Erkekler erkek kuzeninin sevgilisiyle öyle telefonda falan arayıp konuşur mu normalde? Benim akrabalar çok uzakta hiç akraba ilişkilerim olmadı. Bana ters bi durum gibi geldi. Normal mi bi erkeğin erkek kuzeninin sevgilisiyle konuşması
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim sevgilim olsa erkek kuzenimle konuşsun istemem
Yani normali bu olması gerekmiyor mu zaten benim akrabam yok diye akrabalık ilişkilerin yok senin diyor
Bu kız akraba değil ki hem benim abilerim yengelerimi bile arayıp konuşmuyor kuzenin sevgilisi ne alaka yani
aynen öyle
Aynı ortamda sohbet edilebilir ama telefonda konuşamaz
Defalarca konuşma dememe rağmen gizleyerek konuşması ayrılmaya sebep mi
Ay iğrenç bi durum benim de başıma gelmişti kız sevgilime trip falan atıyodu fjqldnşwmfşwmd
İnsanlar yengesini bile aramıyor bunlar herşeyi normalleştirmeye çalışıyorlar ya
Valla kız y. llu oluyor genelde ben demiştim ilk tanıştığım gün bu kızdan bir şey çıkacak diye dmşwmfşwmdş çıktı da
Bu kız da yollu kuzeninin bekar evinde falan kalıyor bi de benim 6 yıllık ilişkim nişanlım yani bu kız daha yeni hortladı canımı sıkıyor ya bişey diyince de kuzenimin sevgilisine mi bakacam oluyor e konuşma çok mu gerekli yani dimi
Ona bakacağından bahsetmediğini kıza karşı düşüncelerinin kötü olduğunu falan anlatmaya çalış tatlı bir dille ben sinir krizi geçirerek yapmıştım öyle yapma NDOWMFPWMDEP
Ters bencede
Nişanlım oluyor bu 6 yıllık ilişkim. Bi kaç kez konuşma dedim bu yüzden tartıştık bayağı, bu sefer de gizli gizli konuşuyor. Dün aramış ben de hem onunla kavga ettim ayrıldım hem kızın numarasını istedim mesaj attım kız diyor ki o benim abim konuşurken hesap vermicem. Çok sinir oldum o kim oluyor da benimle bu şekilde konuşabiliyor yani. Nişanlım veriyor bu cesareti. Nişanlım da kuzenimin sevgilisine mi bakacam diyor. E konuşmayın o zaman çok mu lazım.
Bnce çok saçma kız malın önde gideni
Hayır konuşmaz
Ayrılayım mı sence beni manipüle etmeye çalışıyor
6 yıllık ilişkim bu arada nişanlım oluyor bu kız yeni çıktı ortaya defalarca konuşma dedim bu sefer de gizli gizli konuşuyor benim kızla hiçbir samimiyetim yok nişanlımdan numarasını istedim mesaj attım sana hesap mı vericem o benim abim dedi. Bu cesareti de nişanlımdan alıyor. Nişanlıma diyince de senin akrabalık ilişkilerin yok sen bilmiyorsun diyor ne alaka benim abilerim de yengelerimi bile arayıp konuşmuyor
Bildiğin ilişki yaşıyor bunlar kızın küstahça verdiği cevaptan bile belli hemen ayrıl
Normal degil tabiki
Bence de normal değil manipüle etmeye çalışıyor bi de kardeşim gibi diye.
Ya bosverseya...
Bu kuzen sevgilin mi yoksa
Nişanlım kuzeninin sevgilisiyle konuşuyor
Nisanlin birde.
Peki o kizla sohbeti ne durumda. Yani icerik olarak.
Evet. Bir de 6 yıllık ilişki. Bilmiyorum pek nişanlımın dediğine göre kuzeniyle ilgili konuşuyor. Dün aramış kız benden sakladı. Kızın bende numarası hiçbir şeyi yok samimiyetim de yok ben bile konuşmuyorum yani. Kızın numarasını istedim mesaj attım ben konuşmak için izin almicam benim abim diyor. Cesarete bak. Nerden abin olmuş te dış kapının dış mandalı ona bu cesareti veren de nişanlım zaten
Aynen oyle. Gevseklkk orada basliyor. Bana da mantikli makul gelmedi. bir sekilde uzak tut ama araya cok fazla sertlik sokma