- +1 yıl
Çünkü erkekler gözleri ile sever. Sevsin isteyen tabi kendinden ödünç vermeli. İster sevsin ister sevmesin diyorsan canın nasıl istiyorsa öyle takılırsın. Öyle de seven var.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Pardonda seven insanın kalbini sevmeli. Vucut için seven zaten sevmesin yaşlanınca kalmıyor.
- +1 yıl
Doğru diyorsun. Ben de böyle düşünüyorum ama diğer türlü gördüğümüz bir gerçek de var. Süslenmeyince kocasının aldattığı olaylar vesaire, yoktur böyle olaylar diyemeyiz. Herkesin kendi tercihi.
- Soran+1 yıl
Aldatan adam her vakit aldatıyor bunun ona özel ayrıntılı bakımla alakası yok. O zaman kadın kilo alınca her erkek aldatsın. bu kişilikle alakalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kadının kendine saygısıdir bu önce kendini güzel bulmak için yapmalıdır. Sen kendini güzel bulursan herkes. bulur. zaten..
14 Yorumla- Soran+1 yıl
ben onu kastetmiyorum zaten insanlar hep temiz ve bakımlı ki ben ayrıntılardan bahsediyorum. Kadınlardan fazladan süslü olmasından. İnsan kendisine olan saygısı kaybolmaz mı biri için süslenince sanki kölesiymiş gii. Yanlış anlama yapana saygım var belki de yaşın genç diye böyle düşünüyorum.
- Soran+1 yıl
Bu fedakarlık değil bildiğin bir erkeğin karşısında ağırlığını kaybediyorsun. Bu bildiğin onur kırıcı.
- +1 yıl
kadının erkek için süslü olmasını anlamıyorum aslında. Neden kadın biri için süslü olsun ki? Kadın kendi için süslenmeli. kimse için değil
01 Yorumla- Soran+1 yıl
ben onu kastetmiyorum zaten insanlar hep temiz ve bakımlı ki ben ayrıntılardan bahsediyorum. Kadınlardan fazladan süslü olmasından. İnsan kendisine olan saygısı kaybolmaz mı biri için süslenince sanki kölesiymiş gii. Yanlış anlama yapana saygım var belki de yaşın genç diye böyle düşünüyorum.
Neden pis pasaklı dağınık olsun
Önce sen bunu bir cevapla03 Yorumla- Soran+1 yıl
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Tuhaf bir soru
Neden süslü olmasın
Erkek hakeder haketmez ayrı da
paspal paspal mı gezsin kadın da
ben olsam öyle görmek istemem
kendimi de karşı tarafı da07 Yorumla- Soran+1 yıl
- Cevap sahibi+1 yıl
Ego ile alakayı çözemedim hala 😂
Kendine olan saygının kaybolmasına hiç gelmeyelim
Beğenilmek ve arzulanmak güzel duygular
Bence sende anlarsın - Soran+1 yıl
Parrdon da bunu saçma sapan özel kıyafetlerle yapıldığınız düşünürsek bir erkeğin neden egosunuz kaldıryoruz. Beğenen beni normal günlük hayattaki halimle de beğenebiilir.
- Cevap sahibi+1 yıl
Tamam da güzelim seni öyle beğenmiş ki evine almış
- Soran+1 yıl
işte ben de diyorum ben normal halimle beğenmiş. Kadınların neden özel kıyaetler giymesi gerekiyor anlamıyorum. Hiç bir kadın da demiyor sen kimsin ki sana özel şeyler giymem lazım. Ağırlığımız gidiyor resmen.
- Soran+1 yıl
sen hak vermiyor musun
- Cevap sahibi+1 yıl
Maalesef
Neden ağırlığın gitsin
İsteyen süslensin istemeyen süslenmesin, süslenen de süslenmeyen de işine baksın, kimse kimseye karışmasa ne güzel olurdu hayat 🦄
02 Yorumla- Soran+1 yıl
tabiki karışmıyorum. zaten sonuna eklemişim saygım sonsuz diye. Sadece neden diye merak ettim. Hangi duygularla bunu yapıyorlar diye. Bir erkeğin karşısında ağırlığını kaybedildiği için.
- m+1 yıl
Hayır öyle bir zorundalık yok
00 Yorumla - +1 yıl
Kizlarsoruyor un en saçma sorusu geldi
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Erkekler süslenince hoş karşılanmıyor
06 Yorumla- Soran+1 yıl
olay o değil bir kadının eşine özel olarak süslenmesi. Neden bir kadının bir erkeğe özel bir şey yaparak egosunu yükseltmeli neden yani!!!
- +1 yıl
Erkekler kadınlara neler neler yapıyor egoları yükselsin diye onlar dan hiç bahsetmiyorsun ama
Hesap ödemeler kapı açmalar çiçek almalar tek taş almalar sandalye çekmeler kucakta taşımalar ceket vermeler yemeğe çıkarmalar... Centilmenlik adı altında yeterince egonuzu yükseltiyoruz - Soran+1 yıl
Bunla o bir mi onu kadınlarda yapar. Benim karşı koyduğum bunu kadınlara yüklenmesi. Kadınları özel olarak eşi için hazırlanması gerekliliği gözü kaynmasın diyeymiş zaten kayana engel olamazsın. Kişilik meselesi
- Soran+1 yıl
yapabilir nolmuş
- +1 yıl
Temizlik imandandır. Süs keyfi bir şeydir.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
- +1 yıl
Fazla süslü olmayin ben istemiyorum önemi yok isteyen var sa onla muhatap olun zorla mı canları cehenneme canım sjsjs
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bence bu soruyu sormamalısın
010 Yorumla- Soran+1 yıl
MAntıklı değil mi siz erkeklerin egosunu niye yükseltiyorsunuz.
- Soran+1 yıl
neden? siz kadınlar için napıyorsunuz? Para getiriyoruz deme kadınlar da çalışıyor
- Soran+1 yıl
o bakımı günlük hayatta yapıyorsunuz? Evli olmasanız da yapacaksınız. Bu kadına özel değildir.
- Soran+1 yıl
biz de bir şey yapmayalım siz de normal olmalı kadında erkek de
- Soran+1 yıl
Erkeklere hava hoş tabiki mantıklı açıklaman yok bundan dolayı siz erkeklerinn egosunu tatmin etme görevini kadınlar almak zorunda nedensee! Yanlış anlama erkeklere bir nefretim yok ama anlayamıyorum
Sen evlenme
01 Yorumla- Soran+1 yıl
MAntıklı değil mi siz erkeklerin egosunu niye yükseltiyorsunuz.
Kaldırmasınlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi