Aşk İlişkileri Erkekler neden kendinden küçük kızlarla evlenir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tanıdığım 30 yaşındaki adam 20 yaşındaki kızla evleniyor ne bu takıntı Güncellemeler+1 yıl Sorry kız 19 yaşında pedofili sayılır mı? Erkekler neden kendinden küçük kızlarla evlenir? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. valla 20 yaşındaki kıza niye sormuyorsun kendine 10 yaş buyuk adamla niye evleniyon diye.. ayrıca kadından daha tecrubeli olmalı ki birlikte doğru kararlar alabilsinler. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sordum seviyorum diyor Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Erkekler geç olgunlaşır kızlar ise daha çabuk olgunlaşır birde kızlar genelde olgun seviyor ergenlere herkes katlanamıyor 0 0 Yorumla
Okantptk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pedofili olması için 18 den küçük çocuk olması gerekiyor yaş farkı 11 biraz fazla ama ne diyelim alan memnun satan memnun 0 0 Yorumla
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Çocuk doğurma olayından kadınlar yaşca küçük olmalıdır. Bunun ortalaması 6 yastır. Pedofil için de reşit olmaması gerekir. 19 yaş resittir. 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saçmalık ve ahlaksızlık. (şahsi fikrim) ama bunu "erkekler" adı altında genellemeyle açıklamak da yanlış. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşimde 12 yaş büyük benden kendinden yaşça çok küçük evlenenler eşim gibi kişiliksiz adamlar oluyor genelde 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye ayrılmıyorsun? Yorumla KLARA-B +1 yıl Canım üzüldüm bende yaşadım aynısını yaş farkı yoktu üstelik. simdiki eşimle var ama çok iyi birisi inşallah mutluluğa ulaşırsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zamanı değil şimdi Yorumla KLARA-B +1 yıl Kusura bakma Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Pedofili oldukları için yani şimdinin kızları da az değil olgun erke diye diye kafayı yiyecekler 0 0 Yorumla
furkan_ylmzz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Türkiye de genel olarak algı bu şekilde.Fakat 4 yaşın üstü farkına bende karşıyım. 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl adam evlenırde kadın nıye evlenır pekı bu ne takıntı 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ben kendimden büyük kadınlar ile olmayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şansı varsa evlenir. genc kızların vücut olarak diğerlerinden daha taze oluyor 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl yetemeyeceğim düşüncesiyle, gözü açılmamış arıyorlar..tamamen yetersizlik.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karşılıklı anlaşmışlar evlenmişler sanane bundan. Misal senin şu kiyafetin için seni yargılayan çomarlardan ne farkın ne kaldı 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yaşı reşit olduktan sonra evlenir de gezer de tozar da pedofili bambaşka bir olay. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. ben açıkcası o kadar yaş farkına karşıyım hele ki 20 yaşındaki biri daha çocuk benim gözümde 0 0 Yorumla
BegoneThoL Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl burada asıl sorun 20 yaşındakı kızı değil 30 yaşındaki adamı tanıyor olman ama neyse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkisinide tanıyorum Yorumla BegoneThoL +1 yıl Sayılmaz reşit sonuçta pedofili 18- olsa dediğin olurdu Yorumla
yagmurcetinturk3 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Büyükleri ne yapacak sen kaç yaşındasın aday arıyorsan ben sana önerim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben değil kız 19 adam 30 kimsede bir şey demiyor Yorumla yagmurcetinturk3 +1 yıl Niye dersin ki boş ver hem sanane sen sevgili istiyorsan arkadaşımı ayarlim Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yani buna ne desem bilemedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pedofili sayılır mi GaraGuru +1 yıl yani aslında bu pedofili degimi 18 yaş altına söylenen tabir ama bunda art niyet yok gibi ilişkide... kızı oyalamıyor evleniyor
Tskkomando Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Benim akilim almıyor z kuşağı biriyle evlenmek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye aşkın kuşağı mi var Yorumla Tskkomando +1 yıl Kültür farkı var Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 10 yaş bi tık fazla gibi kendi tercihlerk 0 0 Yorumla
_Ergunkovbov_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Ben nafaka kalkmadığı sürece evlenmem 0 0 Yorumla
occiditpassionis95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Max 6 7 yaş fark kurtarır sonrası sıkıntı 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Herşeyin tazesi tatlı belki ondan 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. 10 yas normal 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Okadrda degil 0 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. sayılmaz 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. taze genç diri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
valla 20 yaşındaki kıza niye sormuyorsun kendine 10 yaş buyuk adamla niye evleniyon diye.. ayrıca kadından daha tecrubeli olmalı ki birlikte doğru kararlar alabilsinler.
