi yeniden girdim bir şekilde uzun süre debelendim bittim onu anladım babamı aradım dedim ben yapamıyorum olmuyor bu hayatı yaşamayı beceremiyorum kapat telefonu gel dedi emekli olmuştu 2 yıl önce kadar ve üstünede 2 yılda biriktirdiğiylede çıkarttı 600 k verdi biraz kaldı onuda ödüyüyoruz tabi ben bu sefer dedim kesin bitti arada slotta oynuyordum nadiren orada kazandım ama kazandığım benim olmayan para gidince hırs yaptım dedim ben bunu daha kolay kriptodan kazanırım bir anda girdim içine yine hırs işte yine aslında orada o parayıda kazandım ama dedimki devam etmeliyim iyi kazanıyorum bu sefer kaldıraç yok böyle böyle kaybettiğimi alırım bir sayfanın yönledirimi ile kaldıraca girdim işlem terste kaldı 3 k dolar liq olacaktı sonra bir daha çektim kredi kredi kartını boşalttım ekledim baktım yeterli değil gibi babamın telefonu aldım ondan da çektim yükledim ettim hesapta toplam 16 k olsu poazisyonu taşıdım 1 hafta düze çıktı tabi bu kadar parayla girmişken bir yüzde 20 yapsam bana yeter dedim ve sonra yavaş yavaş 2 ay içinde eridi para gitti liq oldum ailem borç bitiyor az kaldı zannediyor 700 k borç var ve elde 50 k yatan maaş 900 k lık araba var desem diyemem onlara bu saatten sonra hadi sadece kendi üstüme olsa en kötü bas git belki 3 5 yıla affeder ama böyle onuda yapamıyorum aklımdaki tek şey intihar eve korkakça kaçmak bu tüm sorunların üstüne birde bu olduğu zaman yıkılacaklar ama her türlü yıktım onları zaten

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Güncel konu
Aile her zaman affedermi?