Sınav senemdeyim moral 0 yeteri kadr syresli ve uzuntuluyum artık üzülmeye tahammulum yok pozitif mutlu seyler dinlemek duymak istiyorum ama sabah ailemin yanina oturayim dedim televizyonda acmislar duygysal muzik dedim kapatın etkileniyorum yok kapatmadilar ben iceri gittim sesi yukselttiler hayir seviyorsaniz sevin amaciniz ne? Neyse ben de sinirlendim annemle yqnima geldi konusmak istemedim odadan kovdum bu sefer annem senin psikolojin bozuk diye ustume yurumeye basladi kulaklığımi kirdi kulakligimi kafamdan alio çıkarıp kirdi sonra sen bagirdigin ivin kirildi dedi bir de ve paramiz yok kafayi yicem olmek istiyorum Allah kimseye böyle aile vermesin inşallah
sakin ol bakalım şimdi kulaklık için geçici çözüm olarak bimden bir tane al onunla idare et
ailene gelirsek te öyle deyince öyle olunmuyor ama sen neden duygusal müzik dinlemek istemiyorsun buraya bakmak lazım dilersen yaz konuşalım dertleşelim
0
21 Yorumla
Soran
1 yıl
Her yerde negatiflik var derhaneyw gidiyorum herkes derli mutsuz stresli otobuse biniyorum herkes gergin anlayissiz denemeye giriyorum artmamisim yeteri kadar kaygi uzuntu var bir de cevre de etkileyince artik uzuntu istemiyorum deoresyona giriyorum uzulmek istemiyorum pozitif seyler yapmak dinlemek istiyorum bir uzgun muzik bile dinlemek istemiyorum cunku zaten hassas bir insanım uzuntulu muzik dinleyince o muzigin etkisinden üzüntüsünden cikamiyorum duygulanıyorum tum bunlarin ustune o gelince kafayi yiyorum
tamam sakin ol bakalım hadi önce kulaklığın çalışmıyorsa bimden kulaklık al para yoksa ben ibandan atayım sana kendine çikolata da alırsın :) hareketli şarkı dinle bugünü kendine ayır anlatmak istediğin ne varsa gel anlat kafanı dağıtalım biraz olur mu
Sırf duygusal muzik dinlemek istemiyroum doye uzuntiye dayanamiyorum diye ustume geldiler sinirlendirip ustune bunlari yaptilar neden ya neden hani ailenin bir insanin yaninda olmasi gerekiyordu neden bunkar dusmanim gibi benim ya ustune yenisini almiycaz diyip doysa mi da kirdilar
Acimiyor gecti biraz ama gelip odama bana bulasip tukuruyirlar sunu bunu cope atacagim vb diyrilsr bana bulasip laf ediyorlar bitr ton ama sag kolumda tenisci dirsegi var o agriyor kulalkligimi kirinca uhu aradim 3 kiloya yakin bir seoet var evde esyalarin konulduğu onu kaldirip indirdim ama benim sag omuzun ve sag dirsegim icin doktor agirligi kaldirma demisti 1hafta once de ondan mi agriyor stresten mi emin olamiyorum bir sey olmus mudur
Tek bu da degil uyku uyuyamiyorum komsular yuzunden ses hassasiyetim olustu beni oradan da vuruyorlar snein psikolojim bozuk diyorlar bu gunki olayda kavgada da bagiridgim icin psikolojin bozuk dediler kendimi sorgulattilar ve strese giridm stresten basim agriyor ne yapmalıyım
Onlar sana öyle deyince öyle olmuyorsun ki bırak istediklerini spyleilsinler Ağrı kesici alsana parol felan varsa Birde özelden yazarmisin konuşalım olur mu
Ben de aynı senin gibiyim. İkinci senem. Zaten depresyondayım bir de millet üstüme geliyor. Demin de annemle kavga ettim. Gelecek kaygım da çok fazla. Okuyup onlara muhtaç olmamak istiyorum. İş bulabileceğim bir bölüm istiyorum ama mezunların çoğu işsiz. Mutsuzum. Sürekli ağlıyorum😔😔
Yani hepimizin hayatı negatif. Benim en az 5-6 senem böyle ders stresli geçmiştir. Zor bir okul kazandım ve 95 ortalama patlatıp bitirdim. Aynen benim gibi ileride geriye dönüp baktığında böyle egolu egolu hem içinden hem dışından konuşmak istiyorsan bu küçük sorunları gözünde büyütmeyi bırak. Keyfine bak. Dersine bak. Çnkü bu yaptığın şımarıklık. Arada bir kutuphaneye, cafeye gidip ders calis.
2
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ego derdim falan degil 3. kez hazirlaniyorum bir yerlere gelmek istiyorum ve tukenmislik yasiyorum cidden tukenmislik yaşıyorum abartmiyorum yemin ederim tukendim surekli moralimi düzeltmeye çalışıyorum ama en ufak uzulmeye uzuntuye bile tahammülüm yok annem de bu gunku kavgada psikolojin bozuk dedi bana bu sefe ronu kafaya taktim cunku ben diger insanlar gibi degilim psikolojimin bozuk olmasi durumu bile strese sokuyor beni
Tek bu da degil uyku uyuyamiyorum komsular yuzunden ses hassasiyetim olustu beni oradan da vuruyorlar snein psikolojim bozuk diyorlar bu gunki olayda kavgada da bagiridgim icin psikolojin bozuk dediler kendimi sorgulattilar ve strese giridm stresten basim agriyor ne yapmalıyım
Hayir senin degil onlarin psikolojisi bozuk. Bu yuzden kendini koru diyorum bozulmus olsa neyi koruycanki daha. Ve ben de benzeri durum icindeyim seni anliyorum. Uyku haram hergun bas agrisi cekiyorum
Stresi sadece kendin yenebilirsin. Bu olaylarin bi gun bitecegini asla aklindan cikarma hersey gelip gecici. Onlari gormezden duymazdan gel sinirlenme asla. Ne deseler he diyip gec gul hatta kudursunlar.
Duygusal sarkıdan etkılenmek ne ya o kadar psıkolojın bozuksa once onun derdıne dus bence sınav stresı dedıgınız seyı sankı ölüm kalım meselesıymıs gıbı anlatıyosunuz
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Sinav stresine girince snei de goreceğim sen belli ki tukenmisligi mutsuzlugu uzuntuyu fazlasıyla yasamamissiniz psikolojin bozuk diyerek canimi yakmaya cakisiyorsun psikolojim bozuk olsa bana neyin zarar verdigini anlayacak durumda olmazdim. Ben psikolojisi bozulani cok gordum. Senin gibi bilmeden bos bos millete sallayan tipler de ancak burada gizli uye olarak varsiniz utaniyorsunuz gercek yuzunuzu gostermeye değil mi