Sordum seviyorum diyor
Erkekler geç olgunlaşır kızlar ise daha çabuk olgunlaşır birde kızlar genelde olgun seviyor ergenlere herkes katlanamıyor
Pedofili olması için 18 den küçük çocuk olması gerekiyor yaş farkı 11 biraz fazla ama ne diyelim alan memnun satan memnun
Çocuk doğurma olayından kadınlar yaşca küçük olmalıdır. Bunun ortalaması 6 yastır. Pedofil için de reşit olmaması gerekir. 19 yaş resittir.
Saçmalık ve ahlaksızlık. (şahsi fikrim) ama bunu "erkekler" adı altında genellemeyle açıklamak da yanlış.
Eşimde 12 yaş büyük benden kendinden yaşça çok küçük evlenenler eşim gibi kişiliksiz adamlar oluyor genelde
Niye ayrılmıyorsun?
Canım üzüldüm bende yaşadım aynısını yaş farkı yoktu üstelik. simdiki eşimle var ama çok iyi birisi inşallah mutluluğa ulaşırsın
Zamanı değil şimdi
Kusura bakma
Pedofili oldukları için yani şimdinin kızları da az değil olgun erke diye diye kafayı yiyecekler
Türkiye de genel olarak algı bu şekilde.
Fakat 4 yaşın üstü farkına bende karşıyım.
adam evlenırde kadın nıye evlenır pekı bu ne takıntı
ben kendimden büyük kadınlar ile olmayı tercih ediyorum
Şansı varsa evlenir. genc kızların vücut olarak diğerlerinden daha taze oluyor
yetemeyeceğim düşüncesiyle, gözü açılmamış arıyorlar..
tamamen yetersizlik..
Karşılıklı anlaşmışlar evlenmişler sanane bundan. Misal senin şu kiyafetin için seni yargılayan çomarlardan ne farkın ne kaldı
Yaşı reşit olduktan sonra evlenir de gezer de tozar da pedofili bambaşka bir olay.
ben açıkcası o kadar yaş farkına karşıyım hele ki 20 yaşındaki biri daha çocuk benim gözümde
burada asıl sorun 20 yaşındakı kızı değil 30 yaşındaki adamı tanıyor olman ama neyse
İkisinide tanıyorum
Sayılmaz reşit sonuçta pedofili 18- olsa dediğin olurdu
Büyükleri ne yapacak sen kaç yaşındasın aday arıyorsan ben sana önerim
Ben değil kız 19 adam 30 kimsede bir şey demiyor
Niye dersin ki boş ver hem sanane sen sevgili istiyorsan arkadaşımı ayarlim
yani buna ne desem bilemedim
Pedofili sayılır mi
yani aslında bu pedofili degimi 18 yaş altına söylenen tabir ama bunda art niyet yok gibi ilişkide... kızı oyalamıyor evleniyor
Benim akilim almıyor z kuşağı biriyle evlenmek
Niye aşkın kuşağı mi var
Kültür farkı var
genç kız daha çekici
cazip geliyor
Ben sadece cinsellik için evlenir o adam diye düşünüyorum
10 yaş bi tık fazla gibi kendi tercihlerk
Ben nafaka kalkmadığı sürece evlenmem
Max 6 7 yaş fark kurtarır sonrası sıkıntı
Kızın aklı fikri yokmu
Olabilir zorla evlenmiyor herhalde
Sadece cinsellik icin olduğunu anlamıyormusunuz..
Taze çıtır kim sevmez
Herşeyin tazesi tatlı belki ondan
10 yas normal
30 a 25 üstü idealdir
Okadrda degil
sayılmaz
taze genç diri