Gerçekten merak ediyorum, fikirlerinizi yazın yukarıdaki gibi efendi, ağzı temiz küfretmeyen, karakteri düzgün, zeki, çalışkan bu ülkeye bir şeyler katabilmek için uğraşan, bilim ve kültür açısından kendini geliştirmiş erkek dururken Türk kızları neden sağdakine aşık olur, evlenir ve çocuk yapar neden?
Kızlar Neden Hep yukarıdaki, gibi erkekler dururken Aşağıdaki gibi insanlara aşık olur, evlenir ve çocuk yapar?
Türk kızlarının kanı mayası bozuk da ondan beni dövsün öldürsün süründürsün s.. iksin ağzıma s. ıçsın gebertsin ondan hoşalnıyorlar düzgü erkekleri bile bozdular lafa gelince efendi düzgün olsun icraata gelince diğerleri olsun efendi düzgün olanı adam insan yerine koymuyorlar ama s. erefsiz olunca da altlarından kalkmıyorlar bir depara mevzusu paraya tapan türk kızları parası olmayana sapık abaza muamelesi yapıyor parası olana da bacak arasını açıp o.. buluk yapıyor parası olmayan sapık abazaysa sen o.. buu değil misin yok olur mu o temiz namuslu babasının kızı türk kızı sonuçta o.. buluğun dibini sıyırır ama o.. buu olmaz adam insanlık karakter kişilik yok beyin yok herşeyden önce varsa yoksa bedenleri ammlarıı memeelerii ben seks objesi değilim diyip seks objeliği yapan ben satılık maall değilim diyip paralı koca arayaıp kendini pazarlayan dünyada tek millet türk kızı milletidir haa bir de ammıylaa memeesiyle tehdit eden bir tek onda varmış gibi yine türk kızıdır ondan sonra niye yabancıları seviyorsunuz övüyorsunuz olur haa oda var yabancılaraa özenipde onlar gibi olmayıp daha beter olan yine türk kızlarıdır önceden yabancılar namussuz derken şimdi yabancılar namuslu türk kızları namusssuz olduuu
Yukarıdaki erkek dediğin adam Celal Şengör'ün gençliği...
Bir kitabını okumuştum şu tarz bir şey söylüyordu.
''İnsanların hepsi birbiriyle eşit değildir ve herkesin kendi dengiyle evlenmesi lazımdır. Ben eşimle İngiltere kraliçesi ile tanışmaya gittim. Eşim orada nasıl davranması gerektiğini bilen nasıl giyinmesi nasıl yemek yemesi gerektiğini bilen biriydi. Her kadını alıp oraya eşim diye götüremezsin'' şeklinde yazıyordu.''
Yani anlayacağın Türk kızları çoğunlukla aşağıdaki elemanla evleniyorsa demek ki seviyeleri o kadar. Üstteki adamın seviyesindeki biri de kalkıp o tarz kızlardan birini eş diye almaz merak etme.
HER KUŞ KENDİ TÜRÜYLE UÇAR...
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani yukarıdaki kaliteli insanlar her kızla evlenmez mi
Hayır evlenmez. Erkekler de özellikle söz konusu evlilik olduğunda hele kendileri de belli niteliklere sahiplerse eş konusunda daha seçici olurlar ve olmalıdırlar da.
Yukarıdaki hayattini hep akademik hayattina verir ailesiyle sevdiğiyle kolay kolay zaman geçirmez böylelikle karşı taraf ondan ne sevgi nede değer görür ama aşağıdaki ise seni sevdiğini hissettirir seni el üstünde tutar düşük bütçeli bir işte bile çalışsa seni mutlu etmesini bilir o yüzden çoğu kişi asadakini seçer.
Ben bahsettiğin gibi birini bulsam direkt evlenirim de bana denk gelen şu alttaki tipler 'Nuri Bilge Ceylanı sorsam bu 3 kişi kim' diyecek tipler 😂
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Neden çevremizde hep böyle insanlar denk geliyor anlamıyorum ve neden, alttaki insanlar ortalıkta karınca gibi dolaşırken aslında aradığımız istediğimiz erkekler kendilerini kuytu köşede saklayıp gizliyorlar?
Çünkü Elmas kendi değerini ispatlamaya çalışmaz sen hiç zeki olup ta bas bas bağırıp zekiyim diyeni gördün mü boş teneke ses çıkartır bir yere gelmiş, eğitimli , entelektüel, vizyon sahibi biri çoğunlukla alçakgönüllü ve kendi kuytusunda olur ne yazık ki
Vardı da ben mi tercih etmedim hayır bulsam öpüp başıma koyucam artık.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Neden çevremizde hep böyle insanlar denk geliyor anlamıyorum ve neden, alttaki insanlar ortalıkta karınca gibi dolaşırken aslında aradığımız istediğimiz erkekler kendilerini kuytu köşede saklayıp gizliyorlar?
Şu altakilerden gına geldi npc gibiler ya her türlü halt onlarda var, Ben çevremde denk gelmedim geldiğim oldu onlarla da arkadaş olduk öyle enteresan bir şey.