Erkek arkadaşımın kuzeni?

Erkek arkadaşımla bir buçuk senedir birlikteyiz. Erkek arkadaşımın beni sevdiğine eminim çok fazla seviyor, evlenme teklifi etti herşey yolunda güzel aslında. Erkek arkadaşımın kız kuzenleri var ilk başlarda hepsini kıskandığımı sanıyodum çünkü çok fazla samimi içli dışlılar sarılıp öpüyolar ama sonrasında tek bir kuzeninden haz etmediğimi farkettim. Kızdan nefret ediyorum. Bir konu oldu erkek arkadaşım benim üzerime geldi kıskançlığından kuzenimden kıskandı bende sen kuzeninden uzak durabiliyo musun ki bana diyosun diye o kadar üzerine gittim ki kuzenine mesaj atmış aramızı bozuyosun diye.. sonrasında kızdım ben nasıl atarsın böyle bir mesaj diye kızın ablasıda duyunca her yerden sildi beni ve erkek arkadaşımı.. mesaj attım açıklama yaptım fakat cevap vermedi.. hazetmediğim kuzenindende özür diledim upuzun açıklamalar yaptım cevap vermedi doğru düzgün beni takmadı bile. İyi olmak istiyorsam hareketlerime dikkat edicekmişim beni tehdit etti. Farklı şehirlerdeyiz anladığım kadarıyla erkek arkadaşımla araları iyi düzeldi. Erkek arkadaşımda onları takmamamı söyledi beni korudu. Ama ben nefret ediyorum onlardan kişisel olarak ilerde bir araya geldiğimizde sizce nasıl davranmalıyım? Laf ediyim mi? Çok bunalmış durumdayım erkek arkadaşımı üzmek istemiyorum ama yediremiyorum gururuma. Yardım edin lütfen ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşımın kuzeni?