Aile & Toplum Neden dugun yapilir erkekle kadın rahat rahat duzusecekkler diye bir kutlama mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neden dugun yapilir erkekle kadın rahat rahat duzusecekkler diye bir kutlama mı?🤔🤔 Güncellemeler1 yıl Gelinle damada gece bolll duzusmeler desem kavga cikar mı sizce arkadaslar? Güncellemeler1 yıl Ama yalanda degil yani duzusecekler gskdkskdkdf Neden dugun yapilir erkekle kadın rahat rahat duzusecekkler diye bir kutlama mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KelebekSevgili Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 92% 1 yıl Düğün evliliğin belirtisi gibi bir şey sanırım ama ben gerek duymuyorum, düğün yerine hayır yapılır, mevlüt okutulur. Düğüne verilecek parayla gidip umre yapılır, tahran turuna balayına çıkılır. 0 0 Yorumla
Halisillizyon Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 88% 1 yıl Yeni bir yuvanın temeli atılıyo ondan güle eğlene yapılsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yooo rahat rahat zikissscekler diye insanlar mutlu olup gobek atiyo fksjfdmfjskdjskdkdf Yorumla Halisillizyon 1 yıl Normali o ya ağlasınlar mı sen ne olsun istiyorsun dkdjd Yorumla
ɪʀᴇᴍᴀᴍᴀʜᴏssɪᴋᴏʟᴀɴღ Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl ben sade bir nikah yapicam düğün gereksiz geliyor gider o paralarla balayında egleniriz 0 0 Yorumla
ykol55 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl Kadını s1kmeden önce enerji boşaltıyorlar. Yoksa sabaha kadar s1ker. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aile kurulduğu için kutlama yapılır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Haklısın bu arada soshxodhdlebdk 0 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen düğün yapmayı düşünüyor musun Yorumla Soran 1 yıl Hayirrrrr fkskf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şahsen bende düşünmüyorum çok boş geliyor bana xkdhxldhdo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl Napcan fskkskskd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konusurz belkii diye eldjeodheodh Yorumla
furkanyilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Jxfndkncxk aynen öyle aynen 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Xjekdkdke mesela yabancilar dugun yapmiyor biz niye yapiyoz aklima öyle geldide heralse rahat rahat duzusecekkler diye Yorumla furkanyilmazz 1 yıl Kesinn halay cekiyo aileler dusunsene kizin ailesi gece kizimiz skisecek diye halay cekiyo Yorumla Soran 1 yıl Dugun cok sacma gwliyo iki insanin sikisssmesini ben niye kutluyim ki ya fksjdskdkskf Yorumla furkanyilmazz 1 yıl Xjfndkjckd haklısın valla Yorumla
Stoch12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dkskdkskskskd Yorumla Soran 1 yıl Sırf iki insan rahat zikissscek diye niye kutlama (dügün) cikarmislar ki fkskdf Yorumla
ND-KazaNova Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Miss 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dnskdk duzusecekkklerr zikisecekkkler hayirli olsun damatla kizimizaaa dkskdkskd Yorumla ND-KazaNova 1 yıl Hahah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Düğün evliliğin belirtisi gibi bir şey sanırım ama ben gerek duymuyorum, düğün yerine hayır yapılır, mevlüt okutulur. Düğüne verilecek parayla gidip umre yapılır, tahran turuna balayına çıkılır.
Yeni bir yuvanın temeli atılıyo ondan güle eğlene yapılsın
Yooo rahat rahat zikissscekler diye insanlar mutlu olup gobek atiyo fksjfdmfjskdjskdkdf
Normali o ya ağlasınlar mı sen ne olsun istiyorsun dkdjd
ben sade bir nikah yapicam düğün gereksiz geliyor gider o paralarla balayında egleniriz
Kadını s1kmeden önce enerji boşaltıyorlar. Yoksa sabaha kadar s1ker.
🤣🤣🤣🤣🤣
Aile kurulduğu için kutlama yapılır.
Haklısın bu arada soshxodhdlebdk
Sen düğün yapmayı düşünüyor musun
Hayirrrrr fkskf
Şahsen bende düşünmüyorum çok boş geliyor bana xkdhxldhdo
Kaç yaşındasın
Napcan fskkskskd
Konusurz belkii diye eldjeodheodh
Para kazanıp balayına çıksınlar diyee
Jxfndkncxk aynen öyle aynen
Xjekdkdke mesela yabancilar dugun yapmiyor biz niye yapiyoz aklima öyle geldide heralse rahat rahat duzusecekkler diye
Kesinn halay cekiyo aileler dusunsene kizin ailesi gece kizimiz skisecek diye halay cekiyo
Dugun cok sacma gwliyo iki insanin sikisssmesini ben niye kutluyim ki ya fksjdskdkskf
Xjfndkjckd haklısın valla
Evet
Dkskdkskskskd
Sırf iki insan rahat zikissscek diye niye kutlama (dügün) cikarmislar ki fkskdf
Mantıklı
Fjekfkdkdksf
Miss
Dnskdk duzusecekkklerr zikisecekkkler hayirli olsun damatla kizimizaaa dkskdkskd
Hahah
Bilmiyorum