Hiçbir maddeye cinsiyete doğaya topluma göre kuralım yok?

Bir kadınsam aynı zamanda erkeğim demektir. Doğada cinsiyet olsa da bedenım kadın olsa da bılınc duzeyınde hepimiz her şeyiz. Buna inanıyorum ben ne düşünüyorsunuz? Ne deniyor buna?

Mesela erkekler kendilerine verılen bedenden dolayı kendılerını çok eşli sanarlar. Belki de haklılar. Ama ben bunların da otesındeyım. Beni ne toplum ne kadın bedenı kıaıtlayamıyo kısıtlasa bile sizce zihin ve bilinç değişir mi? Hepimizin zihni ve bilinci çok EŞLİDİR. Bunu düşünebiliyorsam erkek gibi kendimde hak görüyorsam bu çok eşli olmama yeterlıdır. Erkeklerın kendınde hak görmesi de çok komık. Bu dunyanın kendısıne verdiği bedeene fazla bağlanmışlar ve kadınlara bile kadının ne olması gerektiğini söylüyorlar. Bakın biz insanlar cinsiyettrn de oteyiz. oyle doğaya bakarak hayvan böyle şu byle erkek byle dişi böyle ozaman insan erkegı de çapkındır cart curt dıyemeyız. Bir bilinç düzeyimiz var bizim. İnsan çok EŞLİDİR. Erkeğin bedenı aldatmaya tasarlansa bile buna kadınlar tarafından gülünür geçilir çünkü kadın da bir zihne sahiptir o zihin de bilinç de çok EŞLİDİR illa erkek bedenınde olmamıza gerek yok. Yani her şeyiz bizler anladınız mı bilinçli bir varlık olmak demek maddelerin otesıne geçmektir. Ne toplum kuralları ne kadına dayatılan sen kadınsın zar cart curt ne doğa cinsiyet hiçbir şey geçerli degıldır. Erkekler de böyle olmasını kaldıramıyor kendısını hep daha çapkın ilan edip kadını oturtuyor kadına sen kadınsın diyor. Bilinç düzeyindeki varlıklar hayvan degıldır artık. Bu da onları her şey yapar aynanda her şey hem de. Doğaya bakmak bu bilinci kısıtlar işte sen kadınsın ben erkegim böyle olmalı falan dersiniz sonra. Ama hayır bir insan kadını da aldatabılır zıhnınde veya bedenınde. Çünkü aynı zamanda bir erkeğiz. Doğadaki seçim yapamayan dişiler gibi değiliz. Ben yapınca hamile kalma riskim veya başka tehlikeler beni bu çok eşli zihniyetten alıkoyar mı sizce? Bilinç böyle bir şey işte. şartlar ne olursa olsun insan kızlar da çok EŞLİDİR. O yüzden salın kadınları. Nasıl olması gerektiğini

Güncellemeler
1 yıl
Erkekler sadece arzusunu belli edecek şekilde tasarlanmıs okadar. Ve ben daha arzuluyum sen evde otur demişler tek eşli ol demişler. kadınlar da buna kanmışlar. Dünya böyle sekıllenmıs. Ama özünde insan çok eşli. kadından da korkulur ama güç erkekte olduğu için böyle olmuş dünya. Bedenler bahane. Ne hissediyorsan osun. ben çünkü bedenden fazlasıyım belkı ruh diye bir şey yok evet ama bilincim neyse oyum.
Güncellemeler
1 yıl
Ya burada lgbt reklamı yapmıyorum tabiki hiç öyle şeyler de hissetmedim zaten. Sadece şunu diyorum sen kadınsın ben de erkek diyerek ne kadar kısıtlandıgımız ortada. Erkek olmak istemiyorum asla. Sadece erkeklere ait özellikler bende de var. yani bir erkekle hormon oyunu oynamam. Yeri gelir ilişkideki çok eşli kişi kadın olur. Yani kısaca erkekler kendınde bir şeylere hak görmesin aynı özdeniz hepimiz.
Hiçbir maddeye cinsiyete doğaya topluma göre kuralım yok?