Genç bir kız evliliği mutluluk sanıp evlenince ya üzülürse sonradan? Çocuklar yapmayın lütfen bunu
Bir kardeşimle konuştum ailesinin yanına gitme kararı almış yakın zamanda çekiyor resti hem koca baskı hem ailesi herşeye karışma o bu
Telefonu kontrol etmeleri kısıtlamaları ailesini senede bayramdan bayrama bir görmesi ve dahası lütfen sevgisizligi başkasın da sevgi arayışı ile evlenip zehir etmeyin kendinize akran yaş olarak ve kafa olarak anlaşabildiğiniz birini bulun evlilikten başka şans yoksa 👏🏻
Bir kardeşimle konuştum ailesinin yanına gitme kararı almış yakın zamanda çekiyor resti hem koca baskı hem ailesi herşeye karışma o bu
Telefonu kontrol etmeleri kısıtlamaları ailesini senede bayramdan bayrama bir görmesi ve dahası lütfen sevgisizligi başkasın da sevgi arayışı ile evlenip zehir etmeyin kendinize akran yaş olarak ve kafa olarak anlaşabildiğiniz birini bulun evlilikten başka şans yoksa 👏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Beeen şahsen 19 yaşı çok çok erken buluyorum yaşayamadığı gençliğine ah vah edicek keşke yapsaydım dedikleri olucak 24-25 yaş arası evlilik ideal
Artık önüne bakması en iyisi umarım istediği özgürlüğe kavuşur 👏🏻
🏃🏻♀️🏃🏻♀️umarımmmm!!
Tek dileğim kardeşimin başarması hayırlısı olsun 🥺
Hayırlısııı👐🏻🥰
9 10 yaş fazla değil bence
Fazla hocam çok çok sevip evlendiler diyelim tamam hadi ama lütfen yazımı iyi okuyun böylede olabiliyor evlilikle kör olursa gözler