AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evlenilir evet
yakın akrabam 36 yaşında evlendi... yani bu işler bir de nasip.
Evlenilir tabi. Reşit olduktan sonra evliliğin bir yaşı olmaz ki.
Çevrem çok düşündürüyor
Çevren evlenmeyecek, sen evleneceksin. Kimin umrunda. Hayat senin. İstediğin ve anlaşabildiğin bir insan ile yuva kurabilirsin tabiki de.
Bana sevdiğim kişinin yaşı uygun değil evlenecek biri değil, olgun biri, büyük olsaydı diyorlar.
28 yaşından daha olgun kimi istiyorlar? Baban yaşında adam ile mı evlenmeni bekliyorlar. İnsanları bu kadar hayatınıza dahil ederseniz ve onların isteklerine göre biri ile evlenirseniz mutsuz bir kadın olarak muhtemelen hayatınızı devam ettireceksiniz. Hayatınız ile alakalı konuları çevrenizin yorumları ile şekillendirmeyin. Sizin ne istediğiniz önemli.
Bende onu diyorum sevdiğim insandan önce 34 yaşında adamı onermişlerdi istemedim uyumlu değildik. Adamın işi gücü yerinde düğün olacaktı vs yani epey övdüler. şu an ki kişiyle düğün istemiyorum büyük biriyle olsaydın evi çekip cevirirdi, her şey tam olurdu diyorlar umursamamak elde değil sonuçta hergun bunları duyuyorum
Dediğim gibi. İnsanları hayatın hakkında yorum yapacak düzeye getirirsen mutsuz bir insan olarak yaşarsın. Buna son vermeni öneririm.
Tabii ki sevdiğim insanla evleneceğim her ne kadar yaşın uyumlu değil vs deselerde
O zaman harika. Hayatta her zaman birileri senin hakkında yorum yapmak isteyecek ve müdehale etmeye calışacaktır. Etik olan davranışları sergilediğin ve dürüst olduğun müddetçe insanların senin hayatın hakkındaki müdehalesine imkan vermemeye gayret et. Umarım mutlu bir evlilik yaşarsın.
Teşekkür ederim umarım seninde hayatında her şey gönlünce olur.
Neden evlenilmesin Hatun imkanın varsa bir an önce evlen
İdeal yaş bence.
Gerçekten mi
Evet. Her iki tarafında olgunlaşmış olduğu yaştır benim gözümde.
Evet bende öyle hissediyorum ama çevrem geç kaldın muamelesi yapıyor
Çevrenin geneli 18-19 unda girmiş gibi. Herkes işine baksın. İdeal yaştır. O yaşlarda evlenenler gözü açılmasın diye evlendirilmiştir.
Evlenilir niye evlenilmesin
Ooo sen erken bunalima girmissin be knk
Senin çevrende baskı veren yok herhalde. Umarım yaşarsın.
Oha yuh kardes sen her onune gekene boylemisin. Sana biaey diyen olmadi az sakin ol ya
İstedigimj yazarim sn sacmaladin. Bunalima girmissin gercektende
Olm ben bir şey yazmadım sacmalayan sensin. Gelmiş durduk yere erken yaşta bunalıma girdin diyorsun başına gelsinde bunalım mi başka bir şey mi anlarsin
İstediğini yazamazsın. Sana o hakkı vermiyorum kaybol sorumdan sorunlu saIak
Kaç yaşında olmalıydı
Size soruyorum
Sen kaç yaşındasın
27 yazdım soruya
Evlenilir ozaman. Kariyerler tamamsa
Evet işim var ama evleneceğim kişiyi küçük buluyorlar. Daha büyük tercih etmemi istiyorlardi
Yaşı yaşına denk daha ne olsun
Evet bence de anlaşıyoruz ama ille daha büyük tercih etmemi istiyorlardı. Bana 34 yaşında birini önermişlerdi istemedim
boş ver git evlen
Neden evlenilmesin
Çevrem geç kaldın diyor
Saçmalama ya en güzel cagindasin
Bende öyle düşünüyorum sonuçta işim var birde evleneceğim kişiyi de küçük görüyorlar
Her kes herşeyi söyler sen ne söylüyorsun
Ben herşeye rağmen sevdiğim insanla olmak istiyorum tabii ki. Bana başka birini onermişlerdi işi gücü epey iyidi düğün yapacağım diyordu gönlüm yoktu ama. Bu kişiyle düğün istemedik o adam olsaydı her şey çok güzel olurdu diyorlar iste
tam zamanı
Evliliğin yaşı olmaz
evlenilir ya ne olacak
İdeal yaş
Bende kendimi hazır hissediyorum ama geç kalmış muamelesi görüyorum
Yok normal tam zamanı aslında ilerlerse daha çok seçici olursunuz
Evet her konuda artık sorumluluk alabilirim diyorum kafama göre birinde bulmuşken uzatmak istemiyorum ama çevrem şimdi sesini çıkarmaya başladı
Sen boş ver çevreyi hayat senin sen yaşayacaksın.
Onu seviyor musun gerçekten
Evet neden ki
Sebep?
Konuşacağız
Ne konuşacaksın
Evet
sen kaç yaşındasın
Tabi ki tamvakti
Bende öyle hissediyorum çevrem geç kaldın diyor ama
Millet konuşur sen hayatını yaşa😃
arzulu msn