Aslında çözüm kolay özel günleri telefona kaydedip birde alarm kurup sonrada 2 güzel söz ve 2 düşünceli hareket yeterli oluyor ama işte çoğu erkek teknolojinin faydalarindan yararlanmıyor 😊 kadınlar herzaman simartılmayı severler 😊 ve bunu aklınıza sokmak içinde uğrasırlar
Evet, genelde öyle kadınlar. :D Olmayınca, suratlar beş karış. Her şeyi zorla yaptırıyorlarmış gibi oluyor o zaman da. Sırf yüzü gülsün diye yapıyor erkek.
Çok artmışlar. Tabiki hatırlanmak istemek en doğal hakkımız. İlla maddi olması gerekmiyor. Bir güzel söz de yeter kendisinin hazırladığı bir yemek bir kahvaltı ne bileyim. Düşünmek önemli.
Bence bazı kadınlarda bunun için özel bir yetenek falan var ben de çok fazla gidildiğini düşünüyorum adam hatırlayınca iki güzel laf ediyo onu bile burnundan getirenler var
Cicek alsam cok banal, baska bir sey bulmakta cok zorlanıyorum. Almasam güzel bir dörtlük yazsam çok basit. Her gün sitelere bakıyorum bulamıyorum özel birsey. Napcam ya !
İlişki içindeki bazı bir iki özel gün haricinde diğer saçmalıkları hiç umursamam bile ve bunu karşımdaki insan da bilir önceden, bu yüzden de içim rahattır her zaman...
En İyi Cevaplar