Aile & Toplum Derdimi dinleyecek biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ama sadece benim derdimi dinlesin kendininkini anlatmasın Güncellemeler+1 yıl Konu aşk Derdimi dinleyecek biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tommymaxwell Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl hiç kimse karşılıksız dert dinlemez. dinlerim diyen abazanlara güvenme🤣 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dinliyolar baya Yorumla tommymaxwell +1 yıl bir umut onlarınkisi işte🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ben zaten bissuru takipisi olana ama az kişiyi takip edene yazdım Yorumla Soran +1 yıl Abazanların 10 takipci 300 takip ettiği oluyo Yorumla tommymaxwell +1 yıl blmiyorum haklı olabilirsin değilsen de boş ver anı yaşa Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. El alemin aşk hayatını dinleyen erkek babet çorap giyiyordur 0 0 Yorumla
WaltDisney Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk meşk işiyse anlamam. Ama başka sorunun varsa gel anlat 0 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Anlat kanka muhabbet olsun. 0 0 Yorumla
B4ngB4ng Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Yav yuru git bencil gelmis bide derdimi dinlesin kendikini anlatmasin diyo konu ask mis bide en sıkici konuu 0 0 Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Anlatsan dinleyebilirim 0 0 Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. canım aşk hikayeleri dedini mikim 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dinlerim anlat bakalım neymiş 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konu ne ben dinlerim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konu aşk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam anlat Yorumla
ClevonİsBack Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Konu ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güncelledim Yorumla ClevonİsBack +1 yıl Bbbbb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
hiç kimse karşılıksız dert dinlemez. dinlerim diyen abazanlara güvenme🤣
Dinliyolar baya
bir umut onlarınkisi işte🤣🤣
Ben zaten bissuru takipisi olana ama az kişiyi takip edene yazdım
Abazanların 10 takipci 300 takip ettiği oluyo
blmiyorum haklı olabilirsin değilsen de boş ver anı yaşa
El alemin aşk hayatını dinleyen erkek babet çorap giyiyordur
Aşk meşk işiyse anlamam. Ama başka sorunun varsa gel anlat
Anlat kanka muhabbet olsun.
Yav yuru git bencil gelmis bide derdimi dinlesin kendikini anlatmasin diyo konu ask mis bide en sıkici konuu
aşk meşk se, istemiyorum. kalsın.
Anlatsan dinleyebilirim
canım aşk hikayeleri dedini mikim
Dinlerim anlat bakalım neymiş
Anlat dinlerim ben
anlat detay ver
Olirr
Konu ne
konu aşk ise dogru adresstesin yapıştır gelsin😄
Anlat anlat
kaç dk? 5dk dinlerim sadece
Ben.