Ailemi cok seviyorum harika bir ailem var. Annem babam abim gercekten mukemmel insanlar. Ama gel gelelimki zamaninda cok yanlis seyler yaptilar. Evet bazilariniz baska derdin yokmuda buna takiyorsun diyecek fakat herkesin derdi farklidir maalesef benim derdimde bu. Ben kucuklugumden beri yasitlarimdan fazlasiyla kisayim ve ben uzamak icin elimden geleni yaptim.30 kisilik sinifta kizlardan bir ben basketbola secildim q ay kursa gittikten sonra babam "topu kaldiramamam" gerekcesiyle beni kurstan aldi. Ben yine yilmadim zaten kucuklugumden beri sut icerim o ayri sonra hormon tedavisini ogrendim ve ona da karsi ciktilar. Obez olurmusum tuylenme olurmus vs oysaki bunlar asilsiz seyler. Hicbir yan etksii olmadigi kanitlandi. Durumumuz iyi bari boy uzatma ameliyati olayim diyorum kesinlikle boyle birseyi yaptirmayiz diyorlar. Soyleyin simdi ben ne yapayim ailemin zamaninda yaptirmalari gereken seyleri yaptirmayip benim yasitlarimdan cok cok kucuk olugumu gorerek hicbir sey yapmadilar benim ne sucum var bu durumda. Merak edenler icin boyum 152 .
Güncellemeler
+1 yıl
19 yasindayim buyume kimirdaklarim kapanmis 3 senedir uzamiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer