Güncellemeler
1 yıl
Erkekler sadece arzusunu belli edecek şekilde tasarlanmıs okadar. Ve ben daha arzuluyum sen evde otur demişler tek eşli ol demişler. kadınlar da buna kanmışlar. Dünya böyle sekıllenmıs. Ama özünde insan çok eşli. kadından da korkulur ama güç erkekte olduğu için böyle olmuş dünya. Bedenler bahane. Ne hissediyorsan osun. ben çünkü bedenden fazlasıyım belkı ruh diye bir şey yok evet ama bilincim neyse oyum.
Güncellemeler
1 yıl
Ya burada lgbt reklamı yapmıyorum tabiki hiç öyle şeyler de hissetmedim zaten. Sadece şunu diyorum sen kadınsın ben de erkek diyerek ne kadar kısıtlandıgımız ortada. Erkek olmak istemiyorum asla. Sadece erkeklere ait özellikler bende de var. yani bir erkekle hormon oyunu oynamam. Yeri gelir ilişkideki çok eşli kişi kadın olur. Yani kısaca erkekler kendınde bir şeylere hak görmesin aynı özdeniz hepimiz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadınlar da çok eşlidir mi ohoo buraya kadar iyiydi de bana göre ters şeyler
Tamam ablam anladık en grup seven en feminizmci sensin
Neden ters ya mantıklı degıl mı googleye yaz bak insanlar genel olarak çok EŞLİDİR sadece kültürel olarak tek eşliyiz. Yanı ben çok aşırı aşırı dürüst biri olduğum için tutamıyorum içimde. Bir kadın gibi rol yapamıyorum o yüzden.
Abicim tamam bal saygı duyarım okk de ben öyle biri değilim. Ha erkekler seviyor zaten böyle şeyleri artık bulursun bu tarzda birini
Bak*
KS de okuduğum en mantıklı yazılardan biri
Ve bunu bir erkek diyor işte ben de ilk defa katılan erkek gordum
Kadınlar da çok EŞLİDİR bu bilimsel. Ben sadece yorumladım. Saçma diyorlar ama yasayınca görürler. Sonra karılarına niye buna baktın niye bunı yaptın diye kıskanıyorlar Hepimiz aynı şeyiz çünkü. Sadece güç erkeklerde olduğu için bu çok eşli insan türünden olan kadına oluyo öldürülüyor eşi tarafından falan okadar yani ama gerçek budur.
Klasik erkeklerden değilim diyelim:) insana özgü hicbirseyi yadirgamam ve insanları cinsiyete göre degerlendirmem
Katılıyorum
Saçmalamışsın net
Kadınlar da çok EŞLİDİR bu bilimsel. Ben sadece yorumladım. Erkolar saçma der tabiki haha yasayınca görürsünüz. Sonra karınıza niye buna baktın niye bunı yaptın demeyin diye diyorum. Hepimiz aynı şeyiz çünkü
Kadın çok eşli olduğu için gözü başkasina kaymaz, karsısındaki erkeğin feminen ozelliklerini farkettiği zaman maskulen güçlü erkek aramaya başlar. Sen geçmiste yaptiklarina, eski senin tabirinle "erko" larının seni bi mendil gibi kullanıp atmasına kılıf arıyosun. Unutma bir sorunu, onu kabullenirsen çozebilirsin ancak.
Feminen özelliklerini fark etmek sence çok kolay degıl mı? Bu da kadını çok eşli yapıyo. Mesela senın en ufak hatan erkeksı olmayan tavrın kadının bilinçaltına işliyor. Gülmemen gereken yerde gülmüşsündür falan ya da işin ucunu kaçırıp toxic maskülen olmuşsundur. Erkekliği ayarlamak okadar zor ki sence kadının tek ona bağlı kalması mümkün mü.
tamam bu bir kılıf diyelim yine de yazdıklarım mantıklı. Kadınlar da erkek neyse o ben bu dunyanın kurallarına göre oynamak zorunda değilim değil mi mesela ben erkekle aynı seyı yapsam hamılelık rıskım var pek çok kadını etkileyen erkegı etkilemeyen hastalık var ama bunlara rağmen yapıyorsam kadınlık diye bir şey var mıdır? Yanı kılıf uyduruyorum diyelim ama çok gerçekçi bunlar bence. Bu dunyanın duzenı böyle sadece olan kadına oluyor maalesef ben bunu kabul edıyorum. İstersem bu fikirden ölürüm de. Ama sonuçta bilinç insana seçim yaptırır. İşte bu da insan dişisi neden Hayvan dişisinden daha tehlikeli bunu açıklıyor. Aynı zamanda insan erkeklerı de çok tehlikeli kendısnde kendisine verilen tüm maddesel koşullara bakarak daha çok hak görüp daha çok gaddar ve daha çok çok eşli oluyorlar. Maddesel dünya + bilinç + güç erkegı çok kötü yapıyor ama kadını da kötü yapıyor o bir gerçek
Biliyosunki Insanlar hayvanlar gibi durtuleriyle hareket etmez. Amigdala ve bilinçleri vardır. Aynı zamanda "toplumsal ahlak ve normlar"da vardır. Kadının çok eşli olmaması, erkeğin çok eşli olmasını istemek veya öyle olduğunu kabullenmek anlamına gelmez. Kadın ve erkek hukuk, adelet yönünden esit olabilir, olmalidirda ama senin değiminle maddesel dünya içinde kadın ve erkek eşit değildir ve hiç bir zaman olmamıştır. Yinede bu erkeğin çok esliliğini savunduğum anlamına gelmez. Senin dikkatini çekmen gereken yer kadının çok eşli olmamasını savunan göruşler değil ( çünkü yine toplumsal ahlak ve normlar) erkeğin çok eşli olduğuna direten ve bunu uygulamaya döken zihniyet olmalıdır. Boyle yaparak okları kendinden başka bir yere cekmeyi, gereksiz bir ön yargıya mesuliyet vermeneyi başarabilirsin.
Erkekler sadece bilinç düzeyinde insanlar oldukları için hayvanlardan daha tehlikeliler. Neden böyle diyorum çünkü bir erkek hayvan , eşine seni aldatmaya hakkım var demez. ama erkek insanını bilinç daha da kötü yapmış günümüzde kendısınde aldatmaya hak gören erkekler var bence hep vardı da neyse. Ama aynı sekılde bılınc kadını da çok eşli yaptı. Düşünebiliyoruz sonuçta. biz de tehlikeliyiz bu yüzden. Tamam işte bilinç daha kötü yapıyor insanları. Bir dili hayvan erkegı aldatmayı düşünemez ama insan dişisi ne planlar yapar. Bu da çok eşli demektir insan dişisi. İstemese de her an böyle kötü şeyler düşünebilır hayal edebilir kadın bunun olmasını sağlayan şey de bilinç işte.
Bir dişi hayvan* olcaktı
Erkegın çok eşli olduğuna dair diretmek saçma degıl mı önceden evet kabul edemezdım ama benım de onlarla aynı olduğumu görünce buna direnecek bir sebep göremiyorum artık. Aynı şeyiz çünkü. Amigdala ne işe yarıyor? bilmiyorum da. Kadının çok eşli olmaması böyle bir varlık karşısında çok kötü olurdu. İyiki de öyle değiliz aslında. İşin en temelinde biz de çok eşli yiz diye düşünüyorum. sence birinin tek eşli birinin çok eşli olması nekadar adil. Topluma göre bakmıyorum bu arada. işin temeline bakın. Yanı doğaya ve bilince göre degerlendiriyorum. Topluma bakmadığımı yazmıstım soruya çünkü toplum aldatıcı. Topluma göre bakarsam kadının kabullenmesi gereken şeyler var demektir erkegın de kendınde hakım olması gereken şeyler. Bu da tek bir sonuca çıkıyor erkek çok eşli ve kadıb bastırılıyor demek. Bu da toplumun sonucu. Neden toplumun sonucu olan bir konuyu yanı erkeklerın kendisini çok eşli sanmasını direteyim ki ben sadece benim de öyle yanı kadınların da öyle olduklarını bılmelerini istiyorum. Erkekler çok eşliliği savunmasın diye direnme yapmak çok mantıklı gelmiyor bana. Çünkü ben şuanda onlara bir sebep veriyorum dolaylı yoldan öyle yapmasınlar diye çünkü karşısındaki cinsiyetın de ne olduğunu bilirler ise o biz çok eşli yiz egosundan zaten kurtulurlar diye düşünüyorum.
Evet kendimden örnek verıyorum oklar bana cevrılırse cevrılsın toplumun dirençli kollarına girmekten iyidir. Erkekler çok eşliliği toplumdan öğreniyor kendılerını bıle tanımıyorlar ki şimdi ben böyle yalan bir ortama direkt doğrularla girersem toplum zaten dışlar beni o yüzden bilimsel açıdan yaklaşıyorum ki erkekler de uyansın. Ben o oklarla baş ederim tek tek ama toplum yüzünden kendını bıle tanımayan erkeklerle topluca asla baş edemem. çünkü değişmesi zaten çok zor. Çünkü o erkeklerın toplum silahı var kadının zarı silahı var birsurı silahları var bana karşı hayatta anlamazlar.
anlıyorum seni kanki
Sanmam dünyada erko İnsanı hayvanlardan beter çünkü bilinç sizi bu dünyaya tıktı. Kendını güçlü sanıyorsun. sadece sen Değilsin. Karşındaki cinsiyet de bir şeytan unutma. Sen neysen o da o. Hepimiz aynı şeyiz çünkü.
tamam knk en feminen sensınnn