19 yaşında nişan 21 yaşında evlilik olur mu?

Ya linclemeyin evlenmiyorum sadece fikrinizi merak ediyorum.

Annemin kiraya verdiği bir ev var. Annem kiracisiyla sözleşme yapmaya benimle gitmişti. Adamla eşi beni beğendiler. Adamın erkek kardeşi var evlenmek istiyormuş falan. Ben diş hekimliği daha 1. Seneyim, 19 yaşındayım adam ise 25 yaşında avukat ve baya ünlü bir avukat genç yaşına rağmen hatta 3 sene önce bizim lisemize gelmiş avukat olmak isteyen öğrencilerle konuşmuştu baya ünlü bizim şehirde. Ama dikkatimi çeken şey bunlar baya ahlaklı bir aile. Mesela biz 2 yıllık sözleşme yaptık ama anlaştığımız kira çok düşüktü kiracı kendi kendine biz istemeden kirayı yükseltti , eve çok iyi bakıyor. Eşiyle annem tanıştı baya iyiler. Sonra kiracimizin kardeşini ilk gördüğümde bizim evin oraya gelip deprem parasını anneme verdiler o gün gördüm. Zaten o günden sonra adamın annesi annemle konuştu falan. Ben okuyorum ve kafamda hiç böyle bir konu yok ama adam cidden iyi biri. Hayatımın fırsatı gibi hissediyorum. Tek takıldığım nokta acaba yaşım fazla mi küçük? Bir de adam ve ailesi bana dediler ki istersen Nisan 2-3 sene sürebilir dediler ama 3ten fazla süremez dediler. Yanı 22ye kadar bekletebilirim. Ayrıca okumama da bir şey demez. Bilmiyorum aklımda sadece bir düşünce olarak bulunduruyorum. Size sorayim dedim.

19 yaşında nişan 21 yaşında evlilik olur mu?