Erkek arkadaşım ve kuzenim?

Erkek arkadaşımla kuzenim aracılığıla tanıştım. Ama kuzenimle önceden tanıştıkları için çıkma sürecimiz içinde konuşuyorlar bazen. Acayip kıskanıyorum ama söylemeye istemsiz olarak çekiniyorum.kuzeninle çok büyük bir kavga ettik artık birbirimizin hayatında yokuz. 2 gün önce sevgilim benden ayrılmak istedi sebep olarkta yapamıyorum diye bir gerekçe gösterdi. Ama sonradan başka bişey olduğu anlaşıldı üniversite için yurt dışından biri çağırmış. Beni üzmemek içinde bu yolu kullanmış herneyse kuzenim bana mesaj attı sevgilinden ayrılmana üzüldüm diye. Bugün sevgilime kuzenimle konuştunmı diye sordum evet arada konuşuyoruz dedi. Mesajı söylemeye dilim varmadı napmalıyım sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşımla kuzenim aracılığıla tanıştım. Ama kuzenimle önceden tanıştıkları için çıkma sürecimiz içinde konuşuyorlar bazen. Acayip kıskanıyorum ama söylemeye istemsiz olarak çekiniyorum.kuzeninle çok büyük bir kavga ettik artık birbirimizin hayatında yokuz. 2 gün önce sevgilim benden ayrılmak istedi sebep olarkta yapamıyorum diye bir gerekçe gösterdi. Ama sonradan başka bişey olduğu anlaşıldı üniversite için yurt dışından biri çağırmış. Beni üzmemek içinde bu yolu kullanmış herneyse kuzen
Güncellemeler
+1 yıl
Kuzenimle başka bir konudan dolayı tartıştık beni tehtit etti sevgilimin olduğunu aileme anlatmak v.s sevgilimlede barıştık çünkü bana ayrılmanın gerçek sebebini anlattı ama ben aklımdaki soru işaretlerini napıcağımo soruyorum sevgilimde kuzenimle çok büyük bir kavga yaşadığımı biliyor anlatmıştım o da beni savunmuştu ancak şimdi ayrıldığımızı sanırım o söylemiş kuzenimde onun senden ayrılmasına üzüldüm diye mesaj attı ayrılma olayı yokkende kuzenimle beraberken kuzenimle telefondan konuşuypdu
Erkek arkadaşım ve kuzenim